Re: Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki
test: 40 pkt, zadanie: 5 pkt
28 maja 2013, 18:43
Czyli, znakiem tego, 14 kandydatów nie przeszło. Pozostaje więc 19.
28 maja 2013, 19:42
Ciekawe kiedy druga tura
29 maja 2013, 10:54
Nieważne kiedy Ważnym jest czy właściwi kandydaci POkonali ten etap
29 maja 2013, 18:45
oktan
Nieważne kiedy :wysmiewacz: Ważnym jest czy właściwi kandydaci POkonali ten etap :wub:
Nowo-POlska definicja słowa debil - człowiek wierzący w rozstrzygnięcia będące wynikiem "konkursów".
____________________________________ "Wszelkie poglądy, opinie czy wnioski wyciągnięte zostały wyłącznie na podstawie obserwacji poczynionych na własnym podwórku, o ile w treści postu nie zostało wskazane wprost, że jest inaczej"
29 maja 2013, 22:11
No to jestem debil.
31 maja 2013, 07:28
filip1
Oczywiście tylko tych właściwych .
31 maja 2013, 12:19
elinka
filip1
Oczywiście tylko tych właściwych :D .
Chyba jednak nie, skoro mi udało się przejść, a nie pełnie żadnych funkcji kierowniczych.
31 maja 2013, 13:18
Ajed trzymam Walcz do końca A POtem POdziel się sPOstrzeżeniami Czy jako jedyny przeszedłeś ten etap na DIS-a
31 maja 2013, 16:12
Nie, nie jako jedyny.
31 maja 2013, 20:08
No to POczekaj na dogrywkę Obyś nie został kotletem W... POtrzeba trochę kamuflażu
31 maja 2013, 20:38
ajed
No to jestem debil.
Mimo wszytko trzymam kciuki. Gratuluję zacięcia. Może jakimś cudem na stanowisko gdzie startujesz jedyna słuszna władza nie ma żadnego POciotka.
W uzupełnieniu bezzasadnej wiary w konkursy cytat z artykułu na stronie głównej
Andrzej, który w taki sposób zdobył stanowisko, opowiada, że miał wątpliwości, czy etyczne jest przystępowanie do konkursu z rzeszą nawet dużo lepszych kandydatów, skoro wiedział, iż wynik jest ustawiony. – Jednak przełożony przekonał mnie, że bez konkursu nie może mnie zatrudnić, bo takie są procedury. Dlatego dla świętego spokoju, by nikt się nie czepiał, musi zorganizować konkurs – tłumaczy.
____________________________________ "Wszelkie poglądy, opinie czy wnioski wyciągnięte zostały wyłącznie na podstawie obserwacji poczynionych na własnym podwórku, o ile w treści postu nie zostało wskazane wprost, że jest inaczej"
01 cze 2013, 10:29
oktan
No to POczekaj na dogrywkę :wysmiewacz: Obyś nie został kotletem strzel===] W... POtrzeba trochę kamuflażu :wub:
Czekam I wcale nie zakładam, że mi się uda - uważam, że są lepsi kandydaci ode mnie. Ale nie uważam, że konkurs (bez względu na jego wynik) jest "ustawiony".
03 cze 2013, 12:05
W takim razie cała skarbówka powinna ruszyć na ten konkurs. Będzie wtedy szansa, że wyłoniony zostanie mądry, i porządny człowiek, jako dyrektor.