Dzięki, z porównania wyszło, że ten o którym Ty pisałaś startował w konkursie, ale na inny urząd.... więc chyba w porządku.. A jak to jest teraz z tą kadencyjnością?
Brał udział w konkursie na inny urząd, czy to jest w porządku? Uważam, że nie. To niech obsadzą pozostałe urzędy tymi osobami co zdały egzaminy, a było więcej kandydatów. Po co nowe konkursy Nie widzisz manipulacji?
widzę manipulację !
27 lip 2009, 10:04
Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki
Po wizycie DISa przeszliśmy gładko zmianę władzy i czekamy na pierwsze decyzje nowego NUSa.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
27 lip 2009, 10:30
A wiecie coś na temat P. Naczelnik Grażyny Zalewskiej z Pruszkowa?
Była Zastępcą w US Grodzisk Maz. i w II MUS...
Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne...
27 lip 2009, 10:36
jest pracoholikiem wiem coś o tym
27 lip 2009, 12:56
Uważam, że niedopuszczalne jest powołanie na naczelnika jeżeli nie wnioskował na dany urząd to niewiarygodne. Przecież w warmińskim pani która została powołana na po w WMUS startowała do Iławy. I co? I jest tylko po w WMUS Ciekawa ta Polska.
Ostatnio edytowano 27 lip 2009, 14:35 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
literówki gramatyka
27 lip 2009, 14:26
urzedniczek
A wiecie coś na temat P. Naczelnik Grażyny Zalewskiej z Pruszkowa? Była Zastępcą w US Grodzisk Maz. i w II MUS... Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne...
janek61
No trzymajta się!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
27 lip 2009, 14:37
Mam wrażenie że w skarbowości zapanowała "świńska" grypa, teraz przeżyją tylko najmocniejsze organizmy. Ludzie leczcie się...nie pozwólcie sobą pomiatać.
28 lip 2009, 08:12
Tak a propos, to czemu publikacja listy osób które złozyły dokumenty na przyjęcie do urzedu skarbowego nie jest przestępstwem? Bo publikacja osób kwalifikujących się do grupy naczelników jest, zdaniem tego samego ministerstwa.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
28 lip 2009, 19:37
urzedniczek
A wiecie coś na temat P. Naczelnik Grażyny Zalewskiej z Pruszkowa?
Była Zastępcą w US Grodzisk Maz. i w II MUS...
Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne...
Osoba bardzo kompetentna, konkretna gratulacje
28 lip 2009, 19:46
Nadir
urzedniczek
A wiecie coś na temat P. Naczelnik Grażyny Zalewskiej z Pruszkowa? Była Zastępcą w US Grodzisk Maz. i w II MUS... Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne...
janek61
No trzymajta się!
Czemu mamy się trzymać? Czyżby coś nie tak z tą Panią było? ;-)
29 lip 2009, 07:54
urzedniczek
Nadir
urzedniczek
janek61
No trzymajta się!
Nie wyciągaj zbyt pochopnych wniosków. Może po prostu będzie miała mało czasu na zbędne narado-nasiadówki i wszystkie sprawy rozwiązuje od ręki ?
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
29 lip 2009, 11:18
dekadencja
Mam wrażenie że w skarbowości zapanowała "świńska" grypa, teraz przeżyją tylko najmocniejsze organizmy. Ludzie leczcie się...nie pozwólcie sobą pomiatać.
Czekają aż ktoś wyczaruje szczepionkę.
29 lip 2009, 11:25
urzedniczek
Nadir
urzedniczek
janek61
No trzymajta się!
Z tą Panią jest wszystko ok, ale z Wami niekoniecznie. Tyle, że dopiero się o tym dowiecie.
29 lip 2009, 13:51
U nas w PSUS zaczyna się zmieniać...odwołano zastępców. Nowy NUS ostro pogrywa, ale tu sami twardziele może się przejechać. Śląsk jeszcze nie ochłonął po nieczystych zagraniach Świniarskiego. Tu dopiero będzie się działo, oj bedzie