Teraz jest 07 wrz 2025, 22:03

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2158 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 155  Następna strona
Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA21 paź 2006, 21:56

POSTY        127
Post Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki
oktan                    

Fiskal                    

Chłopie, przespałeś sprawę...one się już odbyły  :D

No chyba nie, w piątek mają słuchać :rolleyes:

Odbyły się 23 i 24 listopada (a może i dziś sie odbywają). Wiadomość pewna !!

25 lis 2009, 10:56
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2009, 14:09

POSTY        50
Do boju, do boju do boju na IS, ale kiedy? Nie mogę się doczekać, by wystartować i pograć na nosie pewniakowi, hihihihi. Niech się choć troszeczkę spoci  :zeby:

27 lis 2009, 08:56
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 paź 2008, 18:08

POSTY        9
Piórek                    

2 "tuzów" zdobyło odpowiednio: 49 i 10 pkt. oraz 50 i 10 pkt. Ci zapewne zdawali 27-go :D
Wnioski ... trochę później :wysmiewacz:

Ten tuz z 49 i 10 pkt to bardzo mądry wszechstronnie wykształcony młody człowiek (prawnik, wieloletni kierownik liderującego w kieleckim referatu EG). W pierwszym rzucie konkursów zdobył najwięcej punktów w całym Świętokrzyskim (ponad 70 pkt z czego na ustnym miał bodajże 56 pkt). Kandydował do Starachowic, ale tam przegrał z A.Jarosińskim mimo przewagi punktowej....byłym pracownikiem służb specjalnych ! I jeszcze jedno - nie był naczelnikiem za czasów PIS ani nowopowołanym p.o. za obecnych rządów. Nie pasował do politycznej układanki pana Tadeusza D. (ludzie z Kielc wiedzą o kogo chodzi, dla niezorientowanych to taka szara eminecja i decydent nieco mniejszych rozmiarów niż pan Świniarski niemniej jednak jak widać skutecznie rozgrywający). Tak więc z góry mówię - facet spoza jakiegokolwiek układu. Z jednej strony to teraz dobrze (bo nie z PIS),  :brawa: z drugiej fatalnie (bo nie z PO) :zly1:

Ostatnio edytowano 01 gru 2009, 07:01 przez Nadir, łącznie edytowano 3 razy

potrójny cytat, dodanie emotikonka

30 lis 2009, 21:08
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Mopsik                    

Ten tuz z 49 i 10 pkt to bardzo mądry wszechstronnie wykształcony młody człowiek (....)
Tak więc z góry mówię - facet spoza jakiegokolwiek układu.
Z jednej strony to teraz dobrze (bo nie z PIS),  :brawa:
z drugiej fatalnie (bo nie z PO) :zly1:

I to są (jak z tą teściową co wpadła do rzeki, ale naszym samochodem) te uczucia mieszane.  :lol:

01 gru 2009, 06:58
Początkujący

REJESTRACJA19 maja 2009, 09:41

POSTY        5
Mopsik, a kogo Ty tak wychwalasz?
Liczysz na jakiś awansik przy tym za tym
Nie obrażaj kolego NUSów ze Świętokrzyskiego z czasów PiSu,
bo poznałam tych ludzi i poznałm też tych ?nowych?
niektórzy z nowych mogliby sprzątać u poprzedników
taki mają poziom

01 gru 2009, 07:53
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 paź 2008, 18:08

POSTY        9
Sorry Przyszłość. Nie liczę na żaden "awansik" choć papiery na to mam znakomite. (Nie chcę mieć nic wspólnego z tym składem, który jest obecnie w kieleckim.) Zaszło tu nieporozumienie. Te brawa nie wiem dlaczego, ale "wstawił mi" administrator strony a nie ja. I przez to wypaczył całkowicie sens mojej wypowiedzi. W pełni się z Tobą zgadzam. Też uważam, że Ci, któych ostatnio wyrzucono byli o klasę lepsi od swoich poprzedników. Potwierdzały to tak ich kwalifikacje jak i wykształcenie a przede wszystkim to, że niemal w komplecie zdali lutowe egzaminy pisemne (bodajże jedna czy dwie osoby nie zdały i brakło im odpowiedni 2 i 3 punkty z testu) Też znałem i znam osobiście wielu z nich. Pozdro i do lepszych czasów :piwo:  Przyszłość

