Mam pytanie czy u Was chodzą słuchy o przenoszeniu pracowników działu egzekucji do innych komórek?
15 paź 2021, 13:59
Re: Etaty w egzekucji
A to jakaś zorganizowana akcja? Czy może nie można przenosić pracowników egzekucji do innych komórek? U nas na przestrzeni 2 lat przeniesiono trzech. Żyją, pracują. Wdrożyli się w nowe zadania. Nawet się zdarzyło, że w ich miejsce przeniesiono pracowników z innych komórek.
15 paź 2021, 15:55
Podobno do wierzycielskiej
15 paź 2021, 18:09
Ale że co? Przecież egzekucja jest taka zarobiona. Wszyscy stażyści pomagają SEE, to dlaczego mieliby zabierać pracowników?
16 paź 2021, 16:40
Skąd takie info i jakie powody takiej decyzji? Że niby na prawdę za dużo ludzi pracuje w tych działach czy wraca pomysł łączenia organów egzekucyjnych?
17 paź 2021, 12:48
Helenay
Ale że co? Przecież egzekucja jest taka zarobiona. Wszyscy stażyści pomagają SEE, to dlaczego mieliby zabierać pracowników?
Ciekawe gdzie są stażyści??
19 paź 2021, 14:01
Nie wiem czy to prawda, ale słyszałam, że w egzekucji ma pracować nie więcej niż 10% całej załogi urzędu. Czy ktoś słyszał coś podobnego?
28 paź 2021, 12:29
Inspektorze, czekamy na odpowiedź w temacie.
29 paź 2021, 06:42
No i się zaczęło, planowanie przesunięć pracowników egzekucji do innych działów i zwolnień
04 lis 2021, 08:09
miszmasz
Nie wiem czy to prawda, ale słyszałam, że w egzekucji ma pracować nie więcej niż 10% całej załogi urzędu. Czy ktoś słyszał coś podobnego?
Czy gdzieś już jest realizowany ten pomysł? Jakie kryteria wyboru pracowników - staż pracy czy zaangażowanie w pracę? Pozostali pracownicy do innych działów?