Witam, mam pytanie w związku z wygaśnięciem rozporządzenia w sprawie rachunkowości i planowania kont(...) na jakie podstawie prawnej obecnie należy się opierać przy rozliczaniu poborców skarbowych pod względem rachunkowym? I w jakim terminie muszą być przekazywane obecnie środki wyegzekwowane do wierzyciela z kąta depozytowego?
Ostatnio edytowano 30 sty 2011, 18:07 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
skróciłem tytuł tematu
28 sty 2011, 15:39
Rozliczenie poborców skarbowych pod względem rachunkowym i rozliczenie wyegzekwowanych środków
Może lepiej zostań w tym kącie...
28 sty 2011, 18:46
Rozliczenie poborców skarbowych pod względem rachunkowym i rozliczenie wyegzekwowanych środków
IMARKO - Możesz coś jaśniej. Nie znam sprawy. Rozumiem, że rozporządzenie o którym piszesz już nie obowiązuje. Do kiedy obowiązywało i dlaczego już nie obowiązuje?
29 sty 2011, 14:02
Już do tego doszedłem. Lepiej tego nie ruszać. Tak jest dobrze. TWISTER ma rację.
29 sty 2011, 15:32
jest nowe rozporządzenie MF z 23 grudnia 2010r.
30 sty 2011, 16:47
Rozliczenie poborców skarbowych
Coś nie potrafię znaleźć tego rozporządzenia. Może jakieś szczegóły?
31 sty 2011, 07:24
Rozliczenie poborców skarbowych
Zarządzenie nr 54 Min.Fin. z dnia 23.12.2010 r. ( Dz.UrzMF. z 2010 r. Nr 15. poz. 62 )