w mazowieckim większość nie zdała mówię o obydwu konkursach , a sznse ich były większe. Mi tam wszystko jedno jak to się rozkłada. Wiem że szef ma być mądry bo tylko z takim da się pracować , życiowo mądry i sprawiedliwy i oczywiście merytorycznie też.pozdrawiam
17 lis 2009, 00:00
Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki
POmijając obecne typy konkursowe. Nie mówię o tych z komisji hihihihih. Chcę napisać o tym, że zasady konkursowe powinien prześwietlić Trybunał Konstytucyjny pod kątem zgodności z Konstytucją i mam nadzieję, że ktoś o to zawnioskuje. Ustawa o us i is jest z 1996 r. i powinna być zbadana tym bardziej jeśli chodzi o konkursy. Skarbówka to niezwykle łakomy kąsek. Dla opcji wszelkiej maści, a najbardziej dla tzw. Zasiedzeńców, rodem z lat komuny lub tzw socjaldemokracji (czyli stałem się z pzpr tow. sld, hihihihi z dzionka na dzionek) bo reprezentują MNÓSTWO interesów i interesików, zadawnionych i obecnych, czesto PATOLOGICZNYCH, którzy POWINNI MIEĆ STOŁKI DOŻYWOTNIO. Według tylko ich mniemania. Na szczęscie tylko.
17 lis 2009, 13:24
No Monitoring... Niestety są jeszcze niektórzy u góry podzielający tę szkodliwą wiarę w "zasiedzeńców". Musi chyba nastąpić zmiana nie tylko polityczna ale również - a może przede wszystkim - pokoleniowa.
____________________________________ "Ludzie cały czas żyją w strachu. Boimy się pogody, boimy się władzy, boimy się nocy i potworów, które czają się w mroku. Boimy się starości i śmierci. Niektórzy boją się nawet życia. Ludzie czują strach w prawie każdej minucie swego istnienia."
17 lis 2009, 15:14
Ale w IS Katowice zrobiła się zadyma po publikacjach prasowych na temat matactw w konkursach i obsadzaniu stanowisk z-ców naczelnika.W zeszłym tygodniu to nawet Ojciec Henryk wyspowiadał bohaterów medialnych I co będzie dalej -to oczywiste dalsze matactwa
17 lis 2009, 19:37
Bitnova
Ale w IS Katowice zrobiła się zadyma po publikacjach prasowych na temat matactw w konkursach i obsadzaniu stanowisk z-ców naczelnika.W zeszłym tygodniu to nawet Ojciec Henryk wyspowiadał bohaterów medialnych I co będzie dalej -to oczywiste dalsze matactwa
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
17 lis 2009, 19:42
Ktoś coś wie o drugiej turze?
____________________________________ "Chciałem, by Warszawa była wielka. (...) I Warszawa jest wielka. (...) dziś widzę wielką Warszawę. S. Starzyński. 23.09.1939r.
Bo forum skarbowców to jedyne źródło prawdziwej prawdy
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
19 lis 2009, 07:11
Bitnova
Na naradzie wszyscy otrzymali ostrzeżenie, że wszelkie wypowiadanie się na temat sposobu powoływania Naczelników , jest zdradzaniem najgłębszych tajemnic państwowych.
19 lis 2009, 18:59
I narusza Kodeks Etyki Służby Cywilnej, że nie wspomnę o ustawie o służbie cywilnej
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
19 lis 2009, 21:08
szarotka1977
Bitnova
Na naradzie wszyscy otrzymali ostrzeżenie, że wszelkie wypowiadanie się na temat sposobu powoływania Naczelników , jest zdradzaniem najgłębszych tajemnic państwowych.
i grozi to utratą niePOdległości ?
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
19 lis 2009, 21:27
szarotka1977
Bitnova
Ludwik XIV mi się przypomniał
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
19 lis 2009, 21:33
Tadeo74
szarotka1977
Ludwik XIV mi się przypomniał
A przeca napisano w Piśme "PRAWDA was wyzwoli"
NIE BÓJTA SIĘ PRAWDY
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
19 lis 2009, 21:39
Badman
najgłębszych tajemnic państwowych. :piwo:
A NADE WSZYSTKO, TO CO NAS NIE ZABIJA TO NAS WZMACNIA. ORAZ= WYPOWIADANE głuPOty nie są problemem, problemem są głuPOty opowiadane uroczyście