albo może, każdy nowy zainteresowany materiałami niech "upatrzy" sobie kogoś z początków listy, kto potencjalnie już materiały dostał (albo za nie oficjalnie dziękował) i do niego na priv kieruje prośbę o dalsze rozesłanie. Nadir też ma prawo do chwili wytchnienia
Popieram
16 lut 2010, 16:40
Postępowanie kwalifikacyjne
19 lut 2010, 13:30
Adaneta
No widzę że nasz przyjaciel NADIR ma zapewnioną rozrywkę do samego egzaminu Jak to zniesie, to naprawdę facet ma złote serce
Żeby mu ulżyć proponuję, że jak ktoś chce, to niech pisze do mnie na alka5@op.pl, mogę też przesyłać ten link od niego
ale faktycznie ożywienie na tym forum świadczy o tym, ilu zdających będzie w tym roku
Gdzie oni nas pomieszczą na tym egzamienie ????
A mnie tam "ożywienie" na forum utwierdza jedynie w przekonaniu, że do egzaminu przystąpi w zdecydowanej większości banda leni, którym nie chce się samodzielnie zebrać potrzebnych materiałów. Jeśli komuś się nie chce zebrać potrzebnych materiałów to TYM BARDZIEJ nie będzie mu się chciało uczyć, a to zwiększa moje szanse za co serdecznie DZIĘKUJĘ!!!
19 lut 2010, 13:55
acdc
Adaneta
No widzę że nasz przyjaciel NADIR ma zapewnioną rozrywkę do samego egzaminu Jak to zniesie, to naprawdę facet ma złote serce
Żeby mu ulżyć proponuję, że jak ktoś chce, to niech pisze do mnie na alka5@op.pl, mogę też przesyłać ten link od niego
ale faktycznie ożywienie na tym forum świadczy o tym, ilu zdających będzie w tym roku
Gdzie oni nas pomieszczą na tym egzamienie ????
A mnie tam "ożywienie" na forum utwierdza jedynie w przekonaniu, że do egzaminu przystąpi w zdecydowanej większości banda leni, którym nie chce się samodzielnie zebrać potrzebnych materiałów. Jeśli komuś się nie chce zebrać potrzebnych materiałów to TYM BARDZIEJ nie będzie mu się chciało uczyć, a to zwiększa moje szanse za co serdecznie DZIĘKUJĘ!!!
gratuluję pewności siebie w takim razie
19 lut 2010, 14:05
espina
Adaneta
ludziska, może zamiast dręczyć naszego kochanego NADIRA to się włączycie w akcję nazwaną słusznie "gimnastyka umysłu"?
albo może, każdy nowy zainteresowany materiałami niech "upatrzy" sobie kogoś z początków listy, kto potencjalnie już materiały dostał (albo za nie oficjalnie dziękował) i do niego na priv kieruje prośbę o dalsze rozesłanie. Nadir też ma prawo do chwili wytchnienia
Dzięki dobre kobiety za troskę o mnie
Nadir
Radzę zapoznać się ze wstępem (str 153-154 z 3 części) i przygotować do testu zgodnie z sugestią "nie zabieraj się do testu jeśli dopiero co skończyłeś ćwiczenia treningowe". Przećwiczenie części 3-ciej wymaga przynajmniej 1 tygodnia. A dopiero taka analiza jej daje podstawy do tego, by spróbować zmierzyć się z testem. Aby sprawdzić samego siebie. I tylko takie podejście do testu, moim zdaniem, ma sens. Czasu do egzaminu jeszcze sporo, więc proponuję przygotować się do testu poprzez analizę części 3-ciej i rozwiązywanie łamigłówek na forum.
Dzisiaj i jutro porozsyłam TEST II. Proponuję przystąpić do niego bez zaglądania do treści i po uprzednim przygotowaniu się do niego. Kto nie zdążył - niech odłoży go na bok i przystąpi do jego rozwiązania później, po przygotowaniu się. No chyba, że ktoś jest tak niecierpliwy, że nie oprze się pokusie i... zaszkodzi samemu sobie. To jest test na sprawdzenie samego siebie. I na podniesienie swojego IQ. Przy okazji na przygotowanie się do egzaminu. Na egzaminie nie będzie takich trudnych zadań. Za tydzień wyślę poprawne odpowiedzi.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
20 lut 2010, 20:29
Z calym szacunkiem Panie Nadir ale czy nie boi sie Pan konsekwencji praw autorskich za ich rozpowszechnianie
21 lut 2010, 14:47
nata4002
Z calym szacunkiem Panie Nadir ale czy nie boi sie Pan konsekwencji praw autorskich za ich rozpowszechnianie
Spodziewajcie się (udostępniający i pobierający), że jutro o 6 rano do waszych domów wkroczy Policja i zabezpieczy wam komputery. Potem w mediach ogłoszony zostanie kolejny sukces w walce z "piractwem".
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
21 lut 2010, 15:00
Drogi Nadirze! prosze przyślij materiały do postepowania kwalifikacyjnego na e-maila: empolio@interia.eu Pozdrawiam serdecznie!
21 lut 2010, 19:58
nata4002
Dlatego nie podaję linków publicznie - udostępniam (za darmo) wybranym osobom. Tak na marginesie, to ostatnio pożyczyłem "Trędowatą" sąsiadce (jeszcze nie oddała, bo pożyczyła z kolei koleżance) i płytę "Pink Floydów" (Dark side of the moon) koledze. Do użytku prywatnego. Też za darmo
Tadeo74
Spodziewajcie się (udostępniający i pobierający), że jutro o 6 rano do waszych domów wkroczy Policja i zabezpieczy wam komputery. Potem w mediach ogłoszony zostanie kolejny sukces w walce z "piractwem".
Ale mam nadzieję, że nagrywarki DVD, skanery, aparaty cyfrowe, magnetofony i inne współczesne "narzędzia przestępstwa" zostawią. Bo inaczej trzeba byłoby zlikwidować kserokopiarki w bibliotekach publicznych.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
21 lut 2010, 20:04
A "narzędzia" gwałtu zostawią, czy zabiorą?
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
21 lut 2010, 21:25
Do niektórych osób nie da się wysłać maila od niektórych przychodzi zwrotny od "Zmailera"
Osoby, które nie otrzymały testu proszę o zwracanie się do sympatycznej koleżanki, która zapoczątkowała tę "szaloną zabawę" i która zgłosiła się z propozycją wspomożenia mnie: "alesandra4".
A ja padam z nóg i idę spać...
21 lut 2010, 21:52
NADIR bardzo proszę o materiały wszystkich części... z góry bardzo dziękuję. Mój mail: pchwies@interia.pl
22 lut 2010, 09:52
Witaj Nadir, ja też dołączam się do grona proszących o testy, mój mail : basia7157@wp.pl
22 lut 2010, 14:02
Witaj Nadir, ja też dołączam się do grona proszących o testy, mój mail bogusia350@op.pl
Dodano: Pon Lut 22, 2010 5:45 pm
Witam dopiero raczkuję w przygotowaniach do egzaminu, bardzo proszę o wszelkie materiały: bogusia350@op.pl