Nie wiem bo przed chwilą odwiedzałem się że nasza Is nie podpisała umowy z Ognivem i mamy wysyłać zajęcia według starych zasad. E zajęcia będą możliwe dopiero po podpisaniu stosownej umowy przez kochaną jednotę nadrzędną.
08 wrz 2016, 11:07
Re: Nowelizacja upea
U mnie jeszcze wszystko tak nie lata ale przerażające jest to że trzeba ręcznie wprowadzać...
Jak będziecie doręczać w swoim US zajęcia nadpłat?
11 wrz 2016, 20:31
Formalnie masz to zrobić elektronicznie przy wykorzystaniu SDZ. A faktycznie robimy to chwilowo ręcznie, wenerujemy w Ega zajęcie i przekazujemy do rachunkowości.
egodamian
U mnie jeszcze wszystko tak nie lata ale przerażające jest to że trzeba ręcznie wprowadzać...
Jak będziecie doręczać w swoim US zajęcia nadpłat?
12 wrz 2016, 06:22
Czy możecie mi powiedzieć skąd wziąć i co to jest: kod OGNIVO? Kod ten należy wpisać w pierwszej rubryce zawiadomienia o zajęciu w systemie OGNIVO.
12 wrz 2016, 09:41
Czy ma ktoś dostęp do nowych edytowalnych druków zajęć? To jakaś kpina, wprowadzają zmiany a nigdzie nie ma prawidłowych druków!