Wyniki już są! Wiedzą ci co zdali, jak nic nie wiesz to znaczy że nie zdałeś! Zasad ta dotycz wszystkich!
10 lis 2012, 12:44
Re: Egzamin na iks-a
O tej zasadzie doskonale wiem. Być może moje pytanie powinno brzmieć: czy ktoś już otrzymał informację że zdał, co oznaczałoby że takie informacje zostały przesłane do poszczególnych Urzędów.
10 lis 2012, 16:00
Wyniki już poszły do UKSów następnego dnia po egzaminie.
12 lis 2012, 15:25
Niemożliwe i niewykonalne...
12 lis 2012, 15:42
Mając na uwadze ilość zdających również nie chce mi się wierzyć w to co pisze Karlee.
12 lis 2012, 18:02
Czubaka
Mając na uwadze ilość zdających również nie chce mi się wierzyć w to co pisze Karlee.
Przecież to test sprawdzany wg klucza. Żaden problem sprawdzić wszystkie prace w ciągu 2-3 godzin - nawet ręcznie.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
12 lis 2012, 19:02
A czy ktoś z jakiegoś uks-u ma już oficjalną albo nieoficjalną wiadomość, że zdał albo że nie zdał?
12 lis 2012, 21:02
Sprawdzić można z szablonem ale potem odszyfrowac prace, zatwierdzić wyniki komisyjnie napisac pisma do duks i dis i dic, podpisac pisma itd , ale jak juz ktoś faktycznie dostanie drogą oficjalną info to może się pochwalić na forum:)
12 lis 2012, 22:09
Dlatego drogą oficjalną to poczekamy jeszcze ze dwa tygodnie na wyniki. Natomiast przyłożyć szablon i na jedną kupkę przekładać testy, które zdały a następnie te 20-30 testów rozkodować i przesłać fax/zadzwonić do właściwych dyrektorów to naprawdę można zrobić w jeden dzień.
13 lis 2012, 07:57
Czyli po prostu nikt z tych co zdali nie chce się tym pochwalić na skarbowcach
13 lis 2012, 13:23
Ci co mieli zdać to zdali na wiosnę stąd taki pogrom na jesieni. Slabe wyniki, oj słabe. (wciąż nieoficjalne)
13 lis 2012, 22:11
Duks
Ci co mieli zdać to zdali na wiosnę stąd taki pogrom na jesieni. Slabe wyniki, oj słabe. (wciąż nieoficjalne)