Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Autor
Treść postu
Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
No dobra. Biorę się do roboty. Czas przejść od słów do czynów. Poproszę namiary na materiały chomikowe, hasło itp. lub po prostu materiały z niecierpliwością czekam na wiadomości. e-mail: jolanta.koszalin@gmail.com
25 sty 2015, 09:03
jolka3210
No dobra. Biorę się do roboty. Czas przejść od słów do czynów. Poproszę namiary na materiały chomikowe, hasło itp. lub po prostu materiały z niecierpliwością czekam na wiadomości. e-mail: jolanta.koszalin@gmail.com
Namiar na materiały z chomika są dosłownie dwa posty wyżej, wystarczy przeglądnąć forum Na prywatne skrzynki żadne materiały nie będą wysyłane - przynajmniej przeze mnie
____________________________________ "Dreams are nothing more than wishes and a wish's just a dream you wish to come true.." :)
29 sty 2015, 19:10
Uczennica84
jolka3210
Namiar na materiały z chomika są dosłownie dwa posty wyżej, wystarczy przeglądnąć forum Na prywatne skrzynki żadne materiały nie będą wysyłane - przynajmniej przeze mnie
Oj tam,. oj tam, zaaferowałam się i przeoczyłam buziaki pa
30 sty 2015, 11:42
jolka3210
Oj tam,. oj tam, zaaferowałam się i przeoczyłam buziaki pa
Zdarza się nawet najlepszym
____________________________________ "Dreams are nothing more than wishes and a wish's just a dream you wish to come true.." :)
30 sty 2015, 19:02
Również bardzo poproszę o materiały enied@o2.pl. dzięki!
24 mar 2015, 09:52
Na forum jest napisane, że materiały znajdują się na "chomiku" :)
____________________________________ 2016 r. U-45 + W-54 = 99 - PASSED - SZOK! 2015 r. U-43 + W-53 = 96 - PASSED - w limicie 200-jest miejsce - z absolwentami-ni ma miejsca :( 2014 r. U-14 + W-61 = 75 - FAILED Jedyne miejsce gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik.
24 mar 2015, 11:59
nihiru
wrzuć na skrzynkę: materialy_um@wp.pl, hasło - mianowanie 2012 - zaoszczędzisz sobie roboty:)
a przy okazji: czy ktoś ma rozpakowane materiały od Cytrynki? są wrzucone na tą skrzynkę ale mój komputer nie umie ich rozpakować, więc jakby ktoś mógł je wrzucić jeszcze raz, ale oddzielnie ...
Mam pytanie - czy ta skrzynka jest nadal aktywna? udało mi sie zalogowac, ale poza spamem nic tam nie udało sie znaleźć, a poszukuje książki L. Pijanowskiego.
26 mar 2015, 12:34
Witam, Czy ja również mogłabym się uśmiechnąć o materiały? mój email: champinkster@gmail.com Chomik niestety u mnie nie działa, więc będę wdzięczna za wysyłkę na maila
Z góry dziękuję
27 kwi 2015, 10:42
Witam wszystkich, jeśli to możliwe również proszę o materiały: agwi131180@wp.pl Z góry dziękuję.
13 maja 2015, 10:53
Witam, ja również poproszę o materiały na uagun@yahoo.pl
Dziękuje i pozdrawiam
22 maja 2015, 09:22
Witam Wszystkich serdecznie i proszę również o dostęp do materiałów: mp204@interia.pl Dziękuję bardzo i pozdrawiam
25 maja 2015, 11:30
Marzenie
Na forum jest napisane, że materiały znajdują się na "chomiku"
No cóż MARZENIE, niektórzy mają chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem
25 maja 2015, 20:32
Bardzo proszę o ile to jeszcze możliwe o udostępnienie materiałów na egzamin postępowaniu kwalifikacyjnym w sc:) Jeśli ktoś dysponuje "wspomnieniami" dot testów umiejętności z poprzedniego roku i zechciałby je udostępnić będę zobowiązana.