Czy ktoś z szanownych koleżanek i kolegów dostał już owe podwyżki w postaci aneksu do umowy? Jeżeli tak to z jakiej IS? Zna ktoś z Was termin?
20 paź 2015, 18:46
Re: Znowu bez podwyżek...
Mocno namiawiam do zakończenia niezdrowego podniecania się kiełbasą wyborczą. Naprawdę dacie się kupić za takie grosze?
____________________________________ Nie rusz GWna, nie będzie śmierdzieć.
20 paź 2015, 20:55
ben909
Czy ma ktoś inf. na temat podwyżek w IS Szczecin?
Zaglądaj na naszą stronę intranetową. Dziś pojawi się komunikat w tej sprawie.
21 paź 2015, 10:02
Właśnie widziałam, tylko nie pracuję ani w SW ani w EA, w związku z czym mimo stanowiska starszego inspektora mnożnik bez zmian, czyli 1,4 a nie 1,5
21 paź 2015, 10:29
Oho, coś czuję, że z inspektora stanę się referentem żeby mnożnik się zgadzał
21 paź 2015, 10:57
Witam Wiadomo jaka kwota "podwyżek" planowana jest dla IS Kraków oraz IS Rzeszów? Jaki mnożnik kwoty bazowej jest u was? Referent, inspektor itd? Dzięki
21 paź 2015, 13:58
czy osobie przebywającej na chorobowym z powodu ciąży również będzie przysługiwała podwyżka jeśli wszyscy dostaną?
21 paź 2015, 17:46
Hallowed
IS Katowice - Dyrektor zaproponowała 2 wersje "podwyżki": - ok. 60 zł dla wszystkich (w czym już ma znajdować się dodatek stażowy i kontrolerski) - ok. 53 zł dla wszystkich (bez dodatków czyli podniesienie samego wskaźnika o ok. 0,028 pkt, im większy staż czy inne dodatki zależne od podstawy tym większa "podwyżka")
Czy wiadomo jak sprawa będzie wyglądała w IS K-ce? Ile będzie podwyżki,kto dostanie i kiedy? Z tego co mi wiadomo rozmowy z ZZ są zakończone,niestety przepływ informacji jest znikomy i nikt nic nie wie, albo nikt nic nie chce mówić. Szkoda,bo ludzie na te wieści bardzo czekają
21 paź 2015, 21:05
Przed wyborami nic nie powiedzą więc domyśl się jakie to są informacje.
21 paź 2015, 21:21
IS Lublin, wczoraj przyszły angaże do podpisu, podwyżki z datą od 01.09.2015 - 100-150 zł brutto, dostali tylko najmniej zarabiający
22 paź 2015, 06:52
ben909
Właśnie widziałam, tylko nie pracuję ani w SW ani w EA, w związku z czym mimo stanowiska starszego inspektora mnożnik bez zmian, czyli 1,4 a nie 1,5 :wacko:
Ja właśnie przed chwilą dostałem pismo o awansie i podwyżce: starszy inspektor w OB, mnożnik 1,231. Pozdrawiam
22 paź 2015, 10:57
Pracownik2008
Hallowed
IS Katowice - Dyrektor zaproponowała 2 wersje "podwyżki": - ok. 60 zł dla wszystkich (w czym już ma znajdować się dodatek stażowy i kontrolerski) - ok. 53 zł dla wszystkich (bez dodatków czyli podniesienie samego wskaźnika o ok. 0,028 pkt, im większy staż czy inne dodatki zależne od podstawy tym większa "podwyżka")
Czy wiadomo jak sprawa będzie wyglądała w IS K-ce? Ile będzie podwyżki,kto dostanie i kiedy? Z tego co mi wiadomo rozmowy z ZZ są zakończone,niestety przepływ informacji jest znikomy i nikt nic nie wie, albo nikt nic nie chce mówić. Szkoda,bo ludzie na te wieści bardzo czekają
Równe podwyżki wynagrodzenia zasadniczego dla wszystkich pracowników z wyłączeniem kadry kierowniczej - tak brzmi porozumienie z 15.10.2015 r. zawarte z DIS K-ce ze zw. zaw. -czyli wariant nr 2.
____________________________________ Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie.
22 paź 2015, 11:44
A ktoś coś słyszał w mazowieckim?
22 paź 2015, 13:22
zalamany
ben909
Właśnie widziałam, tylko nie pracuję ani w SW ani w EA, w związku z czym mimo stanowiska starszego inspektora mnożnik bez zmian, czyli 1,4 a nie 1,5 :wacko:
Ja właśnie przed chwilą dostałem pismo o awansie i podwyżce: starszy inspektor w OB, mnożnik 1,231. Pozdrawiam czytaj=--===
Dział kontroli podatkowej - starszy komisarz skarbowy - 1,359 ... dziękuje bardzo...