Studia podyplomowe z egzekucji Witam proszę o informacje czy jest możliwość o zgodę na dofinansowanie studiów podyplomowych z egzekucji online czy sama finansować Niestety drugi rok brak możliwość wstępu na studia z kas Czy pisać wniosek do naczelnika czy do dyrektora ? Z góry dziękuje za pomoc
02 paź 2021, 18:36
Re: Studia podyplomowe
Jeżeli się dogadasz z naczelnikiem to dostaniesz dofinansowanie w formie nagrody dodatkowej. Dofinansowanie jest dla stopnia od naczelnika wzwyż + kierydupolizy.
02 paź 2021, 19:13
Czyli rozumiem jako szary pracownik egzekucji nie mam co liczyć na dofinansowanie
02 paź 2021, 19:51
krzeszowiakabar
Czyli rozumiem jako szary pracownik egzekucji nie mam co liczyć na dofinansowanie
Ależ masz, w przypadku zdarzeń losowych z socjalu (!!!) jak udokumentujesz wydatek i DIAS uzna go za celowy
03 paź 2021, 10:13
A można o pomoc jak to opisać w tym socjalu bo nie znam tematu
03 paź 2021, 18:20
krzeszowiakabar
Cóż, trzeba zerknąć do regulaminu funduszu w swojej IAS. Powodzenia.
03 paź 2021, 19:51
uskasek
krzeszowiakabar
Cóż, trzeba zerknąć do regulaminu funduszu w swojej IAS. Powodzenia.
.... No ktoś tu pojechał po bandzie. uskasek zamiast mieszać koledze/koleżance to wpierw zapoznaj się z definicją pojęcia "zdarzenie losowe" Polecam np https://rodzinaipraca.gov.pl/narzedzia- ... -losowych/[/quote] Wydaje się jednak, że coś Ci umknęło
04 paź 2021, 19:47
uskasek, ponieważ nie lubię niedomówień, to proszę o wskazanie, co mi umknęło.