witam czy próbowaliście wprowadzić do ega nowy zz-1 z wieloma pozycjami, np. dotyczący 12 okresów VAT wynikających z jednej decyzji o zabezpieczeniu? Wg naszych speców z EA nie ma możliwości wprowadzić wielu pozycji zarządzenia zabezpieczenia, gdyż egapoltax jest do tego niedostosowany. Pracując w SW łatwiej jest wystawić nowy zz na wiele okresów, niż wystawiać kilkanaście na starym wzorze. Spece z EA nie chcą przyjmować zz na nowych wzorach. Dajcie znać, jak Wam się udało.
09 wrz 2014, 18:44
Re: Nowy wzór ZZ-1 a EGA
A czy macie w ogóle dostęp do interaktywnej wersji nowego ZZ-1? Ja nie umiem nigdzie znaleźć Jakby ktoś miał na podorędziu to będę wdzięczna
11 wrz 2014, 10:37
olaroma
A czy macie w ogóle dostęp do interaktywnej wersji nowego ZZ-1? Ja nie umiem nigdzie znaleźć Jakby ktoś miał na podorędziu to będę wdzięczna
Dołączam się do prośby. Owszem, znalazłam w necie interaktywne wersje ZZ-1 ale tylko takie dla jednego okresu. Nie znalazłam natomiast zz dla kilku okresów. Proszę o podpowiedź, gdzie mogę takowy znaleźć.
09 paź 2014, 09:45
bluszczyk
olaroma
Dołączam się do prośby. Owszem, znalazłam w necie interaktywne wersje ZZ-1 ale tylko takie dla jednego okresu. Nie znalazłam natomiast zz dla kilku okresów. Proszę o podpowiedź, gdzie mogę takowy znaleźć.
Office i edycja polegająca na dodaniu dodatkowych pól?
09 paź 2014, 10:33
Tak, właśnie chodzi o dodawanie tych dodatkowych pól.
10 paź 2014, 06:01
bluszczyk
Tak, właśnie chodzi o dodawanie tych dodatkowych pól.
A mi właśnie chodzi o to żeby je sobie dodać poprzez edycję w jakimś programie tekstowym