Teraz jest 12 wrz 2025, 05:24

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2793 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 200  Następna strona
Kącik sportowy 
Autor Treść postu

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

17 sty 2009, 18:15
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034
Coraz bliżej zwycięstwa malkontentów. Zakopane miało być przełomem jednak nic z tego nie wyszło. Adam zaliczy Kanadę, a potem wraca do kraju. Nie wiem jaki strategiczny plan opracował Kruczek, a może Apoloniusz, że taka wycieczka jest konieczna. No cóż sport stał się przykrywką dla biznesu Adama i całej czapy PZN.

17 sty 2009, 18:20
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Coraz bliżej zwycięstwa malkontentów. Zakopane miało być przełomem jednak nic z tego nie wyszło. Adam zaliczy Kanadę, a potem wraca do kraju. Nie wiem jaki strategiczny plan opracował Kruczek, a może Apoloniusz, że taka wycieczka jest konieczna. No cóż sport stał się przykrywką dla biznesu Adama i całej czapy PZN.

Oj co prawda to prawda.
A Szmidt wczoraj był na podium w Zakopanem!
Może i Adam jeszcze na nim stanie w PŚ?  :piwo:

Ostatnio edytowano 17 sty 2009, 19:05 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

17 sty 2009, 19:04

POSTY        2176
A ostatnim zdaniem ( stosunku do Adama ) mocno przesadziłeś.

Remis w meczu Niemcy-Rosja. Mecz kapitalny, a końcówka wykonaniu Rosjan - wręcz koncertowa ( odrobili pięć goli straty ). Jutro z Rosjanami grają nasi. Mogą być kłopoty...

17 sty 2009, 19:10

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
oktan                    

- Dopadło mnie najgorsze ze sportowych uczuć, czyli zniechęcenie. Nie chciało mi się rywalizować i walczyć o najwyższe miejsca, bo wiedziałem, że nie mam szans - powiedział Adam Małysz na łamach "michnikowego szmatławca", tuż przed startem nowego sezonu Pucharu Świata.
- Teraz udało się zmienić podejście. Z uśmiechem podchodzę do każdego startu. Wróciło stare hasło: najważniejsze są dwa równe skoki - powiedział.

I tak nas Adaś walił w trąbę przez cały roczek. Obyśmy nie musieli czekać kolejnych 12 miesięcy na wyznania byłego mistrza.

Leć Adaś i nie przejmuj się malkontentami.

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->
OKTAN MALKONTENT
06.12.2008 g. 21:42
...Na razie jako jeden z malkontentów prowadzę bezapelacyjnie w tych zawodach. Nie wiem czy Adam dotrwa do końca tego sezonu.

20. 12. 2008  g. 15:19
...Zmyłka z Ramsau nie wypaliła. Malkontenci górą. Teraz to chyba już tylko cud-oby.

28. 12. 2008  g. 23:42
...Obyś tylko Adamie jutro nie musiał zakończyć kariery.

30. 12. 2008  g. 08:42
...Tak jak wczoraj rzekł komentator TV "mamy ćwierćmetek", a nadal malkontenci górą i nie ma żadnych widoków na poprawę sytuacji. Czyżby skakali sponsorzy oraz Iza?

16. 01. 2009  g. 22:36
...Malkontenci śledzą przebieg rywalizaji i trzymają kciuki za spełnienie deklaracji. Czas, POra......

17. 01. 2009  g. 18:20
...Coraz bliżej zwycięstwa malkontentów. Zakopane miało być przełomem jednak nic z tego nie wyszło. Adam zaliczy Kanadę, a potem wraca do kraju. Nie wiem jaki strategiczny plan opracował Kruczek, a może Apoloniusz, że taka wycieczka jest konieczna. No cóż sport stał się przykrywką dla biznesu Adama i całej czapy PZN.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Malkontent nigdy nie wygrywa. Zawsze będzie niezadowolony i wszystkim wokoło również będzie życzył wszystkiego najgorszego. I tu się różnimy w podejściu do komentowania otaczającej nas rzeczywistości.

Nigdy nie będziesz górą i nigdy nie wygrasz na tym polu. Nawet jeśli Małysz za Twoimi radami zrezygnuje po tym sezonie i zakończy karierę.
Ty go wysyłasz na emeryturę, ja uważam, że ma ( za te pięne chwile, które nam dał ) pełne prawo nadal skakać - choć obecnie na poziomie 20-30 miejsca. Czy kieruje się w tej chwili wyłącznie swoim biznesem, czy ma jeszcze niespełnione marzenia i wiarę, że jest to jeszcze możliwe ? Dla mnie pozostanie wielkim sportowcem nawet jeśli nie wróci już do pierwszej dziesiątki zarówno w tym sezonie, jak i w przyszłym roku na igrzyskach.
Dlatego też podtrzymuję - jesteś malkontentem. I od początku do końca jesteś przegrany. Nawet najgorsze wyniki Adama tego nie zmienią.

Ostatnio edytowano 18 sty 2009, 00:06 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

17 sty 2009, 19:11

POSTY        2176
Może by tak zablokować Oktana w "Kąciku sportowym"?
Profilaktycznie. Do końca marca...

Ostatnio edytowano 17 sty 2009, 19:16 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

17 sty 2009, 19:15
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

Ano taka, że za rok tam odbędą się ZIO.

Remis w meczu Niemcy-Rosja. Mecz kapitalny, a końcówka wykonaniu Rosjan - wręcz koncertowa ( odrobili pięć goli straty ). Jutro z Rosjanami grają nasi. Mogą być kłopoty...

Zaczął się bardzo długi turniej, mam nadzieję że Nasi zagrają w nim do ostatniego meczu włącznie :)
Dzisiaj nie oglądałem, ale ufam że Niemcy nieco zmordowali Rosjan i jutro Nasi dadzą radę :D

Btw. dziś w serwisie RMF zapodali dwukrotnie, że to turniej w ... siatkówkę ręczną... :rotfl:

Ostatnio edytowano 18 sty 2009, 00:14 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz

18 sty 2009, 00:13
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Ano taka, że za rok tam odbędą się ZIO.

Przesadziłem że "może i Adam jeszcze na nim stanie w PŚ"? :o
A ja mocno w to wierzę!

A tutaj
<a href="http://sport.onet.pl/0,1248889,1899397,wiadomosc.html" target="_blank">http://sport.onet.pl/0,1248889,1899397,wiadomosc.html</a>
do poczytania
Spowiedź Adama Małysza

Nie rozumiem tylko tych złośliwych komentarzy w necie w stosunku do Adasia wsród ktorych wiedzie prym niejaki "antyjumper"
Zawsze dodaję swój komentarz w rodzaju "Adam: byłeś, jesteś i pozostaniesz Wielki"

18 sty 2009, 09:58
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034
Przypisana łatka przez Wjawora POzostaje w oczywistej sprzeczności z deklaracjami Adama:

"O najbliższej przyszłości"
Nie mówię, że nie mam  zaufania do Łukasza, ale w trudnych sytuacjach ciężko mu podjąć odpowiednie decyzje. Dlatego, jeżeli związek nie zgodziłby się na koncepcję pracy z Lepistoe, to byłaby bardzo ciężka sytuacja. Zresztą rozmawiałem już z Edim Federerem, który stwierdził, że jeśli związek będzie przeciwny, to "zrobimy to sami".

18 sty 2009, 15:37

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Przypisana łatka przez Wjawora POzostaje w oczywistej sprzeczności z deklaracjami Adama:

"O najbliższej przyszłości"
Nie mówię, że nie mam  zaufania do Łukasza, ale w trudnych sytuacjach ciężko mu podjąć odpowiednie decyzje. Dlatego, jeżeli związek nie zgodziłby się na koncepcję pracy z Lepistoe, to byłaby bardzo ciężka sytuacja. Zresztą rozmawiałem już z Edim Federerem, który stwierdził, że jeśli związek będzie przeciwny, to "zrobimy to sami".

Może zdefiniuj co rozumiesz pod pojęciem tej "łatki", a następnie, gdzie widzisz jakąś sprzeczność z zacytowanym fragmentem. Ponieważ dla ciebie jest to oczywista oczywistość, trochę szkoda mi czasu by samemu doszukiwać się jakiegoś sensu w Twojej wypowiedzi. :piwo:

18 sty 2009, 17:52

REJESTRACJA13 lis 2007, 07:24

POSTY        98

[...]

...i to jeszcze jakie!!! Na szczęście wygraliśmy  :brawa: ... a emocje dosłownie do ostatniej sekundy !
Btw: strasznie jestem ciekawa, jaki wynik koledzy typowali...  :)

18 sty 2009, 22:06
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Nie rozumiem tylko tych złośliwych komentarzy w necie w stosunku do Adasia wsród ktorych wiedzie prym niejaki "antyjumper"
Zawsze dodaję swój komentarz w rodzaju "Adam: byłeś, jesteś i pozostaniesz Wielki"

Prawda!

[attachmentid=542]

:brawa:

Ostatnio edytowano 18 sty 2009, 22:30 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

18 sty 2009, 22:30

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

<!--quoteo(post=40631:date=17. 01. 2009 g. 19:10:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 17. 01. 2009 g. 19:10) [snapback]40631[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
[...]

...i to jeszcze jakie!!! Na szczęście wygraliśmy  :brawa: ... a emocje dosłownie do ostatniej sekundy !
Btw: strasznie jestem ciekawa, jaki wynik koledzy typowali...  :)
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Ja oczywiście jako niepoprawny optymista zwycięstwo naszych. Tym razem trafiłem.
:brawa: dla chłopaków, choć na skuteczność w ataku możnaby trochę ponarzekać.

18 sty 2009, 22:59
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Ja oczywiście jako niepoprawny optymista zwycięstwo naszych. Tym razem trafiłem.
:brawa: dla chłopaków, choć na skuteczność w ataku możnaby trochę ponarzekać.

A ja jako niepoprawny pesymista nie wierzyłem, po meczu Rosjan z Niemcami, w zwycięstwo biało-czerwonych.
Ale skąd mogłem przypuszczać, że Szmal obroni tyle rzutów karnych??!!
:brawa:

P.S.
Co to jest, że zwycięstwa nad Rosjanami cieszą nas najbardziej?... :rolleyes:

Ostatnio edytowano 19 sty 2009, 07:43 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

19 sty 2009, 07:25
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2793 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 200  Następna strona