Pytanie, których nie podaliście a które pamiętam Jaka wysokość składki jest odprowadzana do OFE Starosta jest zwierzchnikiem (inspekcji i straży) Zarządzanie jest (tu nie pamiętam, ale zakreśliłam odpowiedż a) Ustawa budzetowa nie weszła w życie w dniu rozpoczęcia roku budzetowego to na jakiej podstawie (prowizorium budżetowe) Zasiłki stałe reguluje ustawa (o pomocy społecznej_ Kapitał Ludzki z jakiego Funduszu (ETS) Coś było o rozporzadzeniu
26 cze 2011, 20:56
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
czy ktoś może mi napisać jak wejść na stronę gimnastyki umysłu, mam problem z rozwiązywaniem tabelek, ma może ktoś jakieś materiały jeśli tak to proszę o przesłanie. Z góry dziękuje.
26 cze 2011, 21:18
ak123
Pytanie, których nie podaliście a które pamiętam Jaka wysokość składki jest odprowadzana do OFE Starosta jest zwierzchnikiem (inspekcji i straży) Zarządzanie jest (tu nie pamiętam, ale zakreśliłam odpowiedż a) Ustawa budzetowa nie weszła w życie w dniu rozpoczęcia roku budzetowego to na jakiej podstawie (prowizorium budżetowe) Zasiłki stałe reguluje ustawa (o pomocy społecznej_ Kapitał Ludzki z jakiego Funduszu (ETS) Coś było o rozporzadzeniu
Ustawa budzetowa nie weszła w życie w dniu rozpoczęcia roku budzetowego to na jakiej podstawie (prowizorium budżetowe) a nie projekt budżetu?
26 cze 2011, 21:29
espresso
ak123
Ustawa budzetowa nie weszła w życie w dniu rozpoczęcia roku budzetowego to na jakiej podstawie (prowizorium budżetowe) a nie projekt budżetu?
A była w ogóle odpowiedź - prowizorium budżetowe? Wg mnie z tego co było do wyboru to mógł być tylko projekt ustawy budżetowej.
26 cze 2011, 21:32
krynia43
czy ktoś może mi napisać jak wejść na stronę gimnastyki umysłu, mam problem z rozwiązywaniem tabelek, ma może ktoś jakieś materiały jeśli tak to proszę o przesłanie. Z góry dziękuje.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
26 cze 2011, 21:50
Czy ktoś wie dokładnie ile miejsc zabierają nam KSAPowcy? Różne chodzą wersje.
26 cze 2011, 22:34
Ktoś wcześniej pisał, że 68 . Będziesz w limicie?
26 cze 2011, 22:40
Czy mówili na koniec kiedy można się spodziewać wyników? Wyszedłem z testu wcześniej i dlatego nie jestem pewny czy była taka informacja. Pozdrawiam
27 cze 2011, 07:13
Chyba nie mówili. W zeszłym roku wyniki były w połowie sierpnia. Duuuużo cierpliwości....
27 cze 2011, 07:27
ak123
Pytanie, których nie podaliście a które pamiętam Zarządzanie jest (tu nie pamiętam, ale zakreśliłam odpowiedż a)
Było a) operacyjne, b) taktyczne, c) strategiczne i d) systemowe. Jak dla mnie prawidłowe jest c) ...
27 cze 2011, 09:16
andrzejtoroj
ak123
Pytanie, których nie podaliście a które pamiętam Zarządzanie jest (tu nie pamiętam, ale zakreśliłam odpowiedż a)
Było a) operacyjne, b) taktyczne, c) strategiczne i d) systemowe. Jak dla mnie prawidłowe jest c) ...
Tu chodziło o długość planów - przy którym (strategicznym - taktycznym - operacyjnym - systemowym) są najdłuższe No i najdłuższe są przy strategicznym
27 cze 2011, 09:20
Witam. Musicie uzbroić się w cierpliwość. W zeszłymj roku w połowie sierpnia zebrało się jakieś gremium i zatwierdziło protokół z examu czy coś. Wyniki egzaminu podano na przełomie sierpnia i września, czyli po 2 miesiącach. Podejrzewam, że teraz będzie podobnie. To długo i stresuje, ale nie macie na to wpływu więc lepiej oczekiwać ze spokojem. Trzymajcie się wszyscy zdający. Pozdrawiam
27 cze 2011, 09:31
Ja jestem załamana bo podchodzilam do egazminu drugi raz i znów dalam sie emocjom. Do tej pory nie mogę się uspokoić, choć już wiem, że nie mam na co liczyć. Złych odp. mnóstwo, a limit ustalony tylko dla najlepszych! Koszmar!!
27 cze 2011, 15:15
Ja też zdawałem drugi raz. Emocje mnie całkowicie zjadły. Pełno zrobionych byków - same błędy.