czerwiec, hhhmmm jak by miały być to dali by marzec/kwiecień a że nie dadzą nic to powiedzieli że w czerwcu bo chyba każdy wie że zeznania w pełni. a tak do czerwca każdy będzie żył i łudził się że akurat on dostanie i jako tako w pocie czoła będzie pracował. przyjdzie czerwiec, miną zeznania a my znowu zostaniemy z nadziej na 2017.
22 mar 2016, 15:09
Re: Znowu bez podwyżek...
nie dostaniemy żadnych podwyżek, mam kilka znajomych na wyższych stanowiskach i jasno dali mi do zrozumienia że dla skarbowców w tym roku podwyżek nie będzie...
22 mar 2016, 18:19
jedyne podwyżki na jakie możemy w najbliższych latach liczyć to wyrównania do pensji minimalnej jak widać obecna władza tak jak i poprzednia ma nas głęboko w
22 mar 2016, 18:29
Ludzie zejdźcie na ziemię. Dopóki nie uchwalą KAS nie będzie żadnych podwyżek /mówi się w kuluarach/.
Tylko dla urzędników zatrudnionych POZA korpusem służby cywilnej.
22 mar 2016, 21:22
Hhmmm czyli i sprzątaczkom robią nadzieje. Hahaha wszyscy maja " mambę" tylko nie Ja ( skarbowiec) godnej pracy i godnej płacy. 8 lat cichego siedzenia robi swoje. A żal miejmy tylko do siebie. Nikt nie słyszy Naszego wołania, a niebawem będzie błaganie.
22 mar 2016, 22:26
W zachodniej Polsce podano, ze od kwietnia br maja być podwyżki , do mnożnika KB 1.5 , czy coś wiecie na ten temat?
Czy wszyscy spoza korpusu dostaną, czy tylko "jakaś grupa"???
23 mar 2016, 14:10
1Jan1osik
W zachodniej Polsce podano, ze od kwietnia br maja być podwyżki , do mnożnika KB 1.5 , czy coś wiecie na ten temat?
Czyli Polska nadal dzieli się na Polskę A i Polskę B? Btw. w zachodniej Polsce czyli gdzie, skąd takie info?
23 mar 2016, 14:54
Herbatnick
1Jan1osik
generale już dosyć naobiecywałeś . A tak serio, skąd wy się ludziki bierzecie z takimi niepotwierdzonymi informacjami jakieś pismo, mail, a może gołąb wiadomość dostarczył ?
____________________________________ Boże ratuj... bo pomysły góry przewyższają moje siły.
23 mar 2016, 17:22
generale już dosyć naobiecywałeś . A tak serio, skąd wy się ludziki bierzecie z takimi niepotwierdzonymi informacjami jakieś pismo, mail, a może gołąb wiadomość dostarczył ?
U nas informacja potwierdzona przez sowy z Hogwartu. Sam Harry Potter podpisywał, że z wyrównaniem od stycznia. Zastanawiają się jedynie nad rokiem (2009-2016)
____________________________________ Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza
23 mar 2016, 18:27
Na spotkaniu z pracownikami podano. Podobno NUS czeka na instrukcje od DIS dot. podziału. Szczegóły mają podać na początku kwietnia. Najniższa ma wynosić 1,5 kwoty bazowej. Ach ... i już jajko lepiej smakuje