Teraz jest 11 wrz 2025, 11:31

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2793 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 200  Następna strona
Kącik sportowy 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA11 maja 2007, 07:46

POSTY        440

LOKALIZACJAKujawsko-Pomorskie
Swoje trzy grosze w sprawie EURO 2012 ma również wszechmocny PZPN z nieśmiertelnym Misiem Listkiem na czele - chociaż może już nie długo - wybory na prezesa się szykują - chociaż patrze kogo namaścił obecny prezes to o EURO boję sie tak samo jak dotychczas....
BETON to BETON  :D

<a href="http://www.sport.pl/pilka/1,65046,5701803,Krecina_szefem_PZPN__czyli_jak_beton_wyciaga_asa.html" target="_blank">http://www.sport.pl/pilka/1,65046,5701803,...yciaga_asa.html</a>

Ostatnio edytowano 17 wrz 2008, 12:13 przez Nicolae, łącznie edytowano 1 raz

17 wrz 2008, 12:11

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

Ostatnie doświadczenia (siatka mężczyzn i kobiet), a przede wszystkim skandal ze szczypiornistkami, przamawiają, że chyba powrócimy do obsady szkoleniowej na pozoimie reprezentacji przez Polaków. Nie wykluczam również odwołania Leo przed upływem kontraktu. (...)

Widzi kolega jakieś poważne i sensowne krajowe kadydatury na stanowisko zwolnione przez Raula Lozano?
Ja niekoniecznie.
Po Bonicie kadrę siatkarek mógłby objąć Igor Prielożny, wstępnie na dwa lata ( do MŚ ) z pierwszą oceną po przyszłorocznych mistrzostwach Starego Kontynentu ( nota bene za chwilę w Pałacu Poznańskiego rozlosują grupy  ME 2009 r. - koleżeństwo z Pierwszych Bałut pewno nie mogło zaparkować przed urzędem ). Gdy dziewczyny nie dadzą ciała, można przedłużyć umowę do następnych Igrzysk.
A co do trenera piłkarzy... Jest kontrakt, nie ma o czym mówić ( chyba, że zawiera stosowną klauzulę ).
Zresztą, kogo dziś obchodzi ta zbieranina. Pijacy, obrażalskie panienki lub kadrowicze oglądający ligowe mecze z ławki rezerwowych. Rozgonić to całe towarzystwo i postawić na młodych którym się jeszcze chce.
W przeciwnym razie stracimy reprezentację na długi czas. I nawet EURO nie pomoże ( może właśnie z przyczyny zbyt wielu euro u niektórych... ).

17 wrz 2008, 15:28
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

[...]
Może zanim zaczną szukać po świecie ( B. Rezende czy Hugh McCutcheon ) mogliby by pomyśleć o kolejnym "polskim" Argentyńczyku.  
Pracujący w Skrze Daniel Castellani to naprawdę świetny fachowiec, no i jest już bardzo dobrze zorientowany w potencjale polskich siatkarzy...

elsinore                    

Myśle że wariant z Castellani'm ma niewielkie szanse powodzenia i raczej kadry on nie obejmie.

Być może przyjdzie mi odszczekać wypisane słowa, bo gdzieś na WP widziałem dziś rano "niusa" (nie mylić z NUS'em), iż Castellani jest faktycznie poważnym kandydatem do objęcia kadry po Lozano...

17 wrz 2008, 19:24

POSTY        2176

A panie na dzisiejsze losowanie raczej narzekać nie mogą... Medal w zasięgu ręki.

I jeszcze brawa dla paraolimpijczyków.
Pięć złotych, dwanaście srebrnych i trzynaście brązowych.
Trzy razy więcej medali zdobytych przez ekipę liczącą trzy razy mniej zawodników i zawodniczek...
I o oficjelach nie było słychać. Może przerzucić się na kibicowanie niepełnosprawnym...
Osobiście widzę Natalię Partykę w dziesiątce najlepszych polskich sportowców 2008 r.

17 wrz 2008, 19:45
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA05 gru 2006, 12:37

POSTY        255

18 wrz 2008, 07:13

POSTY        2176

18 wrz 2008, 07:32
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

A Roberta Kubicę boli ząb :rotfl:

helvet                    

A Adasiek ma skocznię swojego imienia...

To ważne sportowe "iwenty" i ciesze się, że przez naszych "forumerów" zostały zauważone i w sposób odpowiedni zasygnalizowane,  tudzież docenione stosownym odnotowaniem :D  :piwo:

18 wrz 2008, 08:22
Specjalista

REJESTRACJA11 maja 2007, 07:46

POSTY        440

LOKALIZACJAKujawsko-Pomorskie

<!--quoteo(post=34401:date=18. 09. 2008 g. 09:13:name=antiFa)--><div class='quotetop'>(antiFa @ 18. 09. 2008 g. 09:13) [snapback]34401[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
A Roberta Kubicę boli ząb :rotfl:

helvet                    

A Adasiek ma skocznię swojego imienia...

To ważne sportowe "iwenty" i ciesze się, że przez naszych "forumerów" zostały zauważone i w sposób odpowiedni zasygnalizowane,  tudzież docenione stosownym odnotowaniem :D  :piwo:
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
A kolarzom zimno....

18 wrz 2008, 11:20
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Może mnie ktoś oświecić, czy wiele zyskałem nie oglądając wczorajszych zmagań Lecha i Wisły w UEFA CUP, czy raczej sporo straciłem, albowiem przeczytane w porannej e-prasie wyniki optymizmem nie napawają...

19 wrz 2008, 06:28
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034
Szanowny Elsinore, na pewno sporo straciłeś nie oglądając transmisji. Było to coś innego niż ligowa młócka. Jeżeli inne kluby są rade z bramki zdobytej na wyjeździe, to wystarczy u siebie tylko kopnąć 1:0 i awans. Obawiam się tylko, że nie wytrzymają psychicznie rewanży, ponieważ tak to jakoś statystycznie wygląda po w miarę niezłym wyniku, np. Wisła będac na straconej pozycji powalczyła z Barcą.

19 wrz 2008, 18:05
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034
ProPOnuję trochę hazardu, czy Listkiewicz w końcu odejdzie? Kogo typujecie na prezesa PZPN-czyżby już wszystko zostało POukładane i Drzewiecki POparł człowieka Listkiewicza?

22 wrz 2008, 18:41

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Może mnie ktoś oświecić, czy wiele zyskałem nie oglądając wczorajszych zmagań Lecha i Wisły w UEFA CUP, czy raczej sporo straciłem, albowiem przeczytane w porannej e-prasie wyniki optymizmem nie napawają...

6 bramek, a Ty jeszcze masz wątpliwości ?  :D

23 wrz 2008, 00:24

POSTY        2176

(...) 6 bramek, a Ty jeszcze masz wątpliwości ?  :D

Ja tam widziałem tylko cztery bramki. Dwie w Londynie i dwie w Wiedniu.
Stały sobie przy krańcowych liniach boiska. Znaczy, dwie przeoczyłem? Może niezbyt dokładnie oglądałem obie transmisje ... ;)

24 wrz 2008, 08:47

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Znaczy, dwie przeoczyłem? Może niezbyt dokładnie oglądałem obie transmisje ... ;)

Ano przeoczyłeś, na każdym stadionie była jeszcze bramka przez którą zawodnicy wchodzili na boisko, mogłeś nie zauważyć bo była w tunelu :D

24 wrz 2008, 15:59
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2793 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 200  Następna strona