Uwaga 2 razy pytanie 43, ale o innym brzmieniu [/quote]
Jolus , Hanka odpowiedzi z usc 31-50 Wszystko dobrze
I ostatnie juz z mojej strony pytania z USC (III czesc) już chyba więcej z usc nie dam rady ułozyć odp jutro
A może z finansów, ktoś ma jakieś pytania i by wrzucił na forum
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
02 cze 2011, 14:21
Re: Gimnastyka umysłu
A może z finansów, ktoś ma jakieś pytania i by wrzucił na forum [/quote]
Znalazłam w swoim bałaganie przedegzaminacyjnym pytania z finansów publicznych więc dołączam plik. Opowiedzi jutro. ABCABC jak będziesz chciała jeszcze to jutro dorzucę resztę Miłej pracy
02 cze 2011, 17:06
jolus2005
A może z finansów, ktoś ma jakieś pytania i by wrzucił na forum
Znalazłam w swoim bałaganie przedegzaminacyjnym pytania z finansów publicznych więc dołączam plik. Opowiedzi jutro. ABCABC jak będziesz chciała jeszcze to jutro dorzucę resztę Miłej pracy [/quote]
Dzięki Jolus za pytania z finansów. Będzie bardzo milo jak jeszcze dorzucisz trochę pytań ze swoich zasobów
Chociaż przy takiej liczbie chętnych na egzamin, jaką zobaczyłam dzisiaj, to czarno to widzę
02 cze 2011, 17:55
czarność czarność dla rozrywki (tylko taka nam została) naruszenie dyscypliny
02 cze 2011, 19:08
Zad. 131 JOLUS2005, DDD, AGATKA123 Prawidłowe odpowiedzi do zadań 131-133
131-20, 132-5, bo tylko ten kwadrat nie ma pary, 133- liczba 41122314, bo każda liczba to liczba cyfr występujących w poprzedniej liczbie, i tak 4x1, 1x2, itd
Moje propozycje rozwiązań do Mensy 18-22
18-b, 19-d, 20-a, 21-c, 22-d
Przygotowałam też pytania do zamówień publicznych I tura:
02 cze 2011, 19:44
karniak
wodniczka74
[ A co do reszty to konkluzja jest prosta: muszę się zresetować Patrzę na 5, widzę 8 i wychodzi mi 8+13=21:3=7 No i cieszę się że proste zadanie , myślę A piszę B... normalnie Jak tak będę pisać na egzaminie to _<
Nie martw się Karniak, ja też to przechodzę. Widzę to co chcę widzieć. Nie mówiąc już o tych wszystkich datach, terminach, danych makroekonomicznych i innych danych - nic już nie wiem i nie pamiętam I mam tylko nadzieję że to chwilowe. Bo jak tak dalej pódzie to
ABCABC, Karniak, Wodniczka 74 - witam w ,,KLUBIE,,. Ze mną sie dzieje to samo.
02 cze 2011, 20:40
moje odpowiedzi do III części pytań ze służby cywilnej:
Słuchajcie mi też mina zrzedła jak zobaczyłam liczbę osób chętnych na egzamin. Straciłam jakoś swój zapał do nauki. Jutro podrzucę jeszcze pytania z finansów publicznych, a na dziś już uciekam
02 cze 2011, 20:48
tolka
Nie martw się Karniak, ja też to przechodzę. Widzę to co chcę widzieć. Nie mówiąc już o tych wszystkich datach, terminach, danych makroekonomicznych i innych danych - nic już nie wiem i nie pamiętam :mur: I mam tylko nadzieję że to chwilowe. Bo jak tak dalej pódzie to
ABCABC, Karniak, Wodniczka 74 - witam w ,,KLUBIE,,. Ze mną sie dzieje to samo. :mur: :mur:
Tolka trzymaj się! Za miesiąc ten stan będzie tylko wspomnieniem
02 cze 2011, 21:01
alesandra4
czarność czarność dla rozrywki (tylko taka nam została) naruszenie dyscypliny
moje propozycje odp z naruszenia dyscypliny, które w ramach wieczornej rozrywki sobie rozwiązałam pomimo trwającego u mnie w dalszym ciągu syndromu oczyszczania pamięci z tego co do tej pory przewertowałam
02 cze 2011, 22:09
Właśnie zrobiłam pytania z dyscypliny finansów i . I tak dokładnie się czuję.
03 cze 2011, 09:15
jolus2005
moje odpowiedzi do III części pytań ze służby cywilnej:
Na weekend podrzucam II część pytań z finansów publicznych [
03 cze 2011, 11:54
abcabc
Posłuchajcie, a czy ma ktoś z Was jeszcze jakieś zadania z tabelką albo może pamięta lub ma jakieś materiały co było w tamtym roku na teście z umiejętności.Może coś z doboru słówek, błędów w zdanich ;)
Zadania znalezione na forum Gimanstyka umysłu lub Postępowanie kwalifikacyjne w latach poprzednich 1. talent - uzdolnienie lekarstwo - .............. diagnoza, napój, osmoza, remedium, ?
Nie wiem, czy zadania te mają wszystkie wyrazy do wyboru. Wydaje mi się, że powinno być ich pięć, a zaprezentowane przykłady mają cztery. Ale może ktoś ma coś więcej i uzupełni.