jak byś miał obiecane to też byś się chwalił przed czasem
07 gru 2009, 18:06
Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki
Ten dziennikarz w kolejnym numerze "PULS REGIONU" znowu opisał to sprostowanie które obecny P.o. w Rypinie zamieścił. Sprostowanie jest dobijające. On pisze, że przesyła temu obecnemu z Rypina nagranie na płytach jak sam się ogłosił naczelnikiem nie czekając na Ministra. Widać pisał prawdę - bo ma żelazne argumenty. Ciekawe co na to izba, że dała sobie na stronie zamieścić kłamstwa. Ten dziennikarz to wszystko potwierdza nagraniem. A z drugiej strony co tam chłopak będzie czekał na Pana Ministra. Sam się ogłosił w środku konkursu i już. Widać, że to on Warszawie karty rozdaje.
Jak jutro kolega przyniesie mi tę gazetę to zamieszczę ten fragment tego dziennikarza. Ma chłopak jaja. Mogą się na nim POmścić.
07 gru 2009, 21:15
WITAM Mam pytanie czy wiadomo gdzie można znaleźć pytania z konkursów z dnia 20,22 i 27 października 2009 wraz z odpowiedziami proszę o informację dzięki
28 sty 2010, 09:02
O ile dobrze pamiętam to pytania z któregoś konkursu były opublikowane na forum właśnie pod obecnym tematem "Znamy zasady wyboru ... ".
____________________________________ "Było dobrze, jest lepiej ale lepiej żeby znowu było dobrze"
28 sty 2010, 09:16
Dzięki ale to były pytania z odpowiedziami z pierwszego konkursu z lutego a mnie chodzi o testy z odpowiedziami z konkursu z października
28 sty 2010, 09:57
bebe12
WITAM Mam pytanie czy wiadomo gdzie można znaleźć pytania z konkursów z dnia 20,22 i 27 października 2009 wraz z odpowiedziami proszę o informację dzięki
Część pytań i odpowiedzi (z jednej grupy) znajdziesz na forum służby cywilnej.
28 sty 2010, 12:05
Dzięki, może jeszcze ktoś podpowie gdzie znajdę resztę
28 sty 2010, 14:51
Coś ptaszki ćwierkają?
____________________________________ "Chciałem, by Warszawa była wielka. (...) I Warszawa jest wielka. (...) dziś widzę wielką Warszawę. S. Starzyński. 23.09.1939r.
28 sty 2010, 23:58
Oj ćwierkają ćwierkają. Ponoć ten wiekopomny dzień nadejdzie już 18 lutego. Niektórzy już dzielą stanowiskami choć glejtu w ręku jeszcze nie mają.
08 lut 2010, 17:09
18.02.2010 MF 13.00
08 lut 2010, 18:44
oczko1
18.02.2010 MF 13.00
Oczko dostałeś/dostałaś zaproszenie?
____________________________________ "Chciałem, by Warszawa była wielka. (...) I Warszawa jest wielka. (...) dziś widzę wielką Warszawę. S. Starzyński. 23.09.1939r.
08 lut 2010, 23:00
Strasznie to długo trwa!!!! Ciekawe, skąd takie dokładne informacje?????? A może wiadomo kiedy odwołania miłościwie nam teraz królujących?????????
09 lut 2010, 11:13
Jestem mocno ciekaw tego 18 lytego skąd macie takie informacje ale bądźmy dobrej myśli może to nastapi tego 18 i w końcu będzie wiadomo kto jak gdzie kiedy
09 lut 2010, 11:57
jeśli to data pewna, czy to oznacza, że osoby wybrane wiedzą już o otrzymaniu powołania?