Nowak dobiera się do żony. Ale ta narzeka: - Oj, kochanie, dzisiaj boli mnie głowa. - To może ja skoczę do sąsiadki po tabletkę i wrócę za godzinkę...
14 lut 2015, 03:31
Re: Pośmiejmy się
Załącznik:
Mały rolnik.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
14 lut 2015, 06:36
Kobietologia
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
14 lut 2015, 16:10
Sprawa rozwodowa.
Sędzia pyta żony: - Nie rozumiem: o co ma pani pretensje do męża? Przecież mają państwo wszystko: dom, dzieci, samochody...
- Wysoki Sądzie, on mnie nie zadowala!
Kobiecy głos z sali:- Wszystkie zadowala, a jej nie!
Męski głos z sali: - Jej to nikt nie zadowoli...
18 lut 2015, 16:09
Hmmm
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
18 lut 2015, 20:06
Dziś mija termin podania przez PKW raportu o wyborach samorządowych. I taki żarcik dziś usłyszałem: Przychodzi szef PKW do psychiatry i mówi: Panie doktorze, słyszę głosy! Doktor pyta: jakie głosy? Nieważne - odpowiada szef PKW
24 lut 2015, 20:30
Most Łazienkowski spłonął z miłości!
Eksperci z „Pożaru w burdelu" ustalili to, czego nie wie Gronkiewicz-Waltz... Prezydent stolicy, a także państwowe służby, wciąż zachodzą w głowę, co spowodowało, że Most Łazienkowski zapłonął jak pochodnia. Tymczasem zagadkę w zaskakujący sposób wyjaśnia teatralno-kabaretowa trupa „Pożar w burdelu”.
Grupa, która w dniu pożaru dawała najnowszy spektakl w stołecznym Teatrze Polskim, niemal natychmiast wysłała na miejsce zdarzenia swój „Infrastrukturalny patrol”.
Efektem jest teledysk z piosenką, która wyjaśnia przyczyny strawienia przez pożar warszawskiej przeprawy. - Infrastukturalny patrol: dziś Most Łazienkowski. Badamy sytuację, wyciągamy wnioski. Zacznijmy od faktów podstawowych: 144 strażaków i 75 wozów bojowych gasiło ten most pięcioprzęsłowy. Teraz ludzie łamią sobie głowy, jaka siła mogła coś takiego zrobić? Jak to możliwe, że od desek zajął się most żelbetonowy? – zaczynają inspektorzy „Pożaru w burdelu”.
- Trzeba zwrócić uwagę na okoliczności: most spłonął 14 lutego, w Święto Miłości. Walentynki gorące. Przypadek? Nie sądzę? Most Łazienkowski spłonął z miłości – brzmi diagnoza „Infrastrukturalnego patrolu”.
Żeby nie było żadnych wątpliwości, widzimy jednoznaczną sceną miłosną, w którym już nie taka chłodna „Wisła” zwraca się do rozpalonego „Mostu”: - Zacząłeś wieczorem, skończyłeś rankiem. Jesteś Moście Łazienkowski wspaniałym kochankiem.
A „Most” wyznaje: - 424 metry długości. Płonąłem dla Ciebie, Wisło, z miłości.
Nie wiadomo czy prokuratorzy uwzględnią ustalenia inspektorów z „Pożaru w budelu”. To, co teraz najważniejsze, to rozwiązanie „palącego” problemu komunikacyjnego, który powstał po spaleniu się mostu. Mamy nadzieję, że rozwiązania Hanna Gronkiewicz-Waltz nie okażą się kabaretowe.
Most Łazienkowski spłonął z miłości w Walentynki...
Może spłonął z miłości do bufetowej Hani? Miała być dhuga nitka metha a mamy pożah mostu.
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
25 lut 2015, 20:03
Wszyscy zastanawiają się nad powodami dla których wielu muzułmanów popełnia samobójstwa. Spójrzmy na powody: - Brak Bożego Narodzenia - Brak telewizji - Brak nagich kobiet - Brak piłki nożnej - Brak mięsa - Brak hot-dogów - Brak burgerów - Brak piwa - Brak bekonu - Ubierają się w szmaty - Ręczniki służą im za czapki - Więcej niż jedna żona - Więcej niż jedna teściowa - Nie mogą się golić - Ich żony nie mogą się golić - Nie mogą się pozbyć zapachu osła - Swoje jedzenie pieką na wielbłądzim łajnie - Twoja żona jest ci przez kogoś wybrana A potem mówią ci, że gdy umrzesz, będzie lepiej?
26 lut 2015, 21:06
Wchodzi facet do mięsnego i mówi: - Dzień Dobry, proszę 40 dkg polędwicy sopockiej. Babka podchodzi do lady, kroi. - Ojojoj, ale mi się ukroiło, może być 7 kilo?
- Dlaczego Rosja nie poinformowała jeszcze, w których miastach odbędą się Mistrzostwa Świata 2018? - Czeka na większy wybór.
Po seksie. Ona: - Kochanie, weźmiemy ślub? - Zdzwonimy się.
27 lut 2015, 03:42
Konduktor do pijaka: - Bilet proszę! - Nie mam kasy. - A na wódkę pan miał? - Kolega ugościł! - A na podróż to już nie dał? Na to pijak, wyciąga flaszkę: - Jak to nie dał?
- Jaki jest twój szef? - Surowy, lecz sprawiedliwy. Jeśli kogoś ukarze, to potem zawsze powód się znajdzie.
03 mar 2015, 03:26
Na ławce w parku siedzi staruszek i strasznie płacze. Podchodzi do niego przechodzień i pyta: - Dlaczego Pan płacze? - Synu mam 88 lat, dwa tygodnie temu ożeniłem się z najseksowniejszą w okolicy, ma 22 lata wymiary 90/60/90, super gotuje, kochamy się kiedy chce, wieczorem mi czyta... - No to o co chodzi? - Nie pamiętam gdzie mieszkam!
05 mar 2015, 03:10
Bayer Full
09 mar 2015, 18:29
Dwóch facetów łowi ryby. Jednemu z nich bierze co chwilę, a drugi tylko moczy kije w wodzie. Ten pechowy wreszcie nie wytrzymał: - Proszę mi powiedzieć, na jaką przynętę pan łowi? - Łapię na pastylki na syfilis - zadrwił ten drugi. Pechowy zostawia sprzęt na brzegu, wskakuje do swojej "Syrenki" i jedzie do najbliższej apteki. - Poproszę 4 opakowania pastylek na syfilis. - A co, złapał pan? - zainteresował się życzliwie aptekarz. - Jeszcze nie, ale znam super miejsce!