Teraz jest 05 wrz 2025, 19:24

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 152 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Awanse 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA12 cze 2020, 08:54

POSTY        22
Post Re: Awanse
W IAS w Łodzi awanse były, w poniedziałek podostawali ludzie papier z awansem. Niektórzy sam mnożnik niektórzy mnożnik i stanowisko.

30 wrz 2020, 16:58
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA26 sty 2016, 15:03

POSTY        113
Dolny Śląsk?

03 paź 2020, 21:52
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA07 kwi 2016, 08:46

POSTY        51
A w warmińsko-mazurskim dalej cisza?

04 paź 2020, 07:00
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA09 maja 2020, 12:24

POSTY        153
Izi                    

A w warmińsko-mazurskim dalej cisza?

Może nikt się nie zasłużył, SAMI "niegodni" lub "awanse po cichu" dla swojaków ??? czytaj=--===
Reszta, ryż i  :nonono:

04 paź 2020, 14:48
Znawca

REJESTRACJA09 lis 2013, 19:40

POSTY        274
IASOpole dyrekcja podzieliła podwyżki  jak sobie chciała.  Oczywiście  dostali wszelkiej maści nieroby ktorzy poza  jakimiś  śmiesznymi stanowiskami, nic nie robia. Ciekawe że  taka dyrekcja ktora dopuściła  do umorzenia 150 mln zł  mandatów  przedawnionych jeszcze funkcjonuje. Ile trzeba stracić publicznych pieniędzy żeby odpowiedziec.

04 paź 2020, 18:11
Zaawansowany

REJESTRACJA28 lip 2009, 06:29

POSTY        71
U nas w małym us też dostała cała dwójka przyjęta za panującego.

05 paź 2020, 21:56
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA26 sty 2016, 15:03

POSTY        113
Czy w którymś województwie przyznawane są awanse finansowe czy wszędzie tylko nowa pieczątka z nazwą stanowiska służbowego?

27 lut 2021, 11:31
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA25 lut 2020, 20:28

POSTY        51
skarbnik17                    

Czy w którymś województwie przyznawane są awanse finansowe czy wszędzie tylko nowa pieczątka z nazwą stanowiska służbowego?

IAS Warszawa awanse bez podwyżek!

27 lut 2021, 12:33
Znawca

REJESTRACJA20 lut 2020, 18:34

POSTY        146
skarbnik17                    

Raczej nigdzie awans stanowiskowy nie idzie w parze z podwyżką no chyba że się ma plecy...
Polecam pisać wnioski o podwyżkę do NUSa poparte informacjami z ZZ o mnożnikach w danym US ;)
Ja będąc głównym ekspertem (do tego pełnię funkcję koordynatora d/s JPK) zarabiam tyle co kontroler skarbowy w dziale SOB w moim US, który zajmuje się wprowadzaniem deklaracji... Napisałem więc pismo i czekam na odpowiedź.

27 lut 2021, 17:38
Specjalista

REJESTRACJA05 cze 2020, 10:38

POSTY        487
blacksheep                    

skarbnik17                    

Raczej nigdzie awans stanowiskowy nie idzie w parze z podwyżką no chyba że się ma plecy...
Polecam pisać wnioski o podwyżkę do NUSa poparte informacjami z ZZ o mnożnikach w danym US ;)
Ja będąc głównym ekspertem (do tego pełnię funkcję koordynatora d/s JPK) zarabiam tyle co kontroler skarbowy w dziale SOB w moim US, który zajmuje się wprowadzaniem deklaracji... Napisałem więc pismo i czekam na odpowiedź.

O...! A jesteś pewien, że do właściwej osoby :czytaj:  <_<

27 lut 2021, 19:03
Znawca

POSTY        146
uskasek                    

blacksheep                    

O...! A jesteś pewien, że do właściwej osoby :czytaj:  <_<

Wcześniej napisałem do DIASa który odpisał że to przełożony występuje o podwyżkę więc... ;)

27 lut 2021, 19:19
Specjalista

REJESTRACJA05 cze 2020, 10:38

POSTY        487
Wcześniej napisałem do DIASa który odpisał że to przełożony występuje o podwyżkę więc... ;)[/quote]
OJ coś mi tu nie pasuje ;) Przełożony pewnie wystąpił ( wyszedł z siebie) jak dostał >>> info od DIAS...
Teraz albo Orzeł albo Reszka ....Inaczej na dwoje Babka wróżyła.
Może ma w plecaku jakieś dodatkowe gratisy dla Ciebie,  pije-===[  pije-===[  oczywiście jeżeli kwalifikujesz się do wybitnych czytaj=--===

27 lut 2021, 20:33
Znawca

POSTY        146
uskasek                    

Wcześniej napisałem do DIASa który odpisał że to przełożony występuje o podwyżkę więc... ;)

OJ coś mi tu nie pasuje ;) Przełożony pewnie wystąpił ( wyszedł z siebie) jak dostał >>> info od DIAS...
Teraz albo Orzeł albo Reszka ....Inaczej na dwoje Babka wróżyła.
Może ma w plecaku jakieś dodatkowe gratisy dla Ciebie,  pije-===[  pije-===[  oczywiście jeżeli kwalifikujesz się do wybitnych czytaj=--===[/quote]
Jedynym gratisem może być w moim przypadku dyscyplinarka ;)
Napisałem wniosek o podwyżkę do którego musieli się ustosunkować.
Nie może być tak że jedni w nagrodę za ciężką pracę dostają jeszcze więcej pracy a inni którzy od pracy stronią ale latają na ploty do przełożonych dostają podwyżki i awanse...

27 lut 2021, 21:01
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA09 gru 2017, 19:32

POSTY        132
Czy aby awansować na eksperta skarbowego wymagane jest wykształcenie wyższe magisterskie czy wystarczy licencjackie lub inżynier?

27 lut 2021, 21:16
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 152 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona