Nadejszła wiekopomna chwila :lol: (jakby to powiedział Pawlak ten z Kochaj albo rzuć) część szczęśliwców, w tym ja, już po uroczystym mianowaniu.
Były krzesła, był bufet :zeby:
Ze skromności nie wspomniałeś o swoim wystąpieniu na forum by odebrać akt mianowania . Szczegółów nie opiszę, gdyż daleko siedziałem i byłem ospały po "ministerialnym" lunchu Foty będą zapewne w Przeglądzie Służby Cywilnej.
26 lis 2012, 20:58
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Ehhhh trochę Wam zazdroszczę... Ja miałam mój akt mianowania odebrać jutro ale niestety nic z tego... Wymęczyłam Małą w planowanym dniu porodu, więc teraz nie mogłabym jej tego znowu zrobić, za mała jest... Ale cieszę się razem z Wami i chętnie obejrzę fotki Może ktoś napisać parę słów więcej?
26 lis 2012, 21:41
No, dzisiaj i ja jestem po swojej uroczystości. Ogólne wrażenie: bardzo sympatycznie, chociaż początek, czyli to prześwietlanie jak na lotnisku, nie robił najlepszego wrażenia. Podobało mi się, że potem byliśmy cały czas pod "opieką" pracownika KPRM i sami nie musieliśmy nic szukać. Weszłam potem na salę (byłam dosyć wcześnie, koło 10:30), widzę że stoją stoły z jedzeniem i piciem. Pić mi się chciało strasznie, ale nikt nie podchodzi, więc nie podchodzę i ja Dopiero po jakimś czasie znaleźli się odważni, żeby naruszyć dekorację stołu Poza tym też dostąpiłam "zaszczytu" odbioru aktu mianowania na forum. Wcale nie czułam się z tym tak fajnie, bo przed uroczystością wszyscy (no, prawie wszyscy) chodzili ze swoimi teczkami, a ja tak z pustymi rękami No, ale ważne że już po i z grudniową pensją miła zmiana na koncie Gratuluję wszystkim szczęśliwcom, pozdrawiam wszystkim, którym się nie udało i którzy będą próbować za rok!
27 lis 2012, 19:26
Edyta, miło było Cię zobaczyć Byłam dumna, że z "mojej" służby akt z rąk Szefa SC odbierały aż dwie osoby
27 lis 2012, 21:01
Dzięki Potem sobie nawet chwilę pogadałam z kolegą po fachu. Jakie to się teraz możliwości awansu i rozwoju zawodowego przed nami otwierają No, ale nie będziemy się panoszyć na forum Skarbowców Aaa, zapomniałam jeszcze napisać, że w pożegnaniu Szef SC wspomniał, że hmm nasza grupa mu się bardziej podoba, bo jest bardziej zróżnicowana. Wczorajszą uroczystość zdominowali Skarbowcy Oczywiście żartuję, nie mówił nic o podobaniu się, zauważył tylko różnorodność w porównaniu z pierwszą grupą
27 lis 2012, 21:38
Tomek8484
A propos bufetu - może ktoś siebie rozpozna
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
A tu jest więcej zdjęć. Na razie z pierwszego dnia mianowania.
28 lis 2012, 11:58
Mam prośbę do osób które robiły zdjęcia ogólne na sali w 2 dniu mianowania aby zamieściły kilka tutaj. Może się gdzieś załapałam Sama niestety zapomniałam aparatu a to fajna pamiątka by była Dzięki z góry
28 lis 2012, 17:35
edyta850
Gratulacje!
Nie wiedziałem, że jesteś wyższa od samego Szefa SC...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
28 lis 2012, 19:00
Nadir
edyta850
Gratulacje!
Nie wiedziałem, że jesteś wyższa od samego Szefa SC...
Yyy, chyba nie rozumiem Nie ma mnie na tych zdjęciach, w ogóle nie było mnie tam pierwszego dnia. A wyższa na pewno też nie jestem Update: na zdjęciach z drugiego dnia też mnie praktycznie nie ma
Ostatnio edytowano 28 lis 2012, 21:44 przez edyta850, łącznie edytowano 1 raz
28 lis 2012, 21:41
O jest tył mojej głowy i ramie 5ty z lewej pzdr
dpablo
Tomek8484
A propos bufetu - może ktoś siebie rozpozna
29 lis 2012, 10:03
magda007
Czy ktoś może korzystał z kursu w GLOBALU, tej platformy internetowej i był na egzaminie próbnym, który organizują?
Byłam na obu kursach, jednak wydaje mi się że lepszy kurs jest w PCE. Zdawałam po obu kursach, ale po tym w PCE znalazłam się w limicie.
01 gru 2012, 16:02
kiedy ogłaszany jest termin egzaminu? może ktoś pamięta z poprzednich lat
09 gru 2012, 20:16
Pamiętam, że bardzo późno. W przepisach jest chyba powiedziane że co najmniej miesąc przed dniem egzaminu, a w praktyce w tamtym roku było chyba jakoś w kwietniu (?). Update: Ja 21 marca dostałam maila z potwierdzeniem zaakceptowania mojego zgłoszenia i jednocześnie z terminem egzaminu.
Ostatnio edytowano 10 gru 2012, 11:06 przez edyta850, łącznie edytowano 1 raz