Teraz jest 06 wrz 2025, 03:35

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 523 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 38  Następna strona
Nagrody 2021 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA12 cze 2020, 08:54

POSTY        22
Post Re: Nagrody 2021
A wiadomo jak z dodatkami w Łódzkie Izbie, i jakie urzędy dostały?

21 maja 2021, 15:29
Zaawansowany

REJESTRACJA27 lip 2017, 19:13

POSTY        48
Donatella                    

Za ile miesięcy te dodatki?

Z pierwszego kwartału. Przecież wnioski już poszły na początku kwietnia a wypłaty w tym tygodniu. Kwoty do 700 zł za miesiąc na konto, informacje o wypłacie przychodzą dopiero po miesiącu.

21 maja 2021, 16:19
Znawca

REJESTRACJA05 paź 2016, 18:29

POSTY        130
Dostał ktoś dodatek za akcję Cash online?

21 maja 2021, 20:30
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA10 lip 2020, 20:09

POSTY        51
Ponoć jedni tak jedni nie ...pewnie zależało od tego czy poza udziałem w akcji robili też coś innego dodatkowego...sama akcja to tylko 1 dzień w końcu...

21 maja 2021, 21:39
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA02 cze 2020, 09:02

POSTY        11
Ragazzaka                    

Nie wiem jak Wy Ale ja to żadnych dodatków na koncie od początku roku nie widziałam...

Witam w klubie. Aż chce się pracować, prawda? :wysmiewacz: Swoją drogą to ciekawy pomysł, żeby w czasie kiedy budżet wymaga pilnego napełnienia, demotywować do pracy ludzi, którzy za to odpowiadają.  :brawa: Efekty są znakomite! Coraz więcej ludzi przestaje się angażować w pracę, mierniki mają tam, gdzie słońce nie zagląda. Takiego zniechęcenia nie widziałam jeszcze nigdy. U nas w dziale większość osób już układa biznesplany na przyszłość poza KAS. Jak tak dalej pójdzie, to zostaną jedynie osoby, które zaraz i tak uciekną na emeryturę oraz ludzie zbyt nieporadni, żeby sobie poradzić w sektorze prywatnym. Wielkie brawa dla szefostwa KAS... :dupa:
I tego, z wyrazami szacunku :dokuczacz:

22 maja 2021, 06:35
Znawca

REJESTRACJA20 lut 2020, 18:34

POSTY        146
acetoina                    

Ragazzaka                    

Nie wiem jak Wy Ale ja to żadnych dodatków na koncie od początku roku nie widziałam...

Witam w klubie. Aż chce się pracować, prawda? :wysmiewacz: Swoją drogą to ciekawy pomysł, żeby w czasie kiedy budżet wymaga pilnego napełnienia, demotywować do pracy ludzi, którzy za to odpowiadają.  :brawa: Efekty są znakomite! Coraz więcej ludzi przestaje się angażować w pracę, mierniki mają tam, gdzie słońce nie zagląda. Takiego zniechęcenia nie widziałam jeszcze nigdy. U nas w dziale większość osób już układa biznesplany na przyszłość poza KAS. Jak tak dalej pójdzie, to zostaną jedynie osoby, które zaraz i tak uciekną na emeryturę oraz ludzie zbyt nieporadni, żeby sobie poradzić w sektorze prywatnym. Wielkie brawa dla szefostwa KAS... :dupa:
I tego, z wyrazami szacunku :dokuczacz:

Na miernikach zależy wyłącznie kierownictwu bo od tego zależy czy zachowają stołki.
Szeregowi pracownicy mają to gdzieś bo ileż można harować na cudze dodatki i wynagrodzenia.
Każdy powinien wyjść z założenia że jaka płaca taka praca i wtedy może w końcu by się coś ruszyło w temacie naszych wypłat...

22 maja 2021, 08:48
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA05 cze 2020, 10:38

POSTY        487
Na miernikach zależy wyłącznie kierownictwu bo od tego zależy czy zachowają stołki.
Szeregowi pracownicy mają to gdzieś bo ileż można harować na cudze dodatki i wynagrodzenia.
Każdy powinien wyjść z założenia że jaka płaca taka praca i wtedy może w końcu by się coś ruszyło w temacie naszych wypłat...[/quote]

O czym piszesz ? Płaca ? To jałmużna i wręcz traktowanie nas jako zla koniecznego... Służymy tylko jako worek do bicia i jesteśmy wskazywani jako
winni nadmiernym wydatkom budżetowym ( może mało czytam informacji i nie mogę znaleźć pozytywnych o KAS). Ogólnie MF ma nas w  :dupa:

22 maja 2021, 11:13
Zaawansowany

REJESTRACJA05 gru 2018, 22:25

POSTY        90
uskasek                    

O czym piszesz ? Płaca ? To jałmużna i wręcz traktowanie nas jako zla koniecznego... Służymy tylko jako worek do bicia i jesteśmy wskazywani jako
winni nadmiernym wydatkom budżetowym ( może mało czytam informacji i nie mogę znaleźć pozytywnych o KAS). Ogólnie MF ma nas w  :dupa:

.                                                                                         . @uskasek
Szanowny Panie,

od dawien dawna wiadomo, że MF nas tam ma!
Oczywiście                                                                     z poważaniem ...

22 maja 2021, 12:52
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 lut 2020, 19:37

POSTY        61

W związku z wpływającymi od Państwa pytaniami informuję, że w planie finansowym Izby Administracji Skarbowej w Szczecinie nie zabezpieczono środków na utworzenie 3 % funduszu nagród*. Oznacza to, że w 2021 r. nie będą wypłacane kwartalne nagrody za szczególne osiągnięcia w pracy/służbie.

Dla pracowników / funkcjonariuszy szczególnie wyróżniających się w pracy/służbie mogą być przyznane indywidualne nagrody z posiadanych  środków na wynagrodzenia/uposażenia – po akceptacji wniosku o nagrodę przez Szefa KAS.

Czyli przekładając na tzw. prosty język: nagrody dla wybranych czyli znajomych szefa KAS.

24 maja 2021, 21:26
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA09 lis 2013, 19:40

POSTY        274
Nie no co ty. Nagrody są dla zaangażowanych w "ulgę językową". Wymiar, podatki, kontrola - to już było, to jest drugoplanowa sprawa. Pieniądze na zasiłki /500+ i inne dopłaty do Bóg wie czego/ da Unia. Pomysłu z tego towarzystwa na podatki nikt nie ma. No więc mamy bzdury z których korzystają cwaniaczki przy korycie wymyślając te paranoje. Dziwię się, ze w trakcie pracy jest czas na dodatkowe zadania.

25 maja 2021, 06:03
Specjalista

REJESTRACJA09 gru 2015, 14:56

POSTY        547
Przekładając na prostacki język: Chu* du** i kamieni kupa.

25 maja 2021, 06:49
Znawca

REJESTRACJA01 lut 2019, 17:00

POSTY        128
kurkarol                    

Czyli przekładając na tzw. prosty język: nagrody dla wybranych czyli znajomych szefa KAS.

Herbatnick                    

Przekładając na prostacki język: Chu* du** i kamieni kupa.

Przekładając na jeszcze prostszy język: zawsze tak było, jest i będzie. I żaden ch* tego nie zmieni.

25 maja 2021, 09:45
Zaawansowany

REJESTRACJA11 gru 2019, 13:51

POSTY        43
Czy są osoby które dostały dodatek zadaniowy za 3 miesiące?  :blink:

25 maja 2021, 10:13
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA05 cze 2020, 10:38

POSTY        487
violetta1234                    

Czy są osoby które dostały dodatek zadaniowy za 3 miesiące?  :blink:

Oczywiście....za IV kwartał 2018  <_<

25 maja 2021, 10:53
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 523 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 38  Następna strona