Wczoraj do naszego US wpłynęło pismo dot. dalszej blokady środków na nagrody (bezterminowo, czyli do odowłania). Radziłbym więc porzucić wszelką nadzieję i dorobić zbieraniem jagód w lesie (strasznie w tym roku obrodziły), zaś jesienią zbieraniem grzybów. Pozdrawiam wszystkich.
do "naszego" to znaczy do którego?bo ciężko zgadnąć, a wcześniej nie doczytałam o pochodzeniu!
U nas znaczy w Łodzi
14 lip 2009, 09:56
Nagrody 3% za I kwartał 2009
Kaumanawardze
warszafka
Wczoraj do naszego US wpłynęło pismo dot. dalszej blokady środków na nagrody (bezterminowo, czyli do odowłania). Radziłbym więc porzucić wszelką nadzieję i dorobić zbieraniem jagód w lesie (strasznie w tym roku obrodziły), zaś jesienią zbieraniem grzybów. Pozdrawiam wszystkich.
do "naszego" to znaczy do którego?bo ciężko zgadnąć, a wcześniej nie doczytałam o pochodzeniu!
U nas znaczy w Łodzi
Dziś w Sejmie JVR powiedział: "Przyjęto zasadę, że w żadnej części sfery budżetowej nie nastąpi spadek dochodów jej pracowników".
Czy to oznacza normalność w płacach i nagrodach czy ciąg dalszy obłudy?
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
14 lip 2009, 10:08
supersaper
Kaumanawardze
warszafka
U nas znaczy w Łodzi
Dziś w Sejmie JVR powiedział: "Przyjęto zasadę, że w żadnej części sfery budżetowej nie nastąpi spadek dochodów jej pracowników".
Czy to oznacza normalność w płacach i nagrodach czy ciąg dalszy obłudy?
Nie powiedział że od 2020 roku !! no chyba ze od tego ale tylko w budynku przy świętokrzyskiej
14 lip 2009, 10:12
Na podkarpaciu nic nie słychac o nagrodach lub o jakiejkolwiek dodatkowej kasie. Może jak szefostwo wróci z urlopu to coś ruszy, bo na razie to cisza w eterze.
14 lip 2009, 12:19
Teraz to tylko czekać trzeba na pismo zamrażające dodatki na kolejne pół roku! mnie już chyba to nie zdziwi. cholera pozazdrościć tym których szefostwo jest odważne, którym kasę rzucili a nie takie obsraj *** jak u Nas (tych u których góra się boi podjąć jakieś kroki dla swoich pracowników). ale to tylko nasze gadanie, bo oni k***a i tak robią co chcą.
14 lip 2009, 12:24
Warszawa-Praga cisza, nic nie słychać o pieniądzach
14 lip 2009, 16:53
U mnie też wypłacili ok. 400 zł na głowę. Śmieszna kwota
14 lip 2009, 19:58
u mnie (woj,wlkp) maja podobno cos wypłacać w poniedziałek ale ile i dlaczego tak mało to nikt nie mówi, pozdrawiam
14 lip 2009, 20:12
Skarbona
U mnie też wypłacili ok. 400 zł na głowę. Śmieszna kwota
Ciesz się, że coś dostaliście U nas dokładają tylko roboty i nieładnie mówiąc "morda w kubeł"
14 lip 2009, 20:13
U nas równiez cisza - niestety (podlegamy pod poznańską izbę...)
14 lip 2009, 21:02
Ja słyszałam plotki że w wlkp ma coś się ruszyć ale szczegółw nie znam może jutro uda mi się coś więcej ustalić, ale to i tak lepiej jak jeszcze 2 tyg temu, bo wtedy była kompletna cisza, a teraz usłyszałam "że są ciche przymiarki i liczenie ile kasy będzie potrzeba zamówić" Pozdrawiam
nadzieja umiera ostatnia
14 lip 2009, 21:33
Ja też czekam. Mój NUS złożył zamówienie na kase. Może coś się do końca tygodnia wyjaśni? Tak - nadzieja umiera ostatnia.
14 lip 2009, 21:41
a co słychać w UKSach?
w wlkp - martwa cisza!
____________________________________ "Jesteś dla tego prostego, wygodnego dzisiejszego świata, zadowalającego się byle czym, za bardzo wymagający i za głodny, on cie wypluwa, masz dla niego o jeden wymiar za dużo." Hermann Hesse - "Wilk Stepowy"