2500 ludzi będzie !!! minus absolwenci KSAP i mamy egzamin jak medycynę - normalnie jaja z ludzi robią !
Właśnie wysłałem zgłoszenie jest 714 zgłoszeń jak do tej pory dzwoniłem do ksap i powiedziano mi ze liczba zgłoszeń jest aktualizowana na bieżąco. Co do ilości miejsc którą zabierają ksap-owcy to nie była mi w stanie poweidzieć bo oni skąłdają podania bezpośrednio do szefa służy cywilnej i nie wie ile do tej pory złożyło to podanie.
w zeszłym roku było ich chyba coś około 45 w tym wydaje mi się ze tez będzie około 50
26 maja 2011, 09:38
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Hanka81
obstawiam...750 zgłoszeń kto da mniej?
Aktualnie w KSAP znajduje się 716 zgłoszeń. - informacja z dzisiaj więc 750 na pewno zostanie przekroczone
26 maja 2011, 10:24
Obstawiam ok 1000. Co i tak będzie nieźle, wziąłbym w ciemno.
26 maja 2011, 10:28
dpablo
<_<
Hanka81
obstawiam...750 zgłoszeń kto da mniej?
Aktualnie w KSAP znajduje się 716 zgłoszeń. - informacja z dzisiaj więc 750 na pewno zostanie przekroczone
już 718 no cóż przyspiesza to z każda godzina w takim razie do wtorku myslę że do 1000 się zbliżymy czyli bedzie coś ponad 2 osoby na jedno miejsce w zeszłym roku tez tak było 1000 miejsc zdających 2500, Myśle że łato nie bedzie ja zdałem w zeszłhym roku ale brakło jednach 3 puntów
26 maja 2011, 12:15
Aktualnie w KSAP znajduje się 735 zgłoszeń.
26 maja 2011, 16:35
Może poobstawiamy trochę kto będzie bliższy celu, jak w grze w bule Z przykrością, ale daję jakieś 1200
26 maja 2011, 17:29
to ja obstawiam 978
26 maja 2011, 21:53
Wygląda na to, że proporcjonalnie będzie tak samo jak w zeszłym roku: 2500 zgłoszeń - 1000 mianowań w tym roku 1250 zgłoszeń - 500 mianowań
Ponad 1250 zgłoszeń - prawdopodobieństwo mianowania coraz mniejsze
Obstawiam 1500
27 maja 2011, 14:21
ddd
Wygląda na to, że proporcjonalnie będzie tak samo jak w zeszłym roku: 2500 zgłoszeń - 1000 mianowań w tym roku 1250 zgłoszeń - 500 mianowań
Ponad 1250 zgłoszeń - prawdopodobieństwo mianowania coraz mniejsze boje--==
Obstawiam 1500 ;)
Jak na razie zgłoszeń jest 785 i chyba ich liczba nie zwiększy się o prawie 500 w ciagu 5 dni. Chociaż kto wie... Ja obstawiam 950 A czy organizator obstawiania przewidział jakąś nagrodę dla zwycięzcy?
27 maja 2011, 15:31
W zasadzie powinno to być mianowanie ale tak dobrze to nie ma Zapraszam do gimnastyki umysłu - nie tylko do czytania, ale i zamieszczania materiałów własnych
27 maja 2011, 17:30
ddd
Ponad 1250 zgłoszeń - prawdopodobieństwo mianowania coraz mniejsze boje--==
Obstawiam 1500 ;)
Obstawiam "większą połowę" - czyli około 1328
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
27 maja 2011, 17:59
Mam pytanie do tych, którzy piszą o ilości zgłoszeń, które wpłynęły do chwili obecnej. Do tej pory KSAP nie udostępniała takich informacji przed upływem teminu . Wydaje mi się to trochę dziwne, ale może coś w tym roku się zmieniło, a może to tylko "podpucha", żeby nie zniechęcić przystępujących zbyt dużą konkurencją Pozdrawiam
29 maja 2011, 09:09
mrówka
Mam pytanie do tych, którzy piszą o ilości zgłoszeń, które wpłynęły do chwili obecnej. Do tej pory KSAP nie udostępniała takich informacji przed upływem teminu . Wydaje mi się to trochę dziwne, ale może coś w tym roku się zmieniło, a może to tylko "podpucha", żeby nie zniechęcić przystępujących zbyt dużą konkurencją Pozdrawiam
A gdzie pytanie?
Ostatnio edytowano 29 maja 2011, 15:02 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
dodałem cytat i "buźkę"
29 maja 2011, 13:32
alesandra4
mrówka
Mam pytanie do tych, którzy piszą o ilości zgłoszeń, które wpłynęły do chwili obecnej. Do tej pory KSAP nie udostępniała takich informacji przed upływem teminu . Wydaje mi się to trochę dziwne, ale może coś w tym roku się zmieniło, a może to tylko "podpucha", żeby nie zniechęcić przystępujących zbyt dużą konkurencją :wysmiewacz: Pozdrawiam
A gdzie pytanie?
Informację o ilości zgłoszeń podaje KSAP na swojej stronie.
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"