Teraz jest 11 wrz 2025, 01:20

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 779, 780, 781, 782, 783, 784, 785 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Rico76                    

Też to zauważyłem. Wcześniej myślałem, że zakaz jest ogólnopolski, ale najwyraźniej nie jest.
Po prostu niektóre izby mają w  :dupa: ambitnych pracowników.

Tak naprawdę to zakaz nie jest ani ogólnopolski, ani izbowy, tylko urzędowy, bo u mnie też są osoby z 2, 3, a nawet 4 stopniem...

19 lis 2017, 17:11
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 17:00

POSTY        23
Ocena zależy raczej od przełożonego czy chce powalczyć o ciebie.

19 lis 2017, 21:27
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
To jest jeden warunek. Drugi czy zechce narazić się naczelnikowi.

19 lis 2017, 22:54
Amator

REJESTRACJA19 lis 2013, 15:16

POSTY        18
Nadir                    

Rico76                    

Też to zauważyłem. Wcześniej myślałem, że zakaz jest ogólnopolski, ale najwyraźniej nie jest.
Po prostu niektóre izby mają w  :dupa: ambitnych pracowników.

Tak naprawdę to zakaz nie jest ani ogólnopolski, ani izbowy, tylko urzędowy, bo u mnie też są osoby z 2, 3, a nawet 4 stopniem...

U mnie też, przy czym te kolejne stopnie przyznawane były jeszcze przed wprowadzeniem zakazu, który nie funkcjonuje od zawsze, lecz od kilku lat.
Skoro naczelnicy do pewnego momentu akceptowali wysokie oceny wystawiane urzędnikom i nagle przestali je akceptować, to z czegoś to wynika i nie jest to moim zdaniem ich zła wola.

20 lis 2017, 13:29
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA14 gru 2006, 21:39

POSTY        291
Rico76                    

Skoro naczelnicy do pewnego momentu akceptowali wysokie oceny wystawiane urzędnikom i nagle przestali je akceptować, to z czegoś to wynika i nie jest to moim zdaniem ich zła wola.

Ja to się dziwię tym ocenom na poziome, że jest taki trend w naszych służbach. Jak się spojrzy jednak np na sprawozdanie Szefa SC to połowa ocen jest powyżej oczekiwań. Czyli jednak są i się da.

20 lis 2017, 20:37
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
czere?nia                    

Jak się spojrzy jednak np na sprawozdanie Szefa SC to połowa ocen jest powyżej oczekiwań. Czyli jednak są i się da.

Tylko, że te oceny dotyczą głównie pracowników sc. Ocena pracownika sc choćby wielokrotna i kolejna pod rząd nawet znacznie powyżej oczekiwań nie rodzi żadnych skutków finansowych w odróżnieniu od urzędnika sc...

Rico76                    

U mnie też, przy czym te kolejne stopnie przyznawane były jeszcze przed wprowadzeniem zakazu, który nie funkcjonuje od zawsze, lecz od kilku lat.

I w tym sęk.
Albo "i tu jest pies pogrzebany". ;)

20 lis 2017, 20:58
Amator

POSTY        18
Czy są jeszcze jakieś osoby, które pomimo zdanego egzaminu nie otrzymały żadnej informacji ani zaproszenia na uroczystość mianowania, która odbędzie się niemal za tydzień?  Ja wciąż nie mam żadnej informacji.

21 lis 2017, 15:16
Znawca

REJESTRACJA07 lis 2014, 11:00

POSTY        151
Ja  :blink: Pytałam dziś i nic nie przyszło.

21 lis 2017, 15:27
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA14 gru 2006, 21:39

POSTY        291
Wiem Nadir że tak jest z  ocenami, wiem. I wiem że o ile jesteś pracownikiem a nie urzędnikiem to masz powyżej, a raptem po mianowaniu na poziomie. A robisz tak samo a nawet lepiej. Po co więc aż tyle stopni urzędniczych: zrobić 2 - jeden po mianowaniu a drugi przed przejściem na emeryturę :)

21 lis 2017, 21:32
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
czere?nia                    

Po co więc aż tyle stopni urzędniczych: zrobić 2 - jeden po mianowaniu a drugi przed przejściem na emeryturę :)

Albo w ogóle tylko jeden.
Bo po co komu wyższy stopień przed przejściem na emeryturę? :D

22 lis 2017, 22:58
Zaawansowany

REJESTRACJA20 lut 2013, 08:55

POSTY        36
miffy                    

Informacja od Szefa SC przychodzi na IAS z wykazem pracowników, którzy dostaną mianowanie. Pytajcie w kadrach w Waszej Izbie. Zdaje się, że do jutra trzeba potwierdzić swój udział w uroczystości.

23 lis 2017, 09:26
Znawca

REJESTRACJA07 lis 2014, 11:00

POSTY        151
gaba81                    

miffy                    

Informacja od Szefa SC przychodzi na IAS z wykazem pracowników, którzy dostaną mianowanie. Pytajcie w kadrach w Waszej Izbie. Zdaje się, że do jutra trzeba potwierdzić swój udział w uroczystości.

Ja nie jestem z KAS, próbowałam się dowiedzieć w KPRM i wysłali  do "centrali", centrala niby już wysłała do nas.

23 lis 2017, 09:31
Amator

POSTY        18
gaba81                    

miffy                    

A zaproszenie? Też powinno być a nie ma. Przyjdzie  za pośrednictwem Izby, mailem, czy może zwykła pocztą na adres domowy?

23 lis 2017, 09:37
Amator

REJESTRACJA08 maja 2017, 07:27

POSTY        29
Zaproszenie przychodzi pocztą do urzędu/izby. Adresowane jest do "Panie i Panowie Kierownicy urzędów". Lista mianowanych pracowników jest w załączniku.

23 lis 2017, 10:25
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 779, 780, 781, 782, 783, 784, 785 ... 840  Następna strona