Witam, potrzebuję informacji gdzie znajdę formularz "Informacja o stanie sprawy", ponieważ muszę wysłać do MF info o wynikach i ustaleniach poczynionych w postępowaniu egzekucyjnym.
17 cze 2013, 08:03
Re: Zagraniczny tytuł wykonawczy
Informacje o stanie sprawy pisałem na zwykłej kartce papieru, nie korzystałem z żadnego formularza. Chyba tak owy nie istnieje.
17 cze 2013, 09:16
rze?nick
Informacje o stanie sprawy pisałem na zwykłej kartce papieru, nie korzystałem z żadnego formularza. Chyba tak owy nie istnieje.
Może Ciebie zaskoczę, ale informacja o stanie sprawy istnieje. Wzór do stosowania był rozsyłany elektronicznie w sierpniu zeszłego roku do wszystkich IS z MF.
17 cze 2013, 09:25
Informacja o stanie sprawy istnieje. Poproś swoja Izbę
17 cze 2013, 16:59
kaczorek
Witam, potrzebuję informacji gdzie znajdę formularz "Informacja o stanie sprawy", ponieważ muszę wysłać do MF info o wynikach i ustaleniach poczynionych w postępowaniu egzekucyjnym.
Zwracam honor. Istnieje taki formularz i już taki zdobyłem i nim dysponuje. Podaj na PW adres e-mail. to prześlę.