Teraz jest 10 wrz 2025, 22:12

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA21 sie 2009, 19:01

POSTY        205
Post Postępowanie kwalifikacyjne
Adaneta                    

espina                    

albo może, każdy nowy zainteresowany materiałami niech "upatrzy" sobie kogoś z początków listy, kto potencjalnie już materiały dostał (albo za nie oficjalnie dziękował) i do niego na priv kieruje prośbę o dalsze rozesłanie. Nadir też ma prawo do chwili wytchnienia  :D

:brawa:

Popieram :D

16 lut 2010, 16:40
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA01 gru 2009, 08:11

POSTY        1
:mellow:

19 lut 2010, 13:30
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 lip 2009, 12:53

POSTY        17
Adaneta                    

No widzę że nasz przyjaciel NADIR ma zapewnioną rozrywkę do samego egzaminu :)  :)  
Jak to zniesie, to naprawdę facet ma złote serce

Żeby mu ulżyć proponuję, że jak ktoś chce, to niech pisze do mnie na alka5@op.pl, mogę też przesyłać ten link od niego

ale faktycznie ożywienie na tym forum świadczy o tym, ilu zdających będzie w tym roku

Gdzie oni nas pomieszczą na tym egzamienie ????

A mnie tam "ożywienie" na forum utwierdza jedynie w przekonaniu, że do egzaminu przystąpi w zdecydowanej większości banda leni, którym nie chce się samodzielnie zebrać potrzebnych materiałów. Jeśli komuś się nie chce zebrać potrzebnych materiałów to TYM BARDZIEJ nie będzie mu się chciało uczyć, a to zwiększa moje szanse za co serdecznie DZIĘKUJĘ!!!

19 lut 2010, 13:55
Specjalista

REJESTRACJA20 sie 2009, 13:21

POSTY        576
acdc                    

Adaneta                    

No widzę że nasz przyjaciel NADIR ma zapewnioną rozrywkę do samego egzaminu :)  :)  
Jak to zniesie, to naprawdę facet ma złote serce

Żeby mu ulżyć proponuję, że jak ktoś chce, to niech pisze do mnie na alka5@op.pl, mogę też przesyłać ten link od niego

ale faktycznie ożywienie na tym forum świadczy o tym, ilu zdających będzie w tym roku

Gdzie oni nas pomieszczą na tym egzamienie ????

A mnie tam "ożywienie" na forum utwierdza jedynie w przekonaniu, że do egzaminu przystąpi w zdecydowanej większości banda leni, którym nie chce się samodzielnie zebrać potrzebnych materiałów. Jeśli komuś się nie chce zebrać potrzebnych materiałów to TYM BARDZIEJ nie będzie mu się chciało uczyć, a to zwiększa moje szanse za co serdecznie DZIĘKUJĘ!!!

gratuluję pewności siebie w takim razie :dokuczacz:

19 lut 2010, 14:05
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
espina                    

Adaneta                    

ludziska, może zamiast dręczyć naszego kochanego NADIRA to się włączycie w akcję nazwaną słusznie  "gimnastyka umysłu"? :nonono:

albo może, każdy nowy zainteresowany materiałami niech "upatrzy" sobie kogoś z początków listy, kto potencjalnie już materiały dostał (albo za nie oficjalnie dziękował) i do niego na priv kieruje prośbę o dalsze rozesłanie. Nadir też ma prawo do chwili wytchnienia  :D

Dzięki dobre kobiety za troskę o mnie :D

Nadir                    

Radzę zapoznać się ze wstępem (str 153-154 z 3 części) i przygotować do testu zgodnie z sugestią "nie zabieraj się do testu jeśli dopiero co skończyłeś ćwiczenia treningowe".
Przećwiczenie części 3-ciej wymaga przynajmniej 1 tygodnia. A dopiero taka analiza jej daje podstawy do tego, by spróbować zmierzyć się z testem. Aby sprawdzić samego siebie.
I tylko takie podejście do testu, moim zdaniem, ma sens.
Czasu do egzaminu jeszcze sporo, więc proponuję przygotować się do testu poprzez analizę części 3-ciej i
rozwiązywanie łamigłówek na forum.

Dzisiaj i jutro porozsyłam TEST II. Proponuję przystąpić do niego bez zaglądania do treści i po uprzednim przygotowaniu się do niego. Kto nie zdążył - niech odłoży go na bok i przystąpi do jego rozwiązania później, po przygotowaniu się. No chyba, że ktoś jest tak niecierpliwy, że nie oprze się pokusie i... zaszkodzi samemu sobie. :)
To jest test na sprawdzenie samego siebie.  I na podniesienie swojego IQ. Przy okazji na przygotowanie się do egzaminu. Na egzaminie nie będzie takich trudnych zadań. Za tydzień wyślę poprawne odpowiedzi.

20 lut 2010, 20:29
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA25 maja 2009, 20:20

POSTY        12
Z calym szacunkiem Panie Nadir ale czy nie boi sie Pan konsekwencji praw autorskich za ich rozpowszechnianie

21 lut 2010, 14:47
Fachowiec

REJESTRACJA07 gru 2007, 12:19

POSTY        1667
nata4002                    

Z calym szacunkiem Panie Nadir ale czy nie boi sie Pan konsekwencji praw autorskich za ich rozpowszechnianie

Spodziewajcie się (udostępniający i pobierający), że jutro o 6 rano do waszych domów wkroczy Policja i zabezpieczy wam komputery. Potem w mediach ogłoszony zostanie kolejny sukces w walce z "piractwem".

21 lut 2010, 15:00
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA12 lut 2010, 19:29

POSTY        1
Drogi Nadirze! prosze przyślij materiały do postepowania kwalifikacyjnego na e-maila:   empolio@interia.eu
Pozdrawiam serdecznie!

21 lut 2010, 19:58
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
nata4002                    

Dlatego nie podaję linków publicznie - udostępniam (za darmo) wybranym osobom.
Tak na marginesie, to ostatnio pożyczyłem "Trędowatą" sąsiadce (jeszcze nie oddała, bo pożyczyła z kolei koleżance) i płytę "Pink Floydów" (Dark side of the moon) koledze. Do użytku prywatnego. Też za darmo :)
Tadeo74                    

Spodziewajcie się (udostępniający i pobierający), że jutro o 6 rano do waszych domów wkroczy Policja i zabezpieczy wam komputery. Potem w mediach ogłoszony zostanie kolejny sukces w walce z "piractwem".

Ale mam nadzieję, że nagrywarki DVD, skanery, aparaty cyfrowe, magnetofony i inne współczesne "narzędzia przestępstwa" zostawią. Bo inaczej trzeba byłoby zlikwidować kserokopiarki w bibliotekach publicznych. :(

21 lut 2010, 20:04
Fachowiec

REJESTRACJA07 gru 2007, 12:19

POSTY        1667
A "narzędzia" gwałtu zostawią, czy zabiorą?   :zeby:

21 lut 2010, 21:25
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Do niektórych osób nie da się wysłać maila  :mur:
od niektórych przychodzi zwrotny od "Zmailera"  <_<

Osoby, które nie otrzymały testu proszę o zwracanie się do sympatycznej koleżanki, która zapoczątkowała tę "szaloną zabawę" i która zgłosiła się z propozycją wspomożenia mnie: "alesandra4".

A ja padam z nóg i idę spać... :lol:

21 lut 2010, 21:52
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA23 cze 2009, 08:31

POSTY        5
NADIR bardzo proszę o materiały wszystkich części... z góry bardzo dziękuję. Mój mail: pchwies@interia.pl

22 lut 2010, 09:52
Początkujący

REJESTRACJA03 lis 2009, 10:47

POSTY        4

LOKALIZACJAKraśnik
Witaj Nadir, ja też dołączam się do grona proszących o testy, mój mail : basia7157@wp.pl :rolleyes:

22 lut 2010, 14:02
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA15 lut 2010, 19:17

POSTY        1
Witaj Nadir, ja też dołączam się do grona proszących o testy, mój mail bogusia350@op.pl

Dodano: Pon Lut 22, 2010 5:45 pm

Witam dopiero raczkuję w przygotowaniach do egzaminu, bardzo proszę o wszelkie materiały: bogusia350@op.pl

22 lut 2010, 17:35
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 840  Następna strona