Teraz jest 06 wrz 2025, 21:10

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Patologie i przestępstwa w egzekucji administracyjnej 
Autor Treść postu
Amator

REJESTRACJA08 wrz 2012, 12:36

POSTY        19
Post Patologie i przestępstwa w egzekucji administracyjnej
Witam od 2 lat jestem pracownikiem skarbowości - egzekucja administracyjna, a jednocześnie moim marzeniem jest praca naukowa. Aktualnie piszę pracę poświęconą patologiom i przestępstwom popełnianym w związku z prowadzeniem egzekucji administracyjnej i z tego właśnie powodu chciałabym prosić Was o pomoc i wypełnienie krótkiej (ok 5 minutowej) ankiety. Jeżeli nie jesteś pracownikiem egzekucji - nie szkodzi: chodzi tu też o przekonania społeczne. Więc byłabym wdzięczna każdemu za wypełnienie mojej ankiety.

http://www.ankietka.pl/ankieta/91684/pa ... yjnej.html

PS. Jeżeli ktokolwiek z Państwa ma informację, które mogłyby być mi przydatne w trakcie pisania pracy i byłby gotów się nimi podzielić proszę o kontakt przez PW

23 wrz 2012, 14:02
Amator

POSTY        19
Post Re: Patologie i przestępstwa w egzekucji administracyjnej
Przypominam, że nadal proszę o pomoc i wypełnienie ankiety

http://www.ankietka.pl/ankieta/91684/pa ... yjnej.html

Ponadto ponieważ nie jestem członkiem Z Z P E A  nie mogę zarejestrować się na ich forum a tym samym zamieścić na nim mojej ankiety, czy ktoś z Was byłby tak miły i zamieścił ją na tamtym forum? Byłabym naprawdę bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam
PaniKubeja

14 paź 2012, 18:14
Specjalista

REJESTRACJA23 paź 2006, 15:14

POSTY        307
Powiem krótko. Twój problem z uzyskaniem pożadanego przez ciebie odzewu wynika chyba stąd, że tak napradę nie  jest pewne, czy Ty to Ty. Znajdujesz się w sytuacji osoby podstawionej, więc nie licz bardzo na to, na co liczysz.

18 paź 2012, 13:52
Amator

POSTY        19
Madagaskar                    

Powiem krótko. Twój problem z uzyskaniem pożadanego przez ciebie odzewu wynika chyba stąd, że tak napradę nie  jest pewne, czy Ty to Ty. Znajdujesz się w sytuacji osoby podstawionej, więc nie licz bardzo na to, na co liczysz.

bez urazy, ale paranoję się leczy ;).Poza tym nie do końca rozumiem o co Ci chodzi...:
po pierwsze jeśli chcesz mnie poznać to odezwij się na PW możemy się zawsze umówić i jak masz ochotę to pokażę Ci moje dokumenty, legitymację studenta studiów doktoranckich, dokument potwierdzający że piszę rozprawę na taki a nie inny temat, a jeśli się upierasz to i umowę o pracę - nie mam nic do ukrycia - mam nadzieję, że Ty odwzajemnisz mi się tym samym
po drugie ankieta jest anonimowa i wykorzystana będzie jedynie do celów naukowych,
po trzecie próbowałam robić badania w wersji papierowej osobiście, bezpośrednio w Urzędach ale z tym był spory kłopot bo albo nie dostawałam zgody albo z ankiet wychodziły laurki a co innego ludzie mówili mi za plecami a niestety nie mogę w mojej rozprawie użyć tych informacji, bo niestety nie mam na nie "podkładki",
po czwarte rozesłałam ankietę do wszystkich Urzędów Skarbowych z 13 województw z prośbą o przekazanie jej pracownikom działów egzekucji - w większości nie uzyskałam żadnej odpowiedzi lub odpowiedzi negatywne, wobec czego zamieściłam ankietę na tym forum oraz na forum s.c. licząc, że w ten sposób trafi ona do docelowej grupy mojego badania
po piąte bardzo się cieszę, że mam odzew - moją ankietę wypełniły już 82 osoby, ale niestety aby badanie było wiarygodne to ciągle jest to zbyt mała zamiennik
po szóste  zważywszy jaką trudność sprawia uzyskanie jakichkolwiek informacji zaczynam żałować, że wybrałam taki a nie inny temat rozprawy, ale ponieważ jestem z tych co jeśli coś zaczynają to i kończą to nie omieszkam się pochwalić na tym forum gotową pracą i daj Boże uzyskaniem tytułu doktora nauk prawnych

Pozdrawiam Wszystkich
PaniKubeja

PS. Bardzo dziękuję tym którzy już wypełnili już moją ankietę, a pozostałych w dalszym ciągu proszę o pomoc - jeszcze raz przypominam, że moja ankieta jest dobrowolna, anonimowa i krótka.

Ostatnio edytowano 18 paź 2012, 21:09 przez Panikubeja, łącznie edytowano 5 razy

18 paź 2012, 20:47
Specjalista

REJESTRACJA22 paź 2006, 10:51

POSTY        328

LOKALIZACJAUS poza stolicą
Tak na marginesie to oświadczam ,że w "moim" US nikt nie przekazał prośby o odpowiedż na ankietę pracownikom działu egzekucji.
CENZURA ?

26 paź 2012, 20:50
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5 ]