Nie wiem co ma na celu w IAS Warszawa ponowne odrzucanie wniosków i kazanie kiero ponowne ich poprawienie. Nie chcą dać tej kasy to niech nie dają a nie oczy mydlą. Po to jest to robione aby dać jak najmniej. Żałosne. Może to końca roku wyrobią się.
07 lis 2020, 09:36
Re: Nagrody 2020
Kabapa10
Nie wiem co ma na celu w IAS Warszawa ponowne odrzucanie wniosków i kazanie kiero ponowne ich poprawienie. Nie chcą dać tej kasy to niech nie dają a nie oczy mydlą. Po to jest to robione aby dać jak najmniej. Żałosne. Może to końca roku wyrobią się.
Z tego co ja słyszałem była telekonferencja NUSow z dyrektorem. W której to oznajmił że jest nie zadowolony z wniosków o dodatki, że są słabo udokumentowane i wg jego opinii nie powinniśmy ich dostawać bo były wysokie nagrody kwartalne. A no i powinniśmy się cieszyć bo zwolnien nie ma. Tyle w tym temacie
08 lis 2020, 16:50
A co z osobami, którym już kierownicy powiedzieli, że przyznali im te dodatki, a teraz ich nie otrzymają. Morale wśród załogi na pewno wzrosną
____________________________________ Ja jestem tylko zwykłym żołnierzem, wykonuję rozkazy. Bitwy wygrywają wodzowie.
09 lis 2020, 08:58
cob
A co z osobami, którym już kierownicy powiedzieli, że przyznali im te dodatki, a teraz ich nie otrzymają. Morale wśród załogi na pewno wzrosną
Jak widac tutaj nie chodzi o morale, tylko mamy być wdzięczni, że pracujemy dla tak Zaaacnej instytucji.
09 lis 2020, 09:13
cob
Przecież mogli nie "motywować"....obiecanki cacanki od 15 lat... Oszczędności trafią do "centrali" i tam się je "jakoś zagospodaruje"
09 lis 2020, 09:51
Ktoś z decydentów jak czyta treści z tego forum to z pewnością oczom nie dowierza. Proponuję likwidację celem dalszego nie ośmieszania się.
09 lis 2020, 10:10
krzysPan
Ktoś z decydentów jak czyta treści z tego forum to z pewnością oczom nie dowierza. Proponuję likwidację celem dalszego nie ośmieszania się.
A masz wątpliwości, że czyta ???? Ale raczej "nie osobiście" Czytają też "zwykli obywatele" ....i jak to bywa na forach,,,"niektórzy mają ubaw"
09 lis 2020, 10:38
krzysPan
Jak czyta o liczbie zakażeń....to też pewnie nie dowierza, ale czy to śmieszne...Paniekrzys
09 lis 2020, 11:11
cob
Spokojnie, otrzymają! Jeszcze tylko Państwowa Inspekcja Pracy zbada uzasadnienie we wnioskach i będą wypłacać. Brawo związki bardzo pomogliście szeregowym pracownikom. Nie dziwię się DIAS, że procedura się wydłużyła.
10 lis 2020, 22:02
Które województwa już wypłaciły dodatek covidowy? Wiadomo coś o dodatku covidowym na Dolnym Śląsku?
11 lis 2020, 20:14
Ponawiam pytanie czy ktoś już dostał tzw. dodatek covidowy. Co z dodatkiem w lubelskim?
11 lis 2020, 20:22
w kuj-pom ktos dostal slynny dodatek?
11 lis 2020, 20:33
Co dzieje się w Warszawie ? Kiedy wypłaca covidowy?