Może i jest wesoło ale jeżeli taki osobnik dostanie nominację to po co te cale zamieszanie??????
Ileż można tłumaczyć
Zeby zachować POzory!
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
09 lut 2010, 20:20
Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki
Był taki film "Gra pozorów". U nas jednak życie przerosło film
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
09 lut 2010, 20:23
Czy to prawda, że tylko nieliczni w tym ostatnim konkursie dostaną nominację? Ilu jest tych szczęśliwców i co będzie dalej z pozostałymi p.o.????????
10 lut 2010, 13:01
Czeko
Czy to prawda, że tylko nieliczni w tym ostatnim konkursie dostaną nominację? Ilu jest tych szczęśliwców i co będzie dalej z pozostałymi p.o.????????
POczekamy, zobaczymy
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
10 lut 2010, 21:45
Czeko
wytrzymaj do osiemnastego
11 lut 2010, 09:25
Damy radę choć ciekawość zżera a to pierwszy stopień do piekła!!!!!
11 lut 2010, 09:32
uparciuch
jeśli to data pewna, czy to oznacza, że osoby wybrane wiedzą już o otrzymaniu powołania?
Data jest pewna a osoby zainteresowane wiedzą na pewno !!
11 lut 2010, 09:36
Przepraszam najmocniej czy wszystkie wakaty zostaną obsadzone? Wiem ciekawość pierwszy stopień do piekła ale ....pytam.
11 lut 2010, 13:47
w styczniu ogłoszono dodatkowy konkurs na kilka tylko us, więc logika wskazuje, że pozostałe będą obsadzone
11 lut 2010, 13:50
Wcale nie, jak w drugiej rundzie nie zostanie wyłoniony kandydat to minister finansów może mianować swojego, który będzie "rzetelnie" wykonywał swoje obowiązki. Dlatego wydaje mi się, że nie wszystkie mogą teraz zostać obsadzone i dalej będą królować p.o. Tylko jak długo??? Nasz p.o. wyjątkowo spokojny a w konkursie w ogóle nie startował.
11 lut 2010, 13:55
uparciuch
w styczniu ogłoszono dodatkowy konkurs na kilka tylko us, więc logika wskazuje, że pozostałe będą obsadzone
A gdzie Ty widzisz logikę w tych konkursach?
Czeko
Dlatego wydaje mi się, że nie wszystkie mogą teraz zostać obsadzone i dalej będą królować p.o. Tylko jak długo??? Nasz p.o. wyjątkowo spokojny a w konkursie w ogóle nie startował.
Też mi się "wydaje" że teraz ominacje dostaną tylko Ci którzy drugą rundę przeszli z pozytywna oceną i będą "rzetelnie" wykonywać swoje obowiązki.
____________________________________ "Chciałem, by Warszawa była wielka. (...) I Warszawa jest wielka. (...) dziś widzę wielką Warszawę. S. Starzyński. 23.09.1939r.
11 lut 2010, 14:01
Co więcej??? Przedłużają ta całą maskaradę. Gdyby było wszystko ok, to przynajmniej ogłosiliby wyniki konkursów. Ale po co??? Wszystko by wyszło????? Ale przynajmniej nikt by nie snuł bezsensownych domysłów!!!!!
Dlatego poczekajmy do 18 lutego chyba, że ktoś wcześniej się zadeklaruje i piśnie słóweczko. Nie wierzę że 100% teraz zostanie obsadzonych.
11 lut 2010, 14:06
Myślę, że wszystkich nie ogłoszą. Tylko swoich pewniaków. Wiele osób wymaga wyjaśnienia wieleu spraw w róznych instytucjach i dotyczy to nie tylko NUS ale i DIS co im pomagali lub nimi kierowali. Takich powołać to na tym etapie by było samobójstwo MF.
12 lut 2010, 14:09
Wszyscy milczą. Czekamy ale czy się doczekamy??????