01 gru 2009, 09:14
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA05 paź 2009, 14:24

POSTY        50
Mam pytanie, czy ktoś może coś więcej napisać o wyborach NUS w kuj - pom. Ciekawi mnie bo tam sa tacy co podobno ogłosili się już sami NUS-ami w czasie między pisemnymi, a ustnymi. Jakiś dziennikarz te wypowiedzi nagrał i ma zakieścić w necie. Jak ktoś wie niech da link.

02 gru 2009, 13:01
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA24 sie 2009, 17:43

POSTY        4
Na pewno nie chodzi o Włocławek bo nikt nie zaliczył pisemnego  :wysmiewacz:  :wysmiewacz:  :wysmiewacz:

02 gru 2009, 15:36
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
kazika                    

Na pewno nie chodzi o Włocławek bo nikt nie zaliczył pisemnego  :wysmiewacz:  :wysmiewacz:  :wysmiewacz:

Czy to ważne że nie zaliczył pisemnego?
Ważne że i tak zostanie naczelnikiem  :wysmiewacz:

02 gru 2009, 17:09
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA24 sie 2009, 17:43

POSTY        4
wybierają przecież najlepszych  :wysmiewacz:

02 gru 2009, 17:37
Amator

REJESTRACJA28 maja 2009, 11:31

POSTY        12
Mopsik                    

... Też uważam, że Ci, któych ostatnio wyrzucono byli o klasę lepsi od swoich poprzedników...

a i następcy odstają od nich o klasę albo dwie.
Wracając jednak do kandydatów ze Scyzorykowa. Tomek jest the best!!!!

02 gru 2009, 21:48

REJESTRACJA22 maja 2009, 15:37

POSTY        969
Pocieszające, że nieprawidłowości przy naborze występują nie tylko u skarbusiów:

Rada wysłuchała ponadto przedstawionej przez posła Artura Górskiego relacji z obserwacji przebiegu procesu naboru przeprowadzanego na stanowisko zastępcy prezesa Zarządu
Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych. W wyniku stwierdzonych nieprawidłowości Prezes Rady Ministrów zarządził
przeprowadzenie ponownego naboru na to stanowisko.

źródło: http://www.dsc.kprm.gov.pl/userfiles/Pr ... 2_2009.pdf
strona 5 , akapit 5

06 gru 2009, 16:35
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA05 paź 2009, 14:24

POSTY        50
jareczek                    

Mam pytanie, czy ktoś może coś więcej napisać o wyborach NUS w kuj - pom. Ciekawi mnie bo tam sa tacy co podobno ogłosili się już sami NUS-ami w czasie między pisemnymi, a ustnymi. Jakiś dziennikarz te wypowiedzi nagrał i ma zakieścić w necie. Jak ktoś wie niech da link.

Już dzięki dotarłem do artykłów gazetowych ten co się ogłosil naczelnikiem przd konkursem to obecny p.o. z Rypina w kujawsko-pomorskim. W gazetach piszą, że wyemitują nagranie w internecie? ciekawe co nie?

06 gru 2009, 16:40
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 18:35

POSTY        74
jareczek                    

jareczek                    

Już dzięki dotarłem do artykłów gazetowych ten co się ogłosil naczelnikiem przd konkursem to obecny p.o. z Rypina w kujawsko-pomorskim. W gazetach piszą, że wyemitują nagranie w internecie? ciekawe co nie?

Do "Pulsu Regionu" nie dotarłem, natomiast sprostowanie dostępne jest tutaj: http://www.izba-skarbowa.bydgoszcz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2195&Itemid=1

07 gru 2009, 10:04
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2158 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 155  Następna strona