Re: Patologie i przestępstwa w egzekucji administracyjnej
bez urazy, ale paranoję się leczy

.Poza tym nie do końca rozumiem o co Ci chodzi...:
po pierwsze jeśli chcesz mnie poznać to odezwij się na PW możemy się zawsze umówić i jak masz ochotę to pokażę Ci moje dokumenty, legitymację studenta studiów doktoranckich, dokument potwierdzający że piszę rozprawę na taki a nie inny temat, a jeśli się upierasz to i umowę o pracę - nie mam nic do ukrycia - mam nadzieję, że Ty odwzajemnisz mi się tym samym
po drugie ankieta jest anonimowa i wykorzystana będzie jedynie do celów naukowych,
po trzecie próbowałam robić badania w wersji papierowej osobiście, bezpośrednio w Urzędach ale z tym był spory kłopot bo albo nie dostawałam zgody albo z ankiet wychodziły laurki a co innego ludzie mówili mi za plecami a niestety nie mogę w mojej rozprawie użyć tych informacji, bo niestety nie mam na nie "podkładki",
po czwarte rozesłałam ankietę do wszystkich Urzędów Skarbowych z 13 województw z prośbą o przekazanie jej pracownikom działów egzekucji - w większości nie uzyskałam żadnej odpowiedzi lub odpowiedzi negatywne, wobec czego zamieściłam ankietę na tym forum oraz na forum s.c. licząc, że w ten sposób trafi ona do docelowej grupy mojego badania
po piąte bardzo się cieszę, że mam odzew - moją ankietę wypełniły już 82 osoby, ale niestety aby badanie było wiarygodne to ciągle jest to zbyt mała zamiennik
po szóste zważywszy jaką trudność sprawia uzyskanie jakichkolwiek informacji zaczynam żałować, że wybrałam taki a nie inny temat rozprawy, ale ponieważ jestem z tych co jeśli coś zaczynają to i kończą to nie omieszkam się pochwalić na tym forum gotową pracą i daj Boże uzyskaniem tytułu doktora nauk prawnych
Pozdrawiam Wszystkich
PaniKubeja
PS. Bardzo dziękuję tym którzy już wypełnili już moją ankietę, a pozostałych w dalszym ciągu proszę o pomoc - jeszcze raz przypominam, że moja ankieta jest dobrowolna, anonimowa i krótka.