Teraz jest 10 wrz 2025, 19:03

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2468 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 177  Następna strona
Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA29 lip 2011, 09:29

POSTY        10
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
W takim razie i ja przyłączam się do próśb do NIANI OGG o przesłanie testów na maila: ala280@wp.pl

Ostatnio edytowano 30 sie 2012, 13:43 przez lew717, łącznie edytowano 1 raz

30 sie 2012, 13:41
Amator

REJESTRACJA19 maja 2009, 16:25

POSTY        11
ja również przyłączam się do prośby do NIANI OGG o przesłanie testów na maila : jamar51@gmail.com

30 sie 2012, 14:01
Początkujący

REJESTRACJA07 cze 2011, 11:37

POSTY        9
NIANIA OGG mam nadzieję że nas nie znienawidzisz, dopisuję się do prośby o materiały na adres rybka.1234@interia.pl. Dzięki i OLBRZYMIE gratulacje dla tegorocznych szczęśliwców!!!

30 sie 2012, 14:13
Zaawansowany

REJESTRACJA18 sty 2010, 19:20

POSTY        46
rybka1234                    

NIANIA OGG mam nadzieję że nas nie znienawidzisz, dopisuję się do prośby o materiały na adres rybka.1234@interia.pl. Dzięki i OLBRZYMIE gratulacje dla tegorocznych szczęśliwców!!

Ja również kieruję gorącą prośbę o materiały na adres ewa26_26@o2.pl

30 sie 2012, 14:37
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA13 cze 2011, 09:44

POSTY        4
Również przyłączam się do próśb do NIANI OGG o przesłanie testów na maila: piecia75@o2.pl. Z góry dziękuję. Pozdrawiam

30 sie 2012, 18:32
Amator

REJESTRACJA16 lis 2010, 19:04

POSTY        15
Witam, jestem w grupie tych co zdali ale się nie załapali, proszę bardzo o materiały - testy o których piszecie na belizabett@onet.pl ,

30 sie 2012, 19:35
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA04 cze 2009, 16:02

POSTY        1
Post Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
W takim razie i ja przyłączam się do próśb do NIANI OGG o przesłanie testów na maila: anbek@op.pl
oraz gratulacje dla tegorocznych szczęśliwców :brawa:

30 sie 2012, 19:47
Zaawansowany

REJESTRACJA12 mar 2009, 16:45

POSTY        31

LOKALIZACJALancre
Mam prośbę do wszystkich zgłaszających się po materiały (makabryczne ilości chętnych :zeby:  ): komu jeszcze nie odpisałem na maila - piszcie do mnie przez PW bo nie wychwycę wszystkich po postach (po to są prywatne wiadomości :)  ).

Nie robię skrzynki publicznej bo wiem, że takie materiały są złośliwe usuwane a na wiadomości odpisuję po kolei (tylko trochę wyrozumiałości, sporo Was jest).

No i druga rzecz - odpowiem zbiorczo tym trzem osobom, które są zawiedzione jakością testów. Ludzie, odrobinę kurtuazji - tak tylko trochę. Pisanie mi, że "mieliście te testy już rok temu", czy "że są one ogólnodostępne więc co to za halo" czy, iż "one nie przypominają tych testów z KSAPu" jest odrobinę nie na miejscu.
Kompletowałem wszystkie materiały ponad 10 miesięcy - od ludzi, którzy byli na kursach, od studentów prawa (cenne jak dla mnie źródło) itp. Sam w zeszłym roku kułem 3 miechy wszystkie ustawy ze średnim skutkiem - wiele rzeczy mi się poplątało. W tym roku wpadłem na pomysł, iż usystematyzuję całą wiedzę właśnie poprzez testy. Wybuliłem 200 zł na testy Becka (nad nimi samymi ślęczałem pół czerwca - nie widziałem innego wyjścia, na czytanie ustaw jak dla mnie było za późno). Co przeczytałem, większość szczegółów zapomniałem, wszystko mi się myliło. Pytanie w Becku ma średnio 4 linijki a każda z odpowiedzi ma tyle samo albo i więcej (kto chce, mogę zeskanować parę stron i wrzucić, może kogoś zbawi ta książka, mnie to tylko zirytowało). Uratował mnie kolega, który podrzucił mi testy (kilka miałem wcześniej, ale niewiele), które jak dla mnie wyglądają o konstrukcji takiej, które są na egzaminie: czyli jedno krótkie pytanie, 3 lub 4 odpowiedzi (z resztą większość osób pisze, że im się bardzo przydadzą - po to się właśnie dzielę). Więc proszę was, niezadowolonych: ile osób zdało egzamin w tym roku a ile dzieli się swoimi materiałami? Nie podobają Wam się takie materiały - kasujcie i tyle.

Jak pisałem w swoim poście - c u d ó w  n i e  ma, więc cudów nie oczekujcie. Pozdrawiam.

31 sie 2012, 05:57
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA12 sty 2012, 10:03

POSTY        18
Witam, bardzo proszę o materiały na maila spagusia@o2.pl

z góry bardzo dziękuje

31 sie 2012, 07:11
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA03 mar 2010, 16:08

POSTY        3
Ja również proszę o test warszawski maria226042@wp.pl

31 sie 2012, 07:30
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA25 sie 2010, 10:37

POSTY        18
Witam Bardzo proszę o przesłanie testów warszawskich na adres: magdusia841110@wp.pl

Z góry dziękuję
POZDRAWIAM

31 sie 2012, 10:17
Fachowiec

REJESTRACJA07 gru 2007, 12:19

POSTY        1667
Mogą się w ogóle nie przydać - MF chce wstrzymać na 3 najbliższe lata nabór na urzędnika mianowanego
http://serwisy.gazetaprawna.pl/praca-i- ... wania.html

31 sie 2012, 10:20
Znawca

REJESTRACJA15 gru 2011, 20:47

POSTY        186
Wrzuciłam na skrzynkę na wp moje opracowania ustaw i opracowania zagadnień dot. instytucji międzynarodowych. Zaznaczam, że jest tego dużo. Niektóre z nich pisałam późno w nocy i zawierają błędy, ale raczej stylistyczne i literówki. Wyłapywałam je później podczas czytania i poprawiałam tylko na wydruku (nie było tego dużo, około kilkunastu). Aha jest jeden (chyba tylko jeden) błąd merytoryczny w zestawieniu kadencji organów UE dot. Przewodniczącego Komitetu Regionów albo Komitetu Ekonomiczno-Społecznego (jest 2 lata a powinno być 2,5 :))

Aha, są tam też różne tabelki i zestawienia, które przydadzą się do powtórek tuż przed egzaminem.

Jeśli komuś się przydadzą to bardzo proszę. Jeśli komuś nie pasują - niech nie korzysta.

Pozdrawiam i życzę wytrwałości w nauce.

31 sie 2012, 11:16
Początkujący

REJESTRACJA24 lip 2009, 13:57

POSTY        3
Bardzo proszę o materiały, o których piszesz na maila michaelt1@wp.pl, dzięki z góry, pozdrawiam

31 sie 2012, 11:21
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2468 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 177  Następna strona