Znamy zasady, a znacie terminy wyborów? Ostatni o jakim słyszałem to 15.02.09, ale ponoć i ten termin już jest nieaktualny...
Ostatni termin o jakim słyszałem kilka dni temu to 06.02.2009. Ale to było w poniedziałek, a dziś piątek. Znów się coś zmieniło?
09 sty 2009, 12:42
ratatuj2
<!--quoteo(post=40220:date=09. 01. 2009 g. 10:59:name=melon)--><div class='quotetop'>(melon @ 09. 01. 2009 g. 10:59) [snapback]40220[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Znamy zasady, a znacie terminy wyborów? Ostatni o jakim słyszałem to 15.02.09, ale ponoć i ten termin już jest nieaktualny...
Ostatni termin o jakim słyszałem kilka dni temu to 06.02.2009. Ale to było w poniedziałek, a dziś piątek. Znów się coś zmieniło? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Na taki egzamin potrzebna duuuuuża sala... a teraz karnawał, trudności lokalowe zapewne, a głupio pisać na dziedzińcu przed MF... chyba że rozstawią koksowniki
____________________________________ always look on the bright side of life
09 sty 2009, 12:44
elsinore
<!--quoteo(post=40226:date=09. 01. 2009 g. 12:42:name=ratatuj2)--><div class='quotetop'>(ratatuj2 @ 09. 01. 2009 g. 12:42) [snapback]40226[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=40220:date=09. 01. 2009 g. 10:59:name=melon)--><div class='quotetop'>(melon @ 09. 01. 2009 g. 10:59) [snapback]40220[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Znamy zasady, a znacie terminy wyborów? Ostatni o jakim słyszałem to 15.02.09, ale ponoć i ten termin już jest nieaktualny...
Ostatni termin o jakim słyszałem kilka dni temu to 06.02.2009. Ale to było w poniedziałek, a dziś piątek. Znów się coś zmieniło? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Na taki egzamin potrzebna duuuuuża sala... a teraz karnawał, trudności lokalowe zapewne, a głupio pisać na dziedzińcu przed MF... chyba że rozstawią koksowniki <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Zawsze można rozstawić namiot - będzie TANIO . Nie ma sensu wypozyczać sali w EXPO . Pierwsza tura egzaminu bedzie bardzo prosta. Trzeba bedzie wytrwać dwie godziny w nieogrzewanym namiocie. Do drugiej tury przejdą osobniki najwytrwalsze i najżywotniejsze.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
09 sty 2009, 13:35
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Trzeba bedzie wytrwać dwie godziny w nieogrzewanym namiocie. Do drugiej tury przejdą osobniki najwytrwalsze i najżywotniejsze. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Jednym słowem "metoda na Darwina"
09 sty 2009, 13:53
melon
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Trzeba będzie wytrwać dwie godziny w nieogrzewanym namiocie. Do drugiej tury przejdą osobniki najwytrwalsze i najżywotniejsze.
Jednym słowem "metoda na Darwina" <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Przy okazji może odnajdą brakujące ogniwo w tejże teorii...
____________________________________ always look on the bright side of life
09 sty 2009, 15:17
tranqilo
(...) Pierwsza tura egzaminu będzie bardzo prosta. Trzeba będzie wytrwać dwie godziny w nieogrzewanym namiocie. Do drugiej tury przejdą osobniki najwytrwalsze i najżywotniejsze.
Po tym kawałku chciałem napisać, że miałbym duże szanse...
elsinore
<!--quoteo(post=40230:date=09. 01. 2009 g. 13:53:name=melon)--><div class='quotetop'>(melon @ 09. 01. 2009 g. 13:53) [snapback]40230[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Jednym słowem "metoda na Darwina"
Przy okazji może odnajdą brakujące ogniwo w tejże teorii... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> ... ale kolega Elsinore skutecznie mnie odstręczył.
09 sty 2009, 15:31
melon
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Trzeba będzie wytrwać dwie godziny w nieogrzewanym namiocie. Do drugiej tury przejdą osobniki najwytrwalsze i najżywotniejsze.
Jednym słowem "metoda na Darwina" <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Czasem szefowie urządzają szkolenie praktyczne, nakazując prace w takich warunkach 2 dni z rzędu.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
09 sty 2009, 17:44
elsinore
<!--quoteo(post=40220:date=09. 01. 2009 g. 10:59:name=melon)--><div class='quotetop'>(melon @ 09. 01. 2009 g. 10:59) [snapback]40220[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Znamy zasady, a znacie terminy wyborów? Ostatni o jakim słyszałem to 15.02.09, ale ponoć i ten termin już jest nieaktualny...
Po jakiego grzyba ogłaszają konkurs jak nie są organizacyjnie przygotowani do jego przeprowadzenia... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
primo: jest to niechybny przykład potęgi, albo jak wolisz potencji tego forum, na którym niektórzy domagali się tak niewiele dla tak wielu :piwo: :piwo:, secundo: bo tak wypadało (tylko nie wiem co i komu :blink:), wszak wydano nawet stosowny :czytaj: , tertio: dla świętego spokoju (ale nie dla ewentualnych kandydatów)
____________________________________ Ale o co chodzi?
Ostatnio edytowano 10 sty 2009, 13:07 przez tomir, łącznie edytowano 1 raz
10 sty 2009, 13:06
gryzipiór
<!--quoteo(post=40221:date=09. 01. 2009 g. 11:15:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 09. 01. 2009 g. 11:15) [snapback]40221[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=40220:date=09. 01. 2009 g. 10:59:name=melon)--><div class='quotetop'>(melon @ 09. 01. 2009 g. 10:59) [snapback]40220[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Znamy zasady, a znacie terminy wyborów? Ostatni o jakim słyszałem to 15.02.09, ale ponoć i ten termin już jest nieaktualny...
Po jakiego grzyba ogłaszają konkurs jak nie są organizacyjnie przygotowani do jego przeprowadzenia... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
primo: jest to niechybny przykład potęgi, albo jak wolisz potencji tego forum, na którym niektórzy domagali się tak niewiele dla tak wielu :piwo: :piwo:, secundo: bo tak wypadało (tylko nie wiem co i komu :blink:), wszak wydano nawet stosowny :czytaj: , tertio: dla świętego spokoju (ale nie dla ewentualnych kandydatów) <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Puk puk!! Co nowego w trawie piszczy???
13 sty 2009, 21:21
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Puk puk!! Co nowego w trawie piszczy??? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Nic a nic , przynajmniej dla publicznej wiadomości. Kandydaci muszą trzymać swoją wiedzę w stanie stand by, bo a nuż dzisiaj w nocy ogłoszą termin.
Ostatnio edytowano 14 sty 2009, 08:24 przez wowo, łącznie edytowano 1 raz
No to już wiemy. 608 kandydatów na terenie Centum Konferencyjnego - czwartek,12 lutego.
Poniżej można już rezerwować miejsca ... Na parkingu ... zabraknie miejsc dla co najmniej połowy przyjezdnych.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
Ostatnio edytowano 15 sty 2009, 00:05 przez tranqilo, łącznie edytowano 1 raz
14 sty 2009, 23:46
A mnie to przypomina trochę spęd, a trochę cyrk. Gdzie to miejsce na wybieranie "przywódcy"?
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
14 sty 2009, 23:58
Przecież na tej sali nie będą wybierani Naczelnicy - jest to tylko jeden z etapów , a w zaciszu gabinetów politycznych osób trzymających ( proszę nie mylić ze sprawującymi ) władzę. Jest to " oczywista oczywistość ".