Teraz jest 05 wrz 2025, 23:47

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 152 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona
Awanse 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA19 maja 2009, 20:22

POSTY        74
Post Re: Awanse
U mnie w US ludzie czekają na  awans od 2005 roku. I są na stanowisku obecnie st. kontroler skarbowy.

30 kwi 2019, 21:28
Amator

REJESTRACJA11 gru 2018, 13:37

POSTY        16
A jak to jest z awansem po przedłużeniu umowy na czas nieokreślony? Awanse były u nas przydzielane jakoś na początku roku. A co jeśli ktoś ma umowę na czas nieokreślony np. od czerwca czy maja? Czeka do początku kolejnego roku czy jak?

06 maja 2019, 11:51
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA02 lip 2009, 07:07

POSTY        5
A u nas w US są przypadki, że pracownik dostał podwyżkę z jednoczesnym przeniesieniem na niższe stanowisko. Takich mamy szefów.

06 maja 2019, 12:26
Początkujący

REJESTRACJA01 sie 2018, 09:59

POSTY        4
Agata4                    

Witam wszystkich.

Czy ktoś cokolwiek słyszał o awansach z podwyżką w 2019 r.?
Czy wgl jest szansa na cokolwiek czy nie ma co się wysilać?

Chyba nikt nic nie słyszał.

22 maja 2019, 08:41
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA26 sty 2016, 15:03

POSTY        113
Podobno były w tym roku składane do izby propozycje awansów, ale po jakim czasie je przyznają ...
Co ile lat dostajecie awans? Jacyś rekordziści w szybkości otrzymania lub długości czekania? :)

22 wrz 2019, 13:18
Zaawansowany

REJESTRACJA20 kwi 2017, 10:46

POSTY        60
Ponawiam zapytanie. Jak to wygląda w IAS Wrocław? Z tego co kojarzę awanse miały być dwa razy w roku - jeden termin na wrzesień właśnie. Wrzesień się kończy a informacji dla zainteresowanych brak  :mellow:

24 wrz 2019, 08:58
Znawca

REJESTRACJA05 maja 2017, 07:40

POSTY        177
Człowieku,  jakie awanse - i to jeszcze 2 razy w roku!?! W naszym US (dolnośląskie) co niektórzy nie mieli awansu (nawet stanowiskowego) od 15 lat. Powiem więcej, po wejściu KAS, w związku z brakiem "mgr" przed nazwiskiem, niektórzy zjechali w zaszeregowaniu nawet o 4 stanowiska. A robią ciągle to samo (kontrola). Jakie awanse?

24 wrz 2019, 11:24
Zaawansowany

REJESTRACJA20 kwi 2017, 10:46

POSTY        60
Na pewno jest taka teoretyczna możliwość i wiem, że takie wnioski są wypisywane. Tylko zasadnicze pytanie brzmi co się z nimi później dzieje? Wg mnie na każdy wniosek powinna być odpowiedź i to z uzasadnieniem jeśli to odpowiedź odmowna :mellow:

24 wrz 2019, 12:10
Znawca

REJESTRACJA22 maja 2009, 06:15

POSTY        155
W warmińko-mazurskim są awanse, raz lub dwa razy w roku. Na święto KAS są zawsze, co roku, a czasem też na wiosnę (chyba w marcu). Teraz dostało awanse po kilka osób z każdego urzędu.

25 wrz 2019, 06:50
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA24 wrz 2019, 20:48

POSTY        5
Z okazji święta KAS  kilkadziesiąt osób w każdym US otrzymało symbolicznie zmianę stanowiska i ledwie zauważalną podwyżkę mnożnika (zmieniła się jedynie druga cyfra po przecinku).

25 wrz 2019, 18:34
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA10 mar 2019, 19:43

POSTY        3
Frasobliwy                    

Ponawiam zapytanie. Jak to wygląda w IAS Wrocław? Z tego co kojarzę awanse miały być dwa razy w roku - jeden termin na wrzesień właśnie. Wrzesień się kończy a informacji dla zainteresowanych brak  :mellow:

Awanse będą.
Kilka tygodni temu wróciły do urzędów zbiorówki, tzn. Wykaz wszystkich wniosków.
Urzędy zaszalały i trzeba było obciąć 60-70% kandydatur.
Myślę że na dniach ocalałe osoby dostaną karteczki do podpisu.

W październiku można składać kolejne wioski lub ponowić te odrzucone.

25 wrz 2019, 20:51
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:19

POSTY        400
Awanse są, głównie dla celników. Chyba zasłużenie, bo to oni głównie dbają o to aby VAT trafiał do budżetu. My skarbowcy, to generalnie nic nie robimy, domagając się nieustannie za to nic nierobienie pieniędzy.

28 wrz 2019, 07:52
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA26 sty 2016, 15:03

POSTY        113
Jak wygląda ścieżka awansu w poszczególnych działach? Na początku referent, potem awans na starszego referenta, a następne? Jest jeszcze jakieś wspólne stanowisko czy już różne w zależności od działu? Jak to wygląda w poszczególnych działach?

01 lis 2019, 13:52
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA08 kwi 2017, 10:32

POSTY        212

LOKALIZACJAWrocław
Referent -> Starszy referent -> Samodzielny referent -> Młodszy Kontroler -> Kontroler -> Starszy Kontroler -> Ekspert -> Starszy ekspert-> Główny ekspert. Tak to wygląda teraz. Kiedyś to i od inspektora się zaczynało obecny Kontroler. Awanse są za ? W zasadzie trudno powiedzieć, bo nie jest to wiedza, lata pracy nie do końca. Wychodzi, że za widzi mi się. Jedni mieli 2 razy do roku teraz chyba 1 raz max na 2 lata, natomiast inni na awans czekają 6-10 lat. Kryteriów uzyskania awansu brak.

01 lis 2019, 15:29
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 152 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Następna strona