Widziałem i wysłuchałem dziś trzy rozmowy na tematy gospodarcze. W jednej był Belka w drugiej Rostowski w trzeciej Balcerowicz. Nie jestem uprzedzony i nie mam preferencji politycznych. Nie wiem tylko czemu dwaj ludzie mówili z sensem a osoba z obecnego rządu nie potrafiła przekazać nic co mogłoby do mnie trafić. Szczerze żałuję, że polskimi finansami zajmuje się dziś człowiek o poziomie zbliżonym do a......... Czy my naprawdę zmuszeni jesteśmy by to tolerować ?
____________________________________ "Wszelkie poglądy, opinie czy wnioski wyciągnięte zostały wyłącznie na podstawie obserwacji poczynionych na własnym podwórku, o ile w treści postu nie zostało wskazane wprost, że jest inaczej"
07 sty 2011, 20:31
Gospodarka
avacs
Widziałem i wysłuchałem dziś trzy rozmowy na tematy gospodarcze. W jednej był Belka w drugiej Rostowski w trzeciej Balcerowicz. Nie jestem uprzedzony i nie mam preferencji politycznych. Nie wiem tylko czemu dwaj ludzie mówili z sensem a osoba z obecnego rządu nie potrafiła przekazać nic co mogłoby do mnie trafić. Szczerze żałuję, że polskimi finansami zajmuje się dziś człowiek o poziomie zbliżonym do a......... Czy my naprawdę zmuszeni jesteśmy by to tolerować ?
Nie miałem czasu tego obejrzeć, ale nagrałem te rozmowy. Jutro sobie odtworzę
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
07 sty 2011, 21:33
Gospodarka
sonda:
Załącznik:
sonda.JPG
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein