|  |  |
 | witam, mam prośbę - staram sie ogarnąć wszystko do tegorocznego egzaminu i moja największa (jak na razie) słaba strona, to te zadania do których trzeba stworzyć różne dziwne tabelki. Czy ktoś z Was mógłby przesłać mi na maila ( jaask@vp.pl) kilka takich "wzorcowych" zadan z poprawnie rozwiązanymi tabelkami, bym miał szansę zrozumieć, o co w tym chodzi? będę wdzięczny za pomoc. pzdr |  |
 |  |  |
Poprosiłem TYLKO i kilka przykładowych zadań z rozwiązanymi poprawnie tabelkami, a spotkałem sie z wyjatkowym oburzeniem, że można poszukać na forum... itp itd.
Zaskoczyła mnie ta jakże duża "chęć" pomocy i skłoniła do napisania kilku zdań.
Nie prosiłem o zadne matryce czy pytania testowe, które znajdują sie podobno na forum, o czym nie omieszkała pouczyc mnie alesandra4.
Nie jestem równiez młody i uważający przeszukiwanie forum za marnowanie czasu - czego nie omieszkał wytknąć Badman i alesandra4.
Prosiłem TYLKO o kilka rozwiązanych zadań z tabelkami, bym uchwycił ich mechanizm. I NIC więcej/
Łatwo co niektórzy oceniają innych i łatwo wyciągają wnioski.
A wystarczyłaby niekiedy chwila refleksji, że może ktoś ma na tyle absorbujące zycie zawodowe w połaczeniu z pozazawodowym, iz nie ma możliwości na poświęcenie kilku godzin, by dokładnie przejrzeć wątki na forum.
O zwykłej, ludzkiej chęci pomocy nawet nie wspomne w kontekście tej sytuacji...
Zatem czyniąc zadośćuczynienie tym wszystkim "oburzonym" i ku ich satysfakcji przejrzałem dziś (a raczej wczoraj) watek "postępowanie kwalifikacyjne") - poświęciłem kilka godzin (z przerwami) i kosztem bycia półprzytomnym dzis w pracy znalazłem w małej części to, o co prosiłem, a co niektórych tak bardzo zbulwersowało.
Znalazłem to, co zapewne niektórzy mają na swoich dyskach i mogliby podesłać mi w ciągu kilku minut.
Ale po co pomóc komus bezinteresownie?
Bezinteresowność nie jest dziś w cenie (choć bywaja wyjatki, co zauważyłem przeglądając wątek o postępowaniu kwalifikacyjnym ? proszę więc, by moich słów nie brały do siebie osoby, których stać było na pomoc nawet osobom z zerowym,jak ja, dorobkiem na forum).
Lepiej wyżyć się, skrytykować i mieć z tego niezrozumiałą dla mnie satysfakcję.
A dla tych wszyskich krytykujących moją prośbę polecam lekturę watku "Postpowanie kwalifikacyjne" od okolo 140 strony i dalej - tam wiele osób prosiło o ZNACZNIE szeresze materiały - czyżby umknęło to Waszej uwadze??? Cóż, straciliście okazję do wyrażenia Waszej chęci ?pomocy?.
Pozdrawiam i przepraszam, że ośmieliłem się poprosić o "głupich" kilka tabelek/