Teraz jest 05 wrz 2025, 15:45

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3
Miękka egzekucja 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA21 maja 2009, 13:15

POSTY        70
Post Re: Miękka egzekucja
"Ja wystawiam upomnienie ale go nie wysyłam. Wypełniam natomiast taki formularz dot. niepodejmowania postępowania egzekucyjnego. Formularz ten został opublikowany na stronie dla wierzycieli.

18 wrz 2015, 16:02
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA24 wrz 2014, 20:19

POSTY        69
Ewadk                    

ja nie wysyłam upomnienia. Wniosek wpłynął, więc do czasu wydania decyzji nic nie robię.
Teraz jak jest zaznaczanie miękka egzekucja w P2B to nie miałam takiej sytuacji. A skąd termin, że ME - 7 dni?

7 dni zgodnie z zmianami do POLTAX2B wydanie 1.38.3 z dnia 06.07.2015 r.
"Termin do zapłaty(data końcowa) dla rodzaju czynności SMS, fax. mail, pismo, portal internetowy, nie powinien przekraczać 7 dni od daty początkowej. "

21 wrz 2015, 08:14
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA24 wrz 2014, 20:19

POSTY        69
animka                    

"Ja wystawiam upomnienie ale go nie wysyłam. Wypełniam natomiast taki formularz dot. niepodejmowania postępowania egzekucyjnego. Formularz ten został opublikowany na stronie dla wierzycieli.

czy wypełnia Pani Załącznik Nr 6 do Procedury udzielania na wniosek ulg w spłacie zobowiązań podatkowych / wersja 1 a konkretniej "Karta badania przesłanek niepodejmowania czyności windykacyjnych w związku z wnioskiem o udzielenie ulg w spłacie zobowiązań podatkowych"?

21 wrz 2015, 08:40
Amator

REJESTRACJA15 lis 2013, 07:20

POSTY        29
nolka                    

Ewadk                    

ja nie wysyłam upomnienia. Wniosek wpłynął, więc do czasu wydania decyzji nic nie robię.
Teraz jak jest zaznaczanie miękka egzekucja w P2B to nie miałam takiej sytuacji. A skąd termin, że ME - 7 dni?

7 dni zgodnie z zmianami do POLTAX2B wydanie 1.38.3 z dnia 06.07.2015 r.
"Termin do zapłaty(data końcowa) dla rodzaju czynności SMS, fax. mail, pismo, portal internetowy, nie powinien przekraczać 7 dni od daty początkowej. "

Faktycznie było to w zmianach P2B

21 wrz 2015, 09:14
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 32 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3