Umowa na czas nieokreślony, ten sam dział, stanowisko równorzędne do dotychczasowego, mnożnik minimalnie większy
Mnożnik dlatego większy, bo dociągnięty do 1,61? Czy inna podwyżka
25 kwi 2017, 16:26
Re: Propozycje zatrudnienia w KAS
Jakie to stanowisko równorzędne do dotychczasowego? Miały być inne?
25 kwi 2017, 16:35
marwerka
Umowa na czas nieokreślony, ten sam dział, stanowisko równorzędne do dotychczasowego, mnożnik minimalnie większy
Mogłabyś wziąć pod uwagę, że my tu wszyscy czekamy jak na szpilkach i napisać trochę mniej lakonicznie? Masz to już za sobą a my jeszcze nie... Prosimy o szczegóły. Jakie stanowisko było, jakie jest (nazwa)? Jaki mnożnik był, jaki jest? Jak w ogóle wygląda ta propozycja?
25 kwi 2017, 17:15
W jaki sposób są przedstawiane te propozycje? Rozdają w kopertach czy wysyłają?
25 kwi 2017, 18:17
marwerka
Po co piszesz o nowym angażu, skoro - jak widać - nie chcesz nic istotnego napisać? Tylko żeby się pochwalić? Przecież wszyscy czekają na istotne informacje... ech.
25 kwi 2017, 18:53
sonrisa
marwerka
Po co piszesz o nowym angażu, skoro - jak widać - nie chcesz nic istotnego napisać? Tylko żeby się pochwalić? Przecież wszyscy czekają na istotne informacje... ech.
Też tego nie rozumiem. Jak ja bym dostała propozycję, to pierwsza bym tutaj opisywała ze szczegółami co i jak... Teraz siedzimy w niepewności i się denerwujemy. Mogła koleżanka w ogóle nic nie pisać, a nie sypać jakimiś półsłówkami.
25 kwi 2017, 19:41
apdolnyslask
blubis
U nas, tj.na Dolnym Śląsku powiedzieli, że propozycje przedstawią pracownikom do końca tego tygodnia Czy powiedzieli prawdę? Śmiem wątpić...
A skąd o tym wiesz?
Ja słyszałem o czternastym maja. Jest to jednak niedziela, w związku z czym, w myśl Ordynacji podatkowej, będzie to pewnie piętnasty maja
25 kwi 2017, 20:09
Wiadomo coś o propozycjach zatrudnienia w IAS Poznań?
25 kwi 2017, 21:23
sonrisa
marwerka
A ja was nie rozumiem, przecież napisała wszystko: umowa, dział, stanowisko i mnożnik (minimalnie większy - pewnie 1,61). I raczej się nie chwali, bo nie ma czym.
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
25 kwi 2017, 21:53
Najsmutniejsze jest to, że narzekamy na pracę i zarobki, a każdy i tak czeka na tą umowę jak na zbawienie.
25 kwi 2017, 22:45
Pinero w sytuacji gdy w sumie nie wiadomo co znaczy "równorzędne stanowisko" taki detal jak co było a co jest, jest na wagę złota i też jaki mnożnik do tego stanowiska zaszeregowali. Bo nie wiemy właściwie jaki klucz zostanie przyjęty, z przebąkiwań coś tam się klaruje, ale dopiero propozycje to potwierdzą i właśnie tu ta wstrzemięźliwości koleżanki jest... jak to określić, irytująca? Bo to co napisała wiele nie zmieniło, bo ja tam nie mam obaw czy wątpliwości że propozycja będzie, i jak była umowa na czas nieokreślony tak dalej będzie, a kwestia działu czy urzędu to już zależy od dokładnej sytuacji i tu pewników nie ma co szafować, ale najbardziej niewiadome są te szczegóły które pominęła!
26 kwi 2017, 05:13
supersaper
IKS IV stopnia ma otrzymać propozycję pracy jako expert skarbowy czyli tak samo jak obecny komisarz skarbowy w US. IKSy szukajcie pracy :brawa:
A ile zarabia komisarz skarbowy w US
26 kwi 2017, 06:41
Pi razy ok nieco ponad 3000 brutto, czyli ile teraz według nowych porządków ma mieć referent
26 kwi 2017, 07:10
Potwierdzam 1,61-1,64 tyle co referent w Łodzi (wg linku do ogłoszenia o naborze po nowemu)
____________________________________ Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia.