Teraz jest 11 wrz 2025, 00:02

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 447, 448, 449, 450, 451, 452, 453 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zaawansowany

REJESTRACJA24 maja 2012, 10:58

POSTY        71
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
mnka85                    

Witam wszystkich :) Ja też nie mogę doczekać się wyników ale nie liczę nawet na to, że zobaczymy je wcześniej niż za miesiąc. Na pocieszenie pozostaje nam tylko to, że czas szybko leci, już jeden miesiąc oczekiwań prawie za nami ;) Oby tylko okazało się, że jest na co czekać ;) mianowanie byłoby najlepszą nagrodą :) A tak poza tym pozdrawiam, ale już nie w "dwupaku" ;) 5 lipca na świat przyszła moja córcia Wiki :) Mam nadzieję, że przyniosła mi szczęście na egzaminie ;)

3mmsie-- GRATULUJĘ! Wiki jak Wikipedia  ;)  - na pewno przyniosła szczęscie!

24 lip 2012, 12:42
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2012, 09:46

POSTY        99
Gratuluję:) już największe Szczęście masz. Zdyscyplinowana córeczka pomogła mamie spokojnie napisać, to i pewnie Ci co nieco podpowiedziała:)

24 lip 2012, 13:01
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA24 cze 2008, 21:55

POSTY        161
Trzymam kciuki za Was wszystkich:) Jestem USC od 2008 i czekam na moją pierwszą drugą;) ocenę i ewentualnie II stopień. Ciekawe, co czas przyniesie... Niemniej jednak, należy być dobrej myśli i próbować do upadłego, bo to będzie tylko i wyłącznie Wasza zasługa a nie znajomych znajomych. MEGA SATYSFAKCJA. I choćby dlatego warto startować w tym wyścigu. GOOD LUCK :piwo:

24 lip 2012, 22:38
Zaawansowany

REJESTRACJA23 maja 2008, 10:43

POSTY        66
eve                    

Trzymam kciuki za Was wszystkich:) Jestem USC od 2008 i czekam na moją pierwszą drugą;) ocenę i ewentualnie II stopień. Ciekawe, co czas przyniesie... Niemniej jednak, należy być dobrej myśli i próbować do upadłego, bo to będzie tylko i wyłącznie Wasza zasługa a nie znajomych znajomych. MEGA SATYSFAKCJA. I choćby dlatego warto startować w tym wyścigu. GOOD LUCK :piwo:

Oj też jestem USC od 2008 r. Pierwszą ocenę miałem na na całkiem dobrym poziomie, tak więc nie odpuszczałem poziomu zaangażowania w pracy, sądząc, że druga ocena będzie równie dobra i "z automatu" dostanę drugi stopień. A tutaj  :dupa: Z kontekstu całościowego wynikało, że nie ma kasy, więc i tak nie ma co przesadzać z optymizmem i zaangażowaniem. Ale próbuj, próbuj. Dużo (wszystko?) zależy od twojego przełożonego.
A swoją drogą, ja już miałem ocenę drugi raz, a Ty jeszcze nie. Ale warto mieć mianowanie, bo tego pierwszego stopnia usc nie odbiorą nam (bo nie odbiorą, nie :)

25 lip 2012, 06:48
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA24 cze 2008, 21:55

POSTY        161
Karnista2                    

eve                    

Oj też jestem USC od 2008 r. Pierwszą ocenę miałem na na całkiem dobrym poziomie, tak więc nie odpuszczałem poziomu zaangażowania w pracy, sądząc, że druga ocena będzie równie dobra i "z automatu" dostanę drugi stopień. A tutaj  :dupa: Z kontekstu całościowego wynikało, że nie ma kasy, więc i tak nie ma co przesadzać z optymizmem i zaangażowaniem. Ale próbuj, próbuj. Dużo (wszystko?) zależy od twojego przełożonego.
A swoją drogą, ja już miałem ocenę drugi raz, a Ty jeszcze nie. Ale warto mieć mianowanie, bo tego pierwszego stopnia usc nie odbiorą nam (bo nie odbiorą, nie :)

Moja przypada na wrzesień, więc za jakieś 2 miesiące wszystko będzie jasne :D

25 lip 2012, 07:01
Znawca

REJESTRACJA11 sty 2010, 08:40

POSTY        231
uszynskij                    

tytułem informacji:

w piątek zadzwoniłem do KSAP. Miła pani poinformowała mnie, że kończą już sprawdzanie testów i "za niedługo" będą wysyłać wyniki do KPRM. Bezpiecznego poziomu punktów nie znam, ale od sierpnia będzie trzeba śledzić strony BIP-u, względnie bombardować telefonami  :zeby:

Kończą sprawdzanie testów  palka--== ... po ponad trzech tygodniach, żenada. Albo to ściema, albo pracują po 3 godz. dziennie. Ciekawe, że jak są egzaminy na studia czy aplikacje i zdaje kilka tysięcy osób to się da w tydzień sprawdzić, jak matury sprawdzają to siedzą w weekendy i całymi dniami. ehhh szkoda słów.

25 lip 2012, 07:07
Zaawansowany

REJESTRACJA07 cze 2011, 07:16

POSTY        77
byłam u wróżki, ale nie zdradzę co mi powiedziała, wielu się sprawdziły jej przepowiednie

29 lip 2012, 12:51
Znawca

REJESTRACJA19 paź 2011, 08:44

POSTY        168

LOKALIZACJAŁódź
a nie trzeba było iść przed 30 czerwca i zapytać o pytania? przynajmniej  o połowę z nich?

29 lip 2012, 17:50
Początkujący

REJESTRACJA27 lip 2012, 11:20

POSTY        7
Czy ktoś może dzwonił do ksapu i wie na jakim etapie jest sprawdzanie naszych prac?

30 lip 2012, 08:20
Zaawansowany

REJESTRACJA24 maja 2012, 10:58

POSTY        71
leduch25                    

Czy ktoś może dzwonił do ksapu i wie na jakim etapie jest sprawdzanie naszych prac?

zachęcam do wykazania inicjatywy  :P

30 lip 2012, 14:17
Amator

REJESTRACJA09 sty 2012, 10:13

POSTY        24
Napięcie chyba rośnie z dnia na dzień :) Od czwartku zaczynam urlop, pewnie będę codziennie latać do jakiejś kawiarenki lub szukać wifi, żeby sprawdzić czy są już wyniki :D a potem  pije-===[ z rozpaczy lub radości :)

30 lip 2012, 14:23
Znawca

REJESTRACJA11 sty 2010, 08:40

POSTY        231
No to ja dziś zadzwoniłam do KSAP.

Pani powiedziała, że wyniki będą nie wcześniej niż koniec sierpnia - początek września, tj. tak jak w tamtym roku. Wyniki nie zostały jeszcze przekazane przez KSAP do KPRM. Jak tylko przekażą wyniki do KPRM to zamieszczą informację na swojej stronie. Oczywiście nie podadzą "bezpiecznego" poziomu punktów.

Myślę więc, że nie ma co tam  zaglądać lub dzwonić wcześniej niż po 25 sierpnia, skoro już jednoznacznie i zdecydowanie mówią, że wyniki pod koniec sierpnia, a nawet i początek września. Dla mnie tyle dobrze, że już z urlopu wrócę.
Życzę cierpliwości.

Acha, a na pytanie czemu tak długo, odpowiedź wymijająca, że w tamtym roku też tak było itp., itd.

31 lip 2012, 08:33
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
dufus                    

...a na pytanie czemu tak długo, odpowiedź wymijająca, że w tamtym roku też tak było itp., itd.

Dobre!  
A na pytanie
- dlaczego pensja taka mała?
odpowiedź wymijająca:
- bo... w tamtym roku też taka była!  :D

01 sie 2012, 09:24
Początkujący

REJESTRACJA15 lut 2012, 10:59

POSTY        8
Czy na pewno w tym roku jest aż 70 absolwentów KSAP, którzy zgłosili wniosek o mianowanie (widziałam to w jednym poście, już nie pamiętam którym)? Podobno na egzaminie była informacja, że 60. Ja niestety nie słyszałam dobrze.
Będę wdzięczna za potwierdzenie jeśli ktoś zdołał usłyszeć.

01 sie 2012, 15:42
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 447, 448, 449, 450, 451, 452, 453 ... 840  Następna strona