Teraz jest 06 wrz 2025, 15:14

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 529 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 38  Następna strona
Czy wziąć przykład z celników? 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA30 kwi 2006, 13:31

POSTY        905

LOKALIZACJAUS Polska
Rybacy nie dają za wygraną i jadą do Brukseli
<a href="http://www.gazetapodatnika.pl/b/118/5786" target="_blank">http://www.gazetapodatnika.pl/b/118/5786</a>

Ostatnio edytowano 29 lis 2007, 13:30 przez melon, łącznie edytowano 1 raz

28 lis 2007, 20:51
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:19

POSTY        400

Każdy pomysł jast dobry tylko zróbmy coś w końcu bo jak narazie to tylko bicie piany

Smutne jest to, że jesteśmy grupą zawodową, która skuteczną akcję protestacyjną może przeprowadzić tylko w okresie składania PIT.  Niestety wtedy narazimy się na wściekłość podatników.

28 lis 2007, 21:04
Specjalista

REJESTRACJA30 kwi 2006, 13:31

POSTY        905

LOKALIZACJAUS Polska
Nowa, jesteś w błędzie. Można było i można nadal w każdym momencie, tylko trzeba chcieć. Czy 12.12. 2006 r.  byłaś pod MF na akcji protestacyjnej? 16.10.2007 r. miał być następny protest, ale udało się uzyskać obietnice podwyżek. Ktoś powie "tylko obietnice". Ale zostały one zapisane w ustawie budżetowej. Że teraz następcy "pisiaków" mają to gdzieś? Nic nie stoi na przeszkodzie by zorganizawać następną akcję protestacyjną. Tylko kto weźmie w niej udział?

28 lis 2007, 21:35

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

...Ale zostały one zapisane w ustawie budżetowej. Że teraz następcy "pisiaków" mają to gdzieś? Nic nie stoi na przeszkodzie by zorganizawać następną akcję protestacyjną. Tylko kto weźmie w niej udział?

Narazie nie wiemy nic na temat tego co się z tymi zapisami stanie. I to jest problem. Czy MF JVR odpowiedział na gratulacje związków po nominacji ? Czy zaproponował jakieś spotkanie i przedstawienie planów płacowych i przyszłości reformy ( KAS ) ? Czy ma nas w  :dupa: ?

28 lis 2007, 22:05
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA31 paź 2007, 14:38

POSTY        63
Raczaj mam nas :dupa: ale zauważalny jest pewien ruch podwyżkowy na wyzszych stołkach zawsze to większa odprawa :D

uma                    

Raczaj ma nas :dupa: ale zauważalny jest pewien ruch podwyżkowy na wyzszych stołkach zawsze to większa odprawa :D

29 lis 2007, 08:43
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:19

POSTY        400

Nowa, jesteś w błędzie. Można było i można nadal w każdym momencie, tylko trzeba chcieć. Czy 12.12. 2006 r.  byłaś pod MF na akcji protestacyjnej?  

Nie byłam. Nie była to bowiem impreza dla noworodka. A czy ta pikieta coś dała? Nic. A czy będę na następnej - nie wiem. A dlaczego - bo mam co raz mniej ochoty na pracę w skarbówce.

29 lis 2007, 13:14
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        63
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->
We wtorek premier zapowiedział, podwyżki dla nauczycieli mogą osiągnąć realnie nawet około 15 proc  <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Jeżeli dojdzie to doskutku a u nas nadal będzie zero czysmieszne 2,6 to moja kariera w skarbowości dobiegnie końca <_<

30 lis 2007, 09:50
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->
We wtorek premier zapowiedział, podwyżki dla nauczycieli mogą osiągnąć realnie nawet około 15 proc

Jeżeli dojdzie to doskutku a u nas nadal będzie zero czysmieszne 2,6 to moja kariera w skarbowości dobiegnie końca <_<
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Wszysko wskazuje na to, że Donek w obiecankach dla nauczycieli przechodzi b. ministra edukacji Romana. Byle go tylko na rękach nie wynieśli...

30 lis 2007, 10:52
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        63
Dobiegnie końca w tym sensie że przestaje się angażować w życie firmy a zaczynam rozglądać za dodatkowym żródłem przychodu

30 lis 2007, 12:15

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
<a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=2828" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/index.php...single&ide=2828</a>
MF JVR nie znalazł przez dwa tygodnie chwili dla pracowników swojego resortu.
Gratuluję Ministrze, tak trzymaj :nonono:  :nonono:  :nonono:

30 lis 2007, 19:13
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        63
Już wcześniej pisałem że i ten i poprzedni minister ma nas w :dupa: i to sie nie zmienie bo mamy małą siłe nacisku a związkom wystarczy obiecać coś na gębe i są zadowolone a to jest bicie głową w mur po tygodniu braku odpowiedzi na pismo zwiąki powinny ogłosić pogotowie strajkowe i zacząć strajk włoski my zadbamy o to żyby minister to poczuł i zrozumiał ale zrubmy coś wkońcu!!!

01 gru 2007, 08:50
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

Jak wynika z poniższego newsa:
<a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=2828" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/index.php...single&ide=2828</a>

Może Joint Venture R. nie zauważył że ma jakiś pracowników?

01 gru 2007, 11:28
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

<!--quoteo(post=19583:date=30. 11. 2007 g. 19:13:name=wjawor)--><div class='quotetop'>(wjawor @ 30. 11. 2007 g. 19:13) [snapback]19583[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Jak wynika z poniższego newsa:

Może Joint Venture R. nie zauważył że ma jakiś pracowników?
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
To jak w końcu nazywa się ten nasz ministehr??? :o

01 gru 2007, 12:57

REJESTRACJA22 paź 2006, 17:51

POSTY        197
Protest trzeba było robić w październiku, a nie dac się zrobić w ch... obietnicami bez pokrycia ! Ale przecież to juz nie pierwszy raz...

A teraz na co czekamy ??? Na podpisanie Ustawy budżetowej przez  Prezydenta ? Z tego co się orientuję, to wtedy będzie juz deczko późnawo na protesty...

01 gru 2007, 13:27
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 529 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 38  Następna strona