____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
14 kwi 2019, 21:51
Re: Pośmiejmy się
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
17 kwi 2019, 17:32
17 kwi 2019, 19:42
kasowski
Załącznik:
French First Lady.jpg
Źródło: Paris Match
Trudno zaprzeczyć
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
18 kwi 2019, 18:01
Obrazek jest fałszywy a Ty jak inni ozpowszechniają zdjęcie osoby która nie jest żoną Macrona, no ale to typowe dla internetu. Nie żebym zachwycał się urodą Pani Prezydentowej, ale rozpowszechnianie takich informacji jest niesmaczne mimo ambiwalentnego stosunku do tego mariażu prezydenckiego. Można sobie przeczytać o tym (lub przełumaczyć) jak to jest z tym zdjęciem.
Na koniec dodam, że strona http://www.wiocha.pl chyba bardziej była by odpowiednim miejscem to tego typu publikacji.
18 kwi 2019, 19:03
tommek
Obrazek jest fałszywy a Ty jak inni ozpowszechniają zdjęcie osoby która nie jest żoną Macrona,
Słusznie! To nie jest Brigitte Macron tylko Brigitte Trogneux
18 kwi 2019, 21:03
- Where are you from? - China. - Oh, so you attacked Pearl Harbor! - What? Those were Japanese! - Chinese, Japanese, what's the difference. - And you're from? - Israel. - Oh, so you sunk Titanic! - Titanic? That was iceberg! - Iceberg, Goldberg what's the difference?
23 kwi 2019, 10:17
- Odwróć się i zdejmij majtki! - Nie, Leszek, nie chcę w tyłek! - Nie bój się, Sylwia, to nie boli. - A Ksenia mówiła, że boli! - Ksenia się wierciła, nie mogłem trafić to i może zabolało. - Leszek... wstydzę się... - Sylwia, znamy się przecież od lat... Przecież nie możesz się mnie wstydzić, Sylwia! - To... to... to zamknij oczy, Leszek! - Jak zamknę, to nie trafię! - Leszek, to weź jakoś... inaczej! - Inaczej... inaczej! Otwórz usta! Weź do buzi, łyknij! Dobrze... A teraz idź do poczekalni i powiedz, żeby weszła następna. Pierdzielone baby, jak się one tej szczepionki od grypy boją! Tylko: ‘tabletka’ i ‘tabletka’.
Przychodzi prawnik do lekarza z okropnie spuchniętym penisem. - Co się panu stało? - To oczywiście była kobieta, nie odkurzacz - i tej wersji będziemy się trzymać...
23 kwi 2019, 20:51
Leżę z małżonką w łóżku. Ja drzemię, małżonka książkę czyta, aż tu nagle mnie pyta: - Śpisz? - Nie. - A chcesz? - Yes! Yes! - krzyczę. I zaczynam się napalać. - To śpij.
To mówiąc zgasiła światło. I nadzieja zgasła, jak ta lampka nocna.
25 kwi 2019, 17:20
Broniarz po uderzeniu pioruna w prącie
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ostatnio edytowano 07 maja 2019, 21:33 przez Badman, łącznie edytowano 2 razy
07 maja 2019, 21:31
Terapeuta kazał mi napisać listy do osób, których nienawidzę, a potem je spalić. Tylko co z listami?
Jasiu wypił na siłowni siedem energetyków. Do domu wrócił na rowerku treningowym.
- Tato, czy to prawda, że Edison wynalazł urządzenie mówiące? - Nie, synu. Pierwsze wynalazł Bóg, ale Edison wynalazł pierwsze, które da się wyłączyć.
Na pytanie dziennikarza: - Jak udało się osiągnąć taką pokorę obywateli? Kim Dzong Un odpowiedział: - To proste - karmimy tylko uległych.
Przerwa podczas rozprawy w sądzie. Adwokat podchodzi do swego klienta: - Starałem się, jak mogłem. Już nie wiem, w czym mógłbym ci pomóc... - A może wziąłbyś wszystko na siebie?