Do Szaryy, Esaloresa i Majki, co to za urzędy gdzie wypłacono trzyprocentówkę, pewno urzędy skarbowe? pozdrawiam znad upalnego morza.
08 sie 2009, 19:42
Nagrody 3% za I kwartał 2009
W zachodniopomorski US w piątek 900 zł na koncie (można zaszaleć , u moich koleżanek i kolegów mniejsze i dużo większe kwoty.
10 sie 2009, 06:54
My mamy szefa na urlopie, więc do końca miesiąca naciesze się Waszą radością. śląskie
10 sie 2009, 16:03
cacciatora
My mamy szefa na urlopie, więc do końca miesiąca naciesze się Waszą radością. śląskie
Wszędzie na śląsku nagrody mają być wypłacone w II dekadzie sierpnia.
10 sie 2009, 16:43
Piodar14
Do Szaryy, Esaloresa i Majki, co to za urzędy gdzie wypłacono trzyprocentówkę, pewno urzędy skarbowe? pozdrawiam znad upalnego morza.
A gdzie te upalne morze?! Bo Bałtyk jest raczej chłodny
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
10 sie 2009, 17:36
Pewnie Malediwy, nie - to na Oceanie, to chyba Chorwacja
____________________________________ Osiem lat podstawówki, cztery liceum, potem pięć - bite! - studiów, dyplom z wyróżnieniem, dwadzieścia lat praktyki, i oto mi płacą, jakby ktoś dał mi w mordę
10 sie 2009, 18:07
będą wypłacane po 15 sierpnia - 3%
11 sie 2009, 07:10
floryda2007
będą wypłacane po 15 sierpnia - 3%
Uwierzę, jak zobaczę Na tym forum już było tyle terminów, że lepiej się nie cieszyć z góry, bo jak NUS nie działa to nic nie pomoże Jak to się sprawdzi to
11 sie 2009, 14:46
Na Śląsku mają wypłacać w II połowie sierpnia
11 sie 2009, 15:48
grzechm83
Na Śląsku mają wypłacać w II połowie sierpnia
Na Śląsku ? to znaczy gdzie dokładnie?
11 sie 2009, 15:51
Do Nadira.Nie chodziło mi kolego o temperaturę wody, tylko o temperaturę powietrza.Wtedy gdy to pisałem, było gorąco.Co do Bałtyyku, to wiadomo,że tam jest woda aż tak ciepła,że mógłby służyć do krioterapii.Ale "morsy" to wytrzymują.I z roku na rok na ich zlot do mielna przyjeżża coraz więcej ludzi.Bo tak latem, to istotnie tylku niewielu się kąpie. A co do kasy, pozazdrośći Zachodniopomorskiemu US. W UKS grobowa cisza.... Ciepłe pozdrowienia pomimo deszczu.
11 sie 2009, 17:26
Masz wpierdziel od Nadira za literówki...
11 sie 2009, 17:36
Lubelskie - kasa na koncie
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
11 sie 2009, 17:47
Istotnie koledzy, macie rację,pisałem szybko i stąd jest sporo pomyłek.Prostuję.Na Środkowe Wybrzeże przyjeżdża sporo ludzi,opalają się, chodzą promenadami,konsumują niezliczone ilości gofrów i lodów i tyją.My mamy doskonałe pole obserwacji co rejestrowania ( raczej nierejestrowania) obrotów w kasach, a także otyłości Polaków i Polek. Kąpie się mało ludzi, jedynie odważni, ja sam tego nie polecam, bo można nabawić się skurczów i dreszczy.Zazdroszczę kolegom z innych uS i UKS,że dostali kasiorkę na konto. U nas ani widu ani słychu.Nadir przepraszam za błędy, błądzić jest ludzką rzeczą, nieprawdaż?