Teraz jest 05 wrz 2025, 17:39

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3
Wniosek o udzielenie informacji do banku 
Autor Treść postu
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA25 lut 2013, 12:00

POSTY        6
Post Re: Wniosek o udzielenie informacji do banku
RENIAK,   a możesz powiedzieć czy to pismo o udzielenie info przez PKO BP wysylałas na ul. Puławską w W-wie ? My pisaliśmy na ten adres pod który kierujemy zajęcia i zero odzewu ....

31 lip 2014, 09:50
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA08 maja 2014, 11:12

POSTY        140
nowa123                    

RENIAK,   a możesz powiedzieć czy to pismo o udzielenie info przez PKO BP wysylałas na ul. Puławską w W-wie ? My pisaliśmy na ten adres pod który kierujemy zajęcia i zero odzewu ...

tak właśnie wysłałam na centralę na Puławską w Warszawie. powołałam się na art. 36 upea i po tygodniu dostałam odpowiedź. w treści było ze udzielają mi informacji stanowiących tajemnicę bankową na podstawie art. 105 prawa bankowego. ten pkt v) wszedł w życie niedawno, może dlatego takie są różne odpowiedzi.

Sprawdziłam tą odpowiedź z banku. przyszła z Centrum Operacji Biuro Operacji w Lublinie.

31 lip 2014, 10:11
Fachowiec
Własny awatar

REJESTRACJA04 lut 2014, 11:30

POSTY        1396
reniak                    

nowa123                    

RENIAK,   a możesz powiedzieć czy to pismo o udzielenie info przez PKO BP wysylałas na ul. Puławską w W-wie ? My pisaliśmy na ten adres pod który kierujemy zajęcia i zero odzewu ...

tak właśnie wysłałam na centralę na Puławską w Warszawie. powołałam się na art. 36 upea i po tygodniu dostałam odpowiedź. w treści było ze udzielają mi informacji stanowiących tajemnicę bankową na podstawie art. 105 prawa bankowego. ten pkt v) wszedł w życie niedawno, może dlatego takie są różne odpowiedzi.
Sprawdziłam tą odpowiedź z banku. przyszła z Centrum Operacji Biuro Operacji w Lublinie.

Tu odpisują:
Centrum operacji detalicznych
Biuro Operacji Detalicznych w Lublinie
ul. Tomasza Zana 32A
20-601 Lublin

31 lip 2014, 10:41
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 31 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3