symbol wykonanej przez poborcę czynności na tytule wykonawcz
Autor
Treść postu
czy ktoś z was wie gdzie znaleźć te symbole? Proszę o radę
24 maja 2007, 20:41
Witam. Symbole o które koleżanka/kolega pyta były brane ze starych druków przydziałówki do służby poborcy. Są to druki które funkcjonowały w egzekucji do czasu wejścia egapoltax-u. Możliwe że były tez wymienione w starej instrukcji, ale co do tego nie mam pewności. Z tego co pamietam 5 to było pełne pobranie, 6 częściowe, 7 zajęcie ruchomości, 15 raport, 16 pozostawienie sprawy bez załatwienia a 13 to było chyba niedojście licytacji do skutku. Mam nadzieje, że troszke pomogłam. Pozdrawiam
25 maja 2007, 06:18
Ania-egz1 ma racje to były numery kolumn ze starego ręcznego arkusza przydziałowego . co w żadem sposób nie pasuje już do arkusza drukowanego z "EGA"
____________________________________ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce
25 maja 2007, 06:56
Jeżeli chodzi o EGAPOLTAX to można znaleźć opis wszytskich czynności tu: SŁOWNIKI/SŁOWNIKI CENTRALNE/RODZAJE CZYNNOŚCI.
Jeżeli chcesz przejżeć jakie czynności może wykonać poborca to w polu SŁUŻBA wpisujesz MOŻE, a jeżeli te które musi MUSI
25 maja 2007, 09:19
dziękuję Wam bardzo - teraz wiem przynajmniej gdzie szukać