Czy ktoś wie jak wyglądają propozycje dla osób przebywających na L4?
11 maja 2017, 18:01
Re: Propozycje zatrudnienia w KAS
papryczek dzięki za materiał teraz to już bym nawet powiedziała, że 2 razy jestem dyskryminowana stażem w porównaniu do nowo zatrudnionych oraz na panującą sytuację w naszym urzędzie tzn. w komórce 4 osoby mają identyczny zakres obowiązków tylko jest podział literkowy i każda z nas ma inny wskaźnik wynagrodzeń od największego do najmniejszego - to jest chore.
11 maja 2017, 18:13
Czy to nie jest mobbing ze strony pracodawcy?
11 maja 2017, 18:33
Dyskryminacja, mobbing i co, tylko my to widzimy? Ktoś to chyba stworzył, czy taki kierownik co dał takie coś do podpisu jest kompetentny czy 'góra' tego nie widzi? Czy patrzą tylko na to żeby jeszcze sobie na stołeczkach posiedzieć - bezradność, a miałam nadzieję że KAS to wyprostuje - była na to zgoda ale teraz co z tym zrobić - ZZ ratujcie.
11 maja 2017, 18:40
Rząd i Prezydent zachęcają emerytów do pozostania na rynku pracy, mówią że emerytura to prawo, a u nas pozbywają się tych pracowników, którzy osiągnęli wiek emerytalny
11 maja 2017, 18:45
Ciekawi mnie jeszcze jedno pytanie - czy jeżeli teraz podpiszę umowę (nie znając zakresu obowiązków), a następnie zakres obowiązków będzie dalej taki sam a może i rozszerzony czy można odmówić podpisu?
11 maja 2017, 18:56
Skarbek1972
Rząd i Prezydent zachęcają emerytów do pozostania na rynku pracy, mowią że emerytura to prawo, a u nas pozbywają się tych pracowników którzy osiągnęli wiek emerytalny:(
U nas propozycji nie dostali pracownicy, którzy wiek emerytalny dopiero osiągną w październiku, listopadzie, grudniu. To co nie dostaną odpraw emerytalnych od KAS bo zakończą pracę 31 sierpnia?
11 maja 2017, 20:05
A wracającą do tematu, mnożniki w propozycji takie same czy wyższe? 1.61 ponoć standard
11 maja 2017, 20:31
egodamian
A wracającą do tematu, mnożniki w propozycji takie same czy wyższe? 1.61 ponoć standard
Chyba standard czy ktoś ma więcej?
11 maja 2017, 20:40
Dzisiaj dostałam propozycję: praca na czas nieokreślony, kontroler skarbowy, wskaźnik 1,61. Staż 24 lata ale jestem obecnie na wychowawczym
11 maja 2017, 21:22
Dolnośląskie us - standard: ci co mieli poniżej 3 tys. dostali podwyżkę, ci co mieli nawet ciut więcej - nie dostali nic ponad to co mieli. Czyli tak jak wszędzie. Byli IKS ciągle czekają...