Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Oczywiście dokładnie o to mi chodziło

Przecież o wiele prościej nawet dla tych osób wysyłających co chwilę na maila byłoby aktualizowanie tego jeden raz w jednym miejscu i tylko podanie odnośnika na forum. Wcześniej widziałem, że ktoś wrzucał już jakieś "linki", ale oczywiście po miesiącu zdążyły wygasnąć albo zostały przekroczone limity. Poszperałem trochę po sieci i wydaje mi się, że wstępnie można zastanowić się nad wykorzystaniem dropbox.com. Do dyspozycji jest za darmo 2Giga miejsca na wirtualnym dysku obsługiwanym przez przeglądarkę lub zainstalowany na komputerze program (wtedy wirtualny dysk jest widziany jak zwykly dysk na komputerze). Można do niego dodawać i kasować pliki (proponowałbym dla uproszczenia grupować wszystko w spakowanym pliku *.zip) a całość udostępnić publicznie jako odnośnik www. Jeśli byłyby jakieś problemy, zawsze można poszukać darmowego hostingu, gdzie zmieści się po kilkadziesiąt mega danych.
Oczywiście jestem tu nowy i jest to tylko propozycja - myślę, że zaoszczędziłaby trochę czasu i pracy (przy okazji mam nadzieję, że moja prośba o podesłanie materiałów nie trafi w próżnię

) Pozdrawiam.