Teraz jest 12 wrz 2025, 06:16

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA18 maja 2009, 16:42

POSTY        206
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Amelka                    

Zed77 >> that's the spirtit! :D

To fajnie że jest brudnopis, choć jedna kartka to wydaje mi się mało :) a czy można mazać po arkuszu z pytaniami? Bo jak rozumiem na odpowiedzi jest osobny formularz (?)

I jeszcze jedno pytanie: czy oprócz tabelek, anagramów i klas, które wypłynęły ostatnio w równoległym wątku "gimnastyka umysłu", w tych testach występują też inne typy zadań? Np. kwadraty z liczbami czy ciągi liczb albo zadania na inteligencję wizualną, czyli przekształcenia figur, uzupełnianie brakującą figurą itp.?

Z opowieści tych co zdawali wiem, że w ubiegłym roku były zadania z figurami w stylu: A do B ma się jak C do D, E, F, G.

23 cze 2011, 19:08
Amator

REJESTRACJA01 cze 2011, 12:53

POSTY        12
Nadir                    

Na żadnym z arkuszy nie wolno nic pisać, zaznaczać - żadnych znaczków!

ech... to złe wieści dla wzrokowców takich jak ja. W tej sytuacji jedna kartka brudnopisu przy teście umiejętności to z całą pewnością będzie za mało. Ale też dobrze wiedzieć zawczasu... przygotuję się psychicznie na stosowanie małej czcionkę w brudnopisie :) Dzięki.

23 cze 2011, 20:03
Znawca

REJESTRACJA10 cze 2009, 18:57

POSTY        202
Eurobarometr:
a) unijny sposób mierzenia temperatury
b) unijny sposób mierzenia ciśnienia tętniczego
c) europejski ośrodek badań opinii publicznej
d) europejski ośrodek badań głupoty ludzkiej
:zeby:

23 cze 2011, 20:15
Znawca

REJESTRACJA15 wrz 2010, 14:46

POSTY        141
Mam jeszcze jedno pytanko z serii organizacyjnej. Zastanawiam się czy w czasie przerwy można skorzystać ze swoich rzeczy pozostawionych w szatni?
Niestety należę do grona palaczy. Nie wiem co zrobić z fajkami, wziąć z sobą, biegać po ulicy i prosić kogoś o poczęstunek, czy może jakaś inna alternatywa?

23 cze 2011, 20:23
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA04 sie 2009, 19:05

POSTY        27
witam! rada dla zdających od człowieka z doświadczeniem (zdałem w zeszłym roku ale się nie dostałem  :rolleyes: )
1. nie przesadzajcie ze strojem ( ja byłem i będę w "dzinsach" i normalnej koszuli lub bluzie ( ze względu na klimę) cześć ludzi potęguje w sobie stres przez ubieranie się jak "stróż w Boże Ciało" (krawat garnitur)
2. wredne baby trzeba zaakceptować to ich praca i będą tak krążyć jak pokażecie że się denerwujecie to będą Was mieć na oku,
3. długopis będzie ale warto mieć swój na wszelki wypadek
4. po teście można pisać ale odpowiedzi liczą się tylko z arkusza odpowiedzi, ( ja miałem cały pokreślony test i nikt mi uwagi nie zwrócił)
5. i trzeba podejść na luzie fajka , herbata, czy inne przyjemności przed zawsze pomogą i nie zwracajcie uwagi na jajogłowych kujonów którzy przewracają setki notatek przed wejściem a później mają pytanie: JAKI KRAJ spoza EUROPY należy do UE ??? (historia dramatyczne lecz prawdziwa J osoby owe zastanawiały się jaki kraj z Afryki należy do UE :rotfl:
6. powodzenia i jak nie teraz to za rok a jak nie to nie życie na tym się nie kończy do zobaczenia w 100 licy :D

23 cze 2011, 20:39
Znawca

REJESTRACJA18 maja 2009, 16:42

POSTY        206
rtoip83                    

witam!
5. i trzeba podejść na luzie fajka , herbata, czy inne przyjemności przed zawsze pomogą i nie zwracajcie uwagi na jajogłowych kujonów którzy przewracają setki notatek przed wejściem a później mają pytanie: JAKI KRAJ spoza EUROPY należy do UE ??? (historia dramatyczne lecz prawdziwa J osoby owe zastanawiały się jaki kraj z Afryki należy do UE :rotfl: :D

Do dziś myślałam, że nic nie przebije pytania jakie usłyszałam na studiach od jednego z kujonków przed egzaminem z prawa rolnego -> "A co to jest truteń? :blink: " Przy pytaniu o kraj spoza Europy należący do UE "mój" truteń może się schować  :wysmiewacz:

23 cze 2011, 20:45
Znawca

POSTY        141
rtoip83                    

witam! rada dla zdających od człowieka z doświadczeniem (zdałem w zeszłym roku ale się nie dostałem  :rolleyes: )
1. nie przesadzajcie ze strojem ( ja byłem i będę w "dzinsach" i normalnej koszuli lub bluzie ( ze względu na klimę) cześć ludzi potęguje w sobie stres przez ubieranie się jak "stróż w Boże Ciało" (krawat garnitur)
2. wredne baby trzeba zaakceptować to ich praca i będą tak krążyć jak pokażecie że się denerwujecie to będą Was mieć na oku,
4. po teście można pisać ale odpowiedzi liczą się tylko z arkusza odpowiedzi, ( ja miałem cały pokreślony test i nikt mi uwagi nie zwrócił)
5. i trzeba podejść na luzie fajka , herbata, czy inne przyjemności przed zawsze pomogą i nie zwracajcie uwagi na jajogłowych kujonów którzy przewracają setki notatek przed wejściem a później mają pytanie: JAKI KRAJ spoza EUROPY należy do UE ??? (historia dramatyczne lecz prawdziwa J osoby owe zastanawiały się jaki kraj z Afryki należy do UE :rotfl:
6. powodzenia i jak nie teraz to za rok a jak nie to nie życie na tym się nie kończy do zobaczenia w 100 licy :D

dzięki za info
chociaż dalej nie wiem czy,fajki można wziąć z sobą :(

23 cze 2011, 21:07
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
ang72                    

dzięki za info

Wnieść na salę tak (kieszeni nie sprawdzają), palić nie.
PS. Jeszcze cię stać  :blink:

23 cze 2011, 21:11
Znawca

POSTY        141
supersaper                    

ang72                    

dzięki za info

Wnieść na salę tak (kieszeni nie sprawdzają), palić nie.
PS. Jeszcze cię stać  :blink:

dzięki
teraz to już chyba wiem wszystko (co do organizacji ofkors) :
na fajki jeszcze mnie stać, bo egzamin sponsorują rodzice  :o pewnie jeszcze nie zdają sobie sprawy że to proces wieloletni
Pozdrawiam wszystkich, do zobaczonka w sobotę

23 cze 2011, 21:22
Znawca

REJESTRACJA10 kwi 2010, 13:22

POSTY        108
A ja mam pytanie z rzędu malinowych;)

Czy ktoś z Was jest w stanie zapamiętać te wszystkie zapisy ustawowo - ekonomiczno - statystyczno -międzynarodowe ?;)
Mnie już się palą styki:)

Do zobaczyska w sobotę wieczorkiem:)))

23 cze 2011, 22:08
Amator

REJESTRACJA01 cze 2011, 12:53

POSTY        12
no szczerze mówiąc dla mnie jest to zupełnie nie do wykucia - na pewno nie całość materiału. Niestety jestem laikiem w kwestiach finansów publicznych i budżetu więc jest to dla mnie najtrudniejsza część. A reszta, zwłaszcza kwestie unijno-międzynarodowo-społeczne to już pogranicze erudycji, chyba trzeba chyba cały rok chodzić z "wytrzeszczonymi uszami" żeby na egzaminie wypaść nieźle. Nie wyobrażam sobie nauczenia się tego z jakichkolwiek materiałów :) Na szczęście każdy z nas pracuje w administracji i któryś z tematów ma co do zasady ogarnięty ^_^

23 cze 2011, 22:14
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA14 gru 2010, 20:03

POSTY        33
No właśnie, pracuję w administracji ale jestem informatykiem, niektóre definicje i określenia z byle czego trudno nawet powtórzyć na głos, żadna ustawa nie leży u mnie na biurku. Dobrze,że to test. Ale to już gorzkie żale! :mur: I stres!

23 cze 2011, 22:57
Znawca

REJESTRACJA10 cze 2009, 18:57

POSTY        202
Fiona42                    

A ja mam pytanie z rzędu malinowych;)

Czy ktoś z Was jest w stanie zapamiętać te wszystkie zapisy ustawowo - ekonomiczno - statystyczno -międzynarodowe ?;)
Mnie już się palą styki:)

Do zobaczyska w sobotę wieczorkiem:)))

Z rzędu malinowych to jest dobra nalewka pije-===[  :D

23 cze 2011, 23:08
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA18 cze 2010, 08:07

POSTY        1
ang72                    

rtoip83                    

dzięki za info

24 cze 2011, 00:40
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328 ... 840  Następna strona