Zozolek powodzenia w sobotę. Już za sam wkład w przygotowania do egzaminu i udział w forum należy Ci się miejsce w pierwszej 10- ce mianowanych, czego Ci życzę
29 cze 2017, 19:02
Re: Gimnastyka umysłu
Dzisiaj pracowałam i jutro też będę w pracy , a przez te dwa ostatnie wieczory planuję nie przemęczać się, a relaksować . Bardzo dziękuję zatem wszystkim Forumowiczom już teraz za wspólną naukę i życzę jak największej ilości trafnych odpowiedzi i ! Powodzenia i do usłyszenia po egzaminie
29 cze 2017, 19:03
Marge i Tobie powodzenia, w pierwszej 10-ce mianowanych jest jeszcze miejsce, myślę, że dla Ciebie. Ja niezbyt często na forum, dużo chęci mało możliwości, ale uczyłam się trochę z Wami i Wam też kibicuję. Madizka Tobie również sukcesu życzę. Dzieki i do zobaczenia po
29 cze 2017, 19:10
Dziękuję za wspólny czas, za naukę, za wsparcie, ktoś mi kiedyś powiedział, że warto przed egzaminem przeczytać List Sw Jakuba. Nie wiem czy działa, ale... Do zobaczenia w sobotę.
P.S Pamiętajcie, że dobrze Nam wychodziło także głowa do góry
____________________________________ CR
29 cze 2017, 19:11
Carla, duszo towarzystwa i tęga głowo, powodzenia I list i pozytywne nastawienie, każdy sposób jest dobry, może warto wypróbować
29 cze 2017, 19:15
Pusia, nie dziękuję ale dziękuję za miłe słowa
Trzymam za Ciebie mocno kciuki i za Was wszystkie i wszystkich bo Pan jakiś też chyba był.
____________________________________ CR
29 cze 2017, 19:20
Atriza, Carla, Dilek, Madizka, Pusia i Zozolek, Życzę Wam powodzenia i szczęścia w postaci mianowania. Było mi ogromnie miło z Wami się uczyć. Trzymam za Was kciuki! Zgadzam się z Pusią: każdy sposób jest dobry :)
29 cze 2017, 19:22
Ja dziś posiedzę, zostało mi jeszcze trochę Internetu do przeczytania Powodzenia dziewczyny, odezwijcie się jak opadną emocje. DAMY RADĘ!
29 cze 2017, 19:32
Dziewczyny wymiatacie tu wiec jestem pewna że Wam się uda. A i może zdarzy się cud i mi też się uda Trzymam kciuki!
Do zobaczenia! Ja jutro w podróży...
____________________________________ 2017 - U44, W48, o 2 za mało do szczęścia... 2018 - U38, W44, o 8 za mało do szczęścia... 2019 - U44, W62, wystarczyło...
29 cze 2017, 19:40
Ja również dziękuję za pomoc w przygotowaniach oraz rozwianie "wszelkich" wątpliwości Mam nadzieję, że Warszawę szybko ogarną po ostatnich nawałnicach i wszyscy stawimy się w sobotę na czas. Pozdrawiam.
29 cze 2017, 20:55
Mam nadzieję, że tory kolejowe ogarnęli Zawsze mam przed każdym egzaminem taki wewnętrzny strach, że coś się wydarzy po drodze i nie dotrę na czas
29 cze 2017, 21:20
I ja również dziękuję, w imieniu swoim, ale i innych "anonimowo" z Wami ćwiczących.
29 cze 2017, 21:32
Powodzenia życzę wszystkim Nie było mnie przez ostatni tydzień więc starałam się nadrobić zaległości Wasza wiedza mnie podłamała skąd Wy to wszystko bierzecie ? I dziękuję za kilka pytań dot. KAS - odpuściłam sobie to totalnie. Przerażała mnie grubość materiału Do zobaczenia w stolicy
29 cze 2017, 23:06
Powodzenia wszystkim zdającym I tak tylko dodam, że stres jaki towarzyszy egzaminowi to nic w porównaniu z tym, jaki jest podczas czekania na publikację wyników i wyszukiwania swojego nazwiska. Ale to dopiero za jakiś czas. Jeszcze raz powodzenia