Podobno ktoś pisał, że odbierają mianowanie z rąk szefa sc.
Odbierają mianowanie z rąk szefa sc? Znaczy ci czwartkowi?!
A ja mam na piątek
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
09 lis 2009, 20:52
Postępowanie kwalifikacyjne
Nadir
norrpl
A ja mam na piątek
Serdecznie ci współczuję. Mam nadzieję, że znajdziesz inną okazję aby mu zdrowo przyp... (w moim imieniu też mu dop...). Tymczasem chwila relaksu przy i świat będzie ładniejszy
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
09 lis 2009, 21:09
rękoczyny mogłby zostać uznane za czyn niegodny postawy urzędnika Człowiek jeszcze nie dostał pierwszego dodatku a już by mu zabrali
09 lis 2009, 21:48
Hm... Ja też mam na piątek i też w pierwszej piećdziesiątce się nie zmieściłam (na szczęście! ). To może rzeczywiście ekspresowo pójdzie i o przyzwoitej porze będę w domu? Nie miałabym nic przeciwko
09 lis 2009, 22:01
obiku
Hm... Ja też mam na piątek i też w pierwszej pięćdziesiątce się nie zmieściłam (na szczęście!
I na szczęście! Bo słyszałem, że w piątek sam Prezes Rady Ministrów ma nam udzielać ślubu!!!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
09 lis 2009, 22:41
Nadir
Bo słyszałem, że w piątek sam Prezes Rady Ministrów ma nam udzielać ślubu!!!
A zatem należy się spodziewać, że wygłosi znaną formułę: "Jeśli ktoś zna powody, dla których Ci tu obecni nie mogą ... ślubować, niech powie teraz lub zamilknie na wieki ..."
10 lis 2009, 08:29
Pytałam kumpla jak wygląda ta "ceremonia" Powiedział, że w 2007 r. ta "rejestracja" polegała na odbiorze aktu mianowania. Póżniej jak był jeszcze czas to raczył się smakołykami z udostępnionego cateringu (zapomniałam zapytać o napoje wyskokowe ) W dalszej kolejności następowała część kulminacyjna tj. "i ślubuję ci .....". Po tej akcji można dalej było korzystać z gościnności szefa KPRM lub wiać szybko na pociąg do domu.
A'prpos pociągu - może ktoś tak jak ja będzie się wybierał tym IC, który wyjeżdża z Katowic o 7.00 i jest chętny do podziału kosztów jazdy taxi na al. ujadowskie? Dodatek dodatkiem a na prezenty świąteczne i tak braknie więc trzeba kombinować Chętnych proszę o pozostawienie info na prv.
10 lis 2009, 09:33
Nadir
norrpl
A ja mam na piątek
Ja mam w czwartek, ale w pierwszej 50 nie jestem. To chyba jeszcze jakoś inaczej podzielili.
10 lis 2009, 10:12
Dodatek dodatkiem a na prezenty świąteczne i tak braknie więc trzeba kombinować
Bardzo mnie ciekawi, ile z tego dodatku i dodatkowego urlopu pozostanie nam po nowelizacji ustawy o SC tj. od stycznia 2010...
10 lis 2009, 10:23
leoncjo
W dalszej kolejności następowała część kulminacyjna tj. "i ślubuję ci .....".
A wszyscy ślubują razem czy każdy indywidualnie? Poza tym zastanawiam się czy osoba towarzysząca/prywatny fotograf będzie wpuszczona na salę...
10 lis 2009, 10:33
Ivka
Bardzo mnie ciekawi, ile z tego dodatku i dodatkowego urlopu pozostanie nam po nowelizacji ustawy o SC tj. od stycznia 2010...
Wysokość dodatku zależy od mnożnika i kwoty bazowej, a te w przyszłym roku nie zmienią się (mnożnik dla 4 lub 5 najniższych stopni służbowych). Ustawa o SC mówi tylko, że dodatek się należy i raczej tego nie zmienią. A dodatkowy urlop mogą zabierać
Niech ktoś z miejscowych napisze jak najsprawniej dojechać komunikacją miejską z Centralnego do siedziby KPRM.
10 lis 2009, 10:55
Ja jestem w pierwszej dziesiątce, a mam na piątek 27 - więc nie chodzi o liczbę punktów (biorąc pod uwagę posty innych w tej sprawie). Może województwami - ja jestem z warmińsko-mazurskiego - końcówka alfabetu no i kod GUS-owski 28
10 lis 2009, 11:16
wielblad
Niech ktoś z miejscowych napisze jak najsprawniej dojechać komunikacją miejską z Centralnego do siedziby KPRM.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ostatnio edytowano 10 lis 2009, 11:33 przez Jet, łącznie edytowano 2 razy
10 lis 2009, 11:18
tak punkty nie mają znaczenia, ja jestem w 50-dziesiątce i mam piątek. I wszyscy z urzędu mają w Piątek. A cą tu i kobiety mężczyźni, powyżej poniżej 50-dziesiątki. Więc urzędami. A województwo Podlaskie. Bo chyba że kryterium jest że w piątek przystojni i ładne bo wszyscy te kryteria spełniamy i temu może w piątek?