Pijany mąż wraca do domu. Żona od progu krzyczy: - Gdzie byłeś, moczymordo?! - Na cmentarzu. - A kto umarł?! - Nie uwierzysz. Tam wszyscy umarli...
05 lut 2014, 20:09
Re: Pośmiejmy się
Idzie facet brzegiem Wisły Widzi faceta klęczącego i pijącego wodę z rzeki. Spacerowicz woła: - Co Pan robi? Niech pan nie pije, otruje się pan! Przecież tu pływają chemikalia, odpady itp! - Was? Ich verstehe nicht! - Powoli, powoli bo zimna
06 lut 2014, 15:07
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
09 lut 2014, 11:36
W ramach akcji darmowych podręczników dla pierwszoklasistów padł pomysł rozszerzenia akcji na dalsze klasy. By było taniej zaproponowano aby podręczniki napisali sami POlitycy. Zgłosili się:
E. Bieńkowska - podręcznik do geografii pod tytułem "Sorry, ale taki mamy klimat", J. V. Rostowski - podręcznik do matematyki pod tytułem "2+2=17", B. Komorowski - podręcznik do języka polskiego pod tytułem "W bulu i nadzieji", D. Tusk - podręcznik do WF-u pod tytułem "Nie wiesz co zrobić ? Haratnij w gałę !", S. Niesiołowski - podręcznik do wiedzy o społeczeństwie pod tytułem "Co zrobić kiedy otaczają cię idioci ?", B. Arułkowicz - podręcznik do historii pod tytułem "Zaniechania Krzyżaków w reformie polskiej służby zdrowia", J. Gowin - podręcznik nie wiadomo do czego, ale obowiązkowy z uwagi na tytuł "Pooolskaaa jeestt najwaaażnieeejszaaa ...".
____________________________________ "Wszelkie poglądy, opinie czy wnioski wyciągnięte zostały wyłącznie na podstawie obserwacji poczynionych na własnym podwórku, o ile w treści postu nie zostało wskazane wprost, że jest inaczej"
12 lut 2014, 00:11
avacs
E. Bieńkowska - podręcznik do geografii pod tytułem "Sorry, ale taki mamy klimat", J. V. Rostowski - podręcznik do matematyki pod tytułem "2+2=17", B. Komorowski - podręcznik do języka polskiego pod tytułem "W bulu i nadzieji", D. Tusk - podręcznik do WF-u pod tytułem "Nie wiesz co zrobić ? Haratnij w gałę !", S. Niesiołowski - podręcznik do wiedzy o społeczeństwie pod tytułem "Co zrobić kiedy otaczają cię idioci ?", B. Arłukowicz - podręcznik do historii pod tytułem "Zaniechania Krzyżaków w reformie polskiej służby zdrowia".
Przybywają nowe zgłoszenia Sławek Nowak: mogę napisać podręcznik o zegarmistrzostwie. Beata Sawicka: jestem ekspertką od lodów. Chętnie podzielę się moimi doświadczeniami.
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
Ostatnio edytowano 12 lut 2014, 22:28 przez Badman, łącznie edytowano 1 raz
12 lut 2014, 22:27
Badman
avacs
E. Bieńkowska - podręcznik do geografii pod tytułem "Sorry, ale taki mamy klimat", J. V. Rostowski - podręcznik do matematyki pod tytułem "2+2=17", B. Komorowski - podręcznik do języka polskiego pod tytułem "W bulu i nadzieji", D. Tusk - podręcznik do WF-u pod tytułem "Nie wiesz co zrobić ? Haratnij w gałę !", S. Niesiołowski - podręcznik do wiedzy o społeczeństwie pod tytułem "Co zrobić kiedy otaczają cię idioci ?", B. Arłukowicz - podręcznik do historii pod tytułem "Zaniechania Krzyżaków w reformie polskiej służby zdrowia".
Przybywają nowe zgłoszenia Sławek Nowak: mogę napisać podręcznik o zegarmistrzostwie. Beata Sawicka: jestem ekspertką od lodów. Chętnie podzielę się moimi doświadczeniami.
To może jeszcze Leszek Miler "Jak zatrudnić Ukrainkę w Europarlamencie" PSL - praca zbiorowa - "Agencje Rolne w Polsce na przykładzie naszych synów, córek i najbliższej rodziny"
____________________________________ "Kto cały czas ciężko pracuje, nie ma czasu zarabiać pieniędzy" - J. D. Rockefeller
13 lut 2014, 10:59
Rozmowa dwóch homo w barze dla gejów/ albo na odwrót../ Szymuś -widziałeś nowego chłopaka Cześka !? Taa, żal doopę ściska!
13 lut 2014, 17:14
E.Kopacz - podręcznik archeologa "Sito kłamstw we współczesnej geologii" B.Sawicka - podręcznik dla inwestorów "Lody - inwestycja, która pokonała złoto" S.Niesiołowski - rewolucja w medycynie "Szczaw leczniczy jedyny lek na depresyjną wściekliznę"
14 lut 2014, 22:02
co to jest: pustak w zębie?
podpowiedź: na 3 litery.
____________________________________ Nie rusz GWna, nie będzie śmierdzieć.
16 lut 2014, 22:24
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
17 lut 2014, 17:40
17 lut 2014, 17:41
17 lut 2014, 17:45
Załącznik:
Przechwytywanie.JPG
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
18 lut 2014, 21:41
Polak potrafi, nawet w Londynie
Rostowski, Hubner, Morawiecki, Wancer - między innymi te nazwiska pojawią się w Londynie na Polskim Forum Ekonomicznym. Politycy i menadżerowie mają zareklamować nasz kraj i sprowadzić do nas Polaków studiujących na brytyjskich uczelniach. A jest o kogo walczyć, bo nasi studenci wyraźnie odstają od Brytyjczyków czy Niemców